reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Kochane mam pytanie. pewnie panikuje i zaraz@ przyjdzie...ostnie moje cykle to 28-30dni, dzis jest 32 a tutaj ani @ ani wzdetego obolałego brzucha ani nic!! za pewne 15 minut po tym poscie dostanę @ no ale...czy na początku ciąży zawsze temp musi wzrosnąć??
Nie tyle musi wzrosnąć, co nie spaść poniżej przeciętnej bo to sugeruje @ w drugiej fazie jest zawsze wyższa (czasem tylko o dwie kreseczki) i potem przed @ spada w ciąży jest min 10 dni to już można domniemywać ciąże [emoji6]
Grabcia123
no wlasnie w poprzednich cyklach tak mi pieknie spadla 2 dni przed@ a tutaj nic...Boże akurat tuz przed staraniami musi sie wszystko rozregulowacNie tyle musi wzrosnąć, co nie spaść poniżej przeciętnej bo to sugeruje @ w drugiej fazie jest zawsze wyższa (czasem tylko o dwie kreseczki) i potem przed @ spada w ciąży jest min 10 dni to już można domniemywać ciąże [emoji6]
Grabcia123
moge powiedziec "a nie mowiłam" właśnie się coś pokazało @...możńa powiedzieć ze zaczynamy cykl starankowy a kiedy planujesz testować ponownie?Lipa, nie? Ja pierwszy raz w życiu miałam cykl 35 dni [emoji15] a pierwszy starankowy był bez owu także ten... jest moc[emoji23][emoji23][emoji23]
Justyna_maj2017
Hej dziewczyny [emoji6]
Jakiś czas temu tu pisałam, bo marzy mi się chłopczyk, ale starania mieliśmy zacząć w maju dlatego się nie udzielam. Wyszło jednak w tym miesiącu tak, że zaliczylysmy 2 stosunki - jeden przerywany w 11 dc i drugi w 18/19 dc. Jutro mam planowany termin @, ale nie czuję typowych dla mnie objawów...
Zrobiłam z ciekawości test owulacyjny, bo dopiero przed chwilą zaopatrzylam się w ciążowe i wyszło coś takiego.
Co o tym sądzicie?
Jakiś czas temu tu pisałam, bo marzy mi się chłopczyk, ale starania mieliśmy zacząć w maju dlatego się nie udzielam. Wyszło jednak w tym miesiącu tak, że zaliczylysmy 2 stosunki - jeden przerywany w 11 dc i drugi w 18/19 dc. Jutro mam planowany termin @, ale nie czuję typowych dla mnie objawów...
Zrobiłam z ciekawości test owulacyjny, bo dopiero przed chwilą zaopatrzylam się w ciążowe i wyszło coś takiego.
Co o tym sądzicie?
Załączniki
reklama
@Luisa2018 teraz po wyschnięciu wcale nie widać [emoji6]
Także jutro jakby cos było to wstawię [emoji6]
Także jutro jakby cos było to wstawię [emoji6]
Podziel się: