reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
I rano tego dnia też z zabezpieczeniem a wieczorem docelowy.
Nie jestem ekspertką, nie chcę Ci namieszać.
Tylko przy tym trzeba pilnować ph bo przy częstych sexach idzie w górę.

No to dziewczyn mocne kciuki za owocne cykle ✊✊✊
Szczypiorkowa a Ty nie masz dziś przypadkiem wizyty? Bo coś mi świta ze któraś miała mieć dziś wizytę :-)

No to dziewczyn mocne kciuki za owocne cykle ✊✊✊
Szczypiorkowa a Ty nie masz dziś przypadkiem wizyty? Bo coś mi świta ze któraś miała mieć dziś wizytę :-)

Tak ja już po wizycie :)
Ale ja tylko po zwolnienie i wyniki:)
Niestety ale jestem na progu cukrzycy ehhh np norma 4.30 a ja mam 4.28 i tak z wszystkim ;/ trzeba się zabarc za siebie i odstawić całkiem słodkie itd ale teraz aż tak mi to nie przeszkadza - dobrze że nadal mogę jeść mięso bo wyjątkowo w tej ciąży tylko to ma sens hahaha :D
Acha i dziewczyny u mnie objaw ciąży to polubienie piwa !!! Ja go normalnie nie nawidzie a jak ostatnio na grillu tata otworzył piwo to myślałam że mi język wyrwie - szok dla caje rodziny :D

@kruszynka czujesz ruchy? Chyba co zazdroszczę. To najcudowniejsze uczucie. Godzinami wsłuchiwałam się w brzuszek w czekiwaniu na fikołki maluszka. A te pierwsze takie subtelne... Też już chcę.
Tak czuję ale tylko jak usiądę lub położę się i to takie delikatne smyranie w okolicy poniżej pępka raz lewa raz prawa raz na środku.
@szczypiorkowa12345 w drugiej ciąży czułam od 16 tego[emoji6]
Może coś w tym jest ale jak wspomniałam moja nadzieja już umiera za dużo opinii na chłopca na grupie fb.
Kciuki za wszystkie testujące niech się posypia dwie kreski[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Gosica niby tak ale mam niemalże pewność. Za duży odstęp na dodatek represh zastosowoam i za duża abstynencja. Ale i tak nie zależało mi na tym cyklu :)

Następny tez raczej będzie lajtowy :)

reklama
Belle81, pH przy częstych sexach idzie w gore raczej gdyby był częsty sex bez zabezpieczenia bo miałabyś ze tak powiem sporo spermy które ma pH wyższe lub równe 7.
Ale pilnować pH nie zaszkodzi.
Mihasiaa, dokładnie tak. 7/8 dni z zabezpieczeniem a w dniu zero sex z zabezpieczeniem rano a potem jazda wieczorem [emoji12]
Przejrzałam statystyki inabstynencja wcale takiej furory nie robi. Gdzieś znalazłam post na GD ze Atomic raczej zaleca częstsze sexy anizeli abstynencje. Tu się z nią zgodzę [emoji6]
Szczypiorkowa, ja to w ciazy z synami miałam mega ochotę na piwo [emoji6]
Luisa, spokojnie nie ten cykl to następny. Podstawa to zrobić to wg planu, a co jest nam pisane to tylko ten na gorze wie.

Do góry