reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Do ewentualnego testowania u mnie jeszcze ho,ho...termin @ na 8maj
Ale obiealam sobie ze nie sprawdzam niczego wcześniej.
Na ten moment 3dpo. Od soboty jajnik napiernicza. Takie kłucie i pulsowanie. O lekkie uczucie rozpychania od środka. Ale zawsze tak jest czy się wsłuchujrmy to czujemy więcej;)

reklama
@belle81 ja mam termin miesiaczki na 9 maja, także będziemy testowaly, chociaż ja cos czuje, ze się nie udało. Chyba za bardzo zakwasilam organizm, uzylam tylko dwa razy represh tyle co na palca i ph 4.0. Mysle, ze przy takim ph ciężko bedzie... Teraz to mam tak niskie ph z 3.5 :/

Luisa, u mnie testowanie jakoś we środę-moze beta. Zobaczę, jeszcze tydzień czekania [emoji19]
Nie jest powiedziane ze u Ciebie nic, z cut-offem 5-dniowym tez może zaskoczyć, małe szanse ale zawsze [emoji12]
Baby_girl, Znam Twój dylemat. ja swojemu mezowi zaproponuje odmienny sex 7/8 dni z zabezpieczeniem a potem docelowy wieczorem ( rano tez tego dnia z zabezpieczeniem). Ostatnio robiliśmy hurry up po 3 h i było ciężko. Dał radę, ale na oparach. Tez nie wiem która metoda lżejsza dla faceta. Jednego jestem pewna chce celować w ten deseń bo naprawdę w statystykach wysoko. Już za bardzo nie chce patrzeć na cut off.

Babygirl ja bym chyba wybrała nr 1.

Chociaż rozważam opcje 2-3 sexow przed owu ( bez zabezpieczenia ) Wiele
Moich koleżanek ma córki właśnie dzięki takiej metodzie, wierząc w sheetelsa
Gosica też pisała że z jej obserwacji dużo dziewczynek jest z częstych sexsów.
Ja nigdy nie zakładałam zamiaru abstynencji,musiałabym męża w delegację wysłać. U mnie w sumie wyszło że przytulania prawie codziennie od @ ,w sobotę(12dc) raz nad wieczorem(przerywany) i potem w nocy ten docelowy:p. Poniedziałek wtorek była owu. Więc wyszło ok 2dni przed... I czekam

Dziewczynki a opisze mi któraś tą medote na dziewczynkę i czeste sexy? Jakos przestaje wierzyc w tą abstynencje i jedne docelowe staranka przed ovu... Mam jakiegoś doła w ogole

reklama
Podsumowując;
Stajemy na uszach ale żadna z nas nie liczy, że zajdzie w ciążę i żadna z nas nie liczy na plec ale nadal nadzieja umiera ostatnia :D
Tak - tj bardzo logiczne :D ehhh my kobiety jesteśmy jedyne ;)
@szczypiorkowa12345 skoro wszystkie nasze plany są "na wodzie pisane" to zostaje nam tylko nadzieja. Która wiadomo umiera ostatnia;)

Do góry