reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
a żeby się trochę ponakręcać hhihihi czasami włączam tv, choć rzadko. Dziś włączam jedynkę (chyba?) i PnŚ i zaraz na ekranie kto? ano małe cztery dziewczynki ubrane w sukieneczki zwiewne i piękne wianeczki Komunijne.....no żesz:p

Gorligor na początku miał być avatarek z kokardka w brzuszku No ale cóż królowa będzie tylko jedna [emoji23]
No niby człowiek wiedział a pragnienie pragnieniem.
Ja ostatnio jakoś ochłonęłam. Może hormony coś się ustabilizowały bo już nie mam sił się przejmować i Sama się nakręcać tak naprawdę bo każda z nas sama się nakręca niestety. Waśnie ubranka, sukieneczki, kokardki czy warkoczyki.
Ostatnio to widzę same starsze dziewczynki i jakoś mi na nerwy działają- tez poniekąd z tego powodu ze mam synów u oni całkiem rozni są.
Obserwuje na instagramie same mamy synów Haha i tak se radzę. Ze nie jestem sama i ze trzeba się cieszyć.
Ja sie przeprowadzam do pl wiec tam jedna znajoma ma córkę 10 letnia a tak to znajome z córkami za granica. Ale wiaodmo każda nawa córeczka w rodzinie czy towarzystwie będzie mnie w sercu kulo wiec już chyba trzeba się przyzywyczaic...

@leeleeth ojej! Jesteś baaaardzo silna i mądra kobietą. Ja bym pewnie wyła a to przygotowania dziecku ostatnia rzecz na jaką można sobie pozwolić. Teraz mu smutni ale jak wyjdzie nadrobić ie wszystkie zaległości i w końcu zrozumie - o ile będzie pamiętał. Krzywda mu siebie dzieje ale wiadomo, jak dziecko żal ma.

I trzymam kciuki za jutro!!! Choć 8dpo to i tak wcześnie :) mi cień cienia na testach owu wyszedł w 9tyn czy 10tym dniu :)

@gorligorligor ja aż truchleje o moje 3d oczywisxie o to żeby dziecko było zdrowe i o siusiaka. To też nasze 3cie i ostatnie dziecko (planowane :D!) wiem że wyrazie czego dramy nie będzie ale jednak taki żal że jednak się nie udało. Ale ja nadal wierzę że będzie Igor

A aaaaa nie mówiłam Wam.
Mój znajoma z 3d w 12tyg plus u lekarza cały czas słyszała że będzie chłopak, na co moja córka mi mówi że nieeee, że ciocia będzie mieć córkę - Oliwke. I co?! I ta mi dziwoni, teraz ma 21tydzien - DZIEWCZYNKA! I chyba faktycznie zostanie Oliwka hahaha :D mam więc nadzieję że i nas 'zaczarowała' Igorem %)

Gorligorligor a jednak Piterek [emoji7]

Nie wiem co Ci powieziec. Jeśli rzeczywiście bedzie to On (a jak narazie nie masz jeszcze 100% pewności) to będziesz go kochać tak czy siak :) ale pragnienie córeczki zostanie... Nie wiem co można zrobić aby się z tym uporać, może pomoże rozmowa z kimś bliskim?
Leeleeth zdrówka dla synka
! I siły dla was. Nie wyobrażam sobie zostawić córeczki samej a tak długooo w szpitalu ;/

reklama
Leeleth, oj musi być Ci i Witusiowi ciężko. Pomysl już z górki, ale wiadomo taki maluszek nie wszystko rozumie i ciężko aby w pełni skumal te cała sytuacje. Dużo zdrowka dla Was. No i trzymam kciuki za betę. Och czuje ze to Twoj cykl.
Imama, tak jak piszesz królowa jest tylko jedna, a po zdjeciu z sesji ciążowej zaprzeczyć nie mogę. Oj znam to nakręcanie się. Ja byłam strasznie napalona na córkę jakieś pół roku temu. Teraz jakoś trzeźwiej podchodzę do tego co mnie mocno cieszy.
Szczypiorkowa, zdaje sobie sprawę ze stresujesz się usg. Nie dosyć ze drżysz o zdrowie dzidzi to jeszcze myślisz o płci. Kiedy podglądanko?[emoji12]Często dzieci maja wyczucie w tym temacie, oby tez tym razem teoria się sprawdziła [emoji106]
Gorligorligor, tak czytam o Twoich pragnieniach, myśle tez o swoich i nie mogę się pogodzić z tym ze ten świat jest tak niesprawiedliwy. Może nie wszystko przesadzone, poczekaj na usg połówkowe.

Do góry