reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosica a ja za to jakiś czas temu znalazłam jej wypowiedz żeby absolutnie nie robić króliczków. Teraz tego nie znajdę :/ bo ktoś ja pytał o codzienny sex

Ja nie mam planu w sumie :) ogólnie to jest tak ze mało o tym myśle , bardziej wkręciłam się w bieganie i sport ;) i treningi sobie planuje ;-)

reklama
Hahaha czyli kolejny obiaw ciąży na chłopca ... Ehhh co to będzie :D jeśli płeć się nie zmieni to dołączam do grupy dziewczyn które miałam wszystkie znaki na ziemi i niebie na płeć (bo póki co tak jest ) a wyjdzie coś innego hahaha :D

Co do fit i chudnięcia , super Wam dziewczyny idzie ale pamiętajcie że szybka utrata wagi prowadzi do rozpiepszyla całego cyklu ,dni płodnych, menstruacji - wszystko. I wiem to z doświadczenia 170cn z 78km w 3msc do 62 - okresu nie miałam przez 6msc , w ostatniej chwili lekarz przepisał mi jakieś leki na wznowienie pracy jajników bo zaczęły się samoczynnie zamykac i ''zasuszac' do tego etapu że jeden jajowód zaczynał być niedrożny, więc głupota moja i do dziś Bogu dziekuje że dzieci mamy bo naprawdę mogło być różnie :(

reklama
Do góry