reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kochane mam pytanie. pewnie panikuje i zaraz@ przyjdzie...ostnie moje cykle to 28-30dni, dzis jest 32 a tutaj ani @ ani wzdetego obolałego brzucha ani nic!! za pewne 15 minut po tym poscie dostanę @ no ale...czy na początku ciąży zawsze temp musi wzrosnąć??

Nie tyle musi wzrosnąć, co nie spaść poniżej przeciętnej bo to sugeruje @ w drugiej fazie jest zawsze wyższa (czasem tylko o dwie kreseczki) i potem przed @ spada w ciąży jest min 10 dni to już można domniemywać ciąże [emoji6]

Nie tyle musi wzrosnąć, co nie spaść poniżej przeciętnej bo to sugeruje @ w drugiej fazie jest zawsze wyższa (czasem tylko o dwie kreseczki) i potem przed @ spada w ciąży jest min 10 dni to już można domniemywać ciąże [emoji6]
no wlasnie w poprzednich cyklach tak mi pieknie spadla 2 dni przed@ a tutaj nic...Boże akurat tuz przed staraniami musi sie wszystko rozregulowac

Hej dziewczyny [emoji6]

Jakiś czas temu tu pisałam, bo marzy mi się chłopczyk, ale starania mieliśmy zacząć w maju dlatego się nie udzielam. Wyszło jednak w tym miesiącu tak, że zaliczylysmy 2 stosunki - jeden przerywany w 11 dc i drugi w 18/19 dc. Jutro mam planowany termin @, ale nie czuję typowych dla mnie objawów...
Zrobiłam z ciekawości test owulacyjny, bo dopiero przed chwilą zaopatrzylam się w ciążowe i wyszło coś takiego.

Co o tym sądzicie?
IMG_20180412_140139.jpg

Załączniki

• IMG_20180412_140139.jpg
    IMG_20180412_140139.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 575
reklama
Do góry