reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Alex kiedyś mamaginekolog pisala na blogu, ze wg niej metoda Ramziego ni jak ma się do tego kto mieszka w brzuszu, także glowa do gory!
Leeleeth najważniejsze, ze wszystko wporzadku, Witus juz jutro zapomni o smutkach i bedzie się cieszył na widok mamusi :)
Gorligorli jeszcze wszytsko może się wydarzyć, poczekaj do połówkowego, a Piotruś zmieni sie w tutu z brokatem :D

reklama
Jestem w szoku, że z takim maluchem rodzic nie może zostać w szpitalu... Nie spotkałam się jeszcze z taką sytuacją.

Coś dziwnego się ze mną dziś dzieje. Okresu nadal nie dostałam, co dziwne mam jakieś plamienie, śluz zabarwiony czymś, hmm taki troche brązowy. I kłucie w jajnikach. Dziwne, jeszcze tak nie miałam. Ciekawe czy @ sie rozkręci czy o co chodzi.. :/

Melduje, ze z Witusiem już w domu jesteśmy.
Jak weszłam na oddział nawet nie musiałam pytać gdzie leży bo krzyczał tak bardzo ze poszłam od razu do celu... już jesteśmy wyściskani, Mały najedzony i teraz z domu nie chce wyjsć [emoji87][emoji24][emoji23]

Test biały, rano widziałam cień cienia... ale możliwe, ze cienie mam już w oczach i wszędzie je widzę [emoji23][emoji23][emoji23]
Wykres z dzisiaj
IMG_5294.JPG

Załączniki

• IMG_5294.JPG
    IMG_5294.JPG
    126,2 KB · Wyświetleń: 320
reklama
Do góry