reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Do ewentualnego testowania u mnie jeszcze ho,ho...termin @ na 8maj
Ale obiealam sobie ze nie sprawdzam niczego wcześniej.
Na ten moment 3dpo. Od soboty jajnik napiernicza. Takie kłucie i pulsowanie. O lekkie uczucie rozpychania od środka. Ale zawsze tak jest czy się wsłuchujrmy to czujemy więcej;)

reklama
@belle81 ja mam termin miesiaczki na 9 maja, także będziemy testowaly, chociaż ja cos czuje, ze się nie udało. Chyba za bardzo zakwasilam organizm, uzylam tylko dwa razy represh tyle co na palca i ph 4.0. Mysle, ze przy takim ph ciężko bedzie... Teraz to mam tak niskie ph z 3.5 :/

Luisa, u mnie testowanie jakoś we środę-moze beta. Zobaczę, jeszcze tydzień czekania [emoji19]
Nie jest powiedziane ze u Ciebie nic, z cut-offem 5-dniowym tez może zaskoczyć, małe szanse ale zawsze [emoji12]
Baby_girl, Znam Twój dylemat. ja swojemu mezowi zaproponuje odmienny sex 7/8 dni z zabezpieczeniem a potem docelowy wieczorem ( rano tez tego dnia z zabezpieczeniem). Ostatnio robiliśmy hurry up po 3 h i było ciężko. Dał radę, ale na oparach. Tez nie wiem która metoda lżejsza dla faceta. Jednego jestem pewna chce celować w ten deseń bo naprawdę w statystykach wysoko. Już za bardzo nie chce patrzeć na cut off.

Babygirl ja bym chyba wybrała nr 1.

Chociaż rozważam opcje 2-3 sexow przed owu ( bez zabezpieczenia ) Wiele
Moich koleżanek ma córki właśnie dzięki takiej metodzie, wierząc w sheetelsa
Gosica też pisała że z jej obserwacji dużo dziewczynek jest z częstych sexsów.
Ja nigdy nie zakładałam zamiaru abstynencji,musiałabym męża w delegację wysłać. U mnie w sumie wyszło że przytulania prawie codziennie od @ ,w sobotę(12dc) raz nad wieczorem(przerywany) i potem w nocy ten docelowy:p. Poniedziałek wtorek była owu. Więc wyszło ok 2dni przed... I czekam

Dziewczynki a opisze mi któraś tą medote na dziewczynkę i czeste sexy? Jakos przestaje wierzyc w tą abstynencje i jedne docelowe staranka przed ovu... Mam jakiegoś doła w ogole

reklama
Podsumowując;
Stajemy na uszach ale żadna z nas nie liczy, że zajdzie w ciążę i żadna z nas nie liczy na plec ale nadal nadzieja umiera ostatnia :D
Tak - tj bardzo logiczne :D ehhh my kobiety jesteśmy jedyne ;)
@szczypiorkowa12345 skoro wszystkie nasze plany są "na wodzie pisane" to zostaje nam tylko nadzieja. Która wiadomo umiera ostatnia;)

Do góry