reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Alex kiedyś mamaginekolog pisala na blogu, ze wg niej metoda Ramziego ni jak ma się do tego kto mieszka w brzuszu, także glowa do gory!
Leeleeth najważniejsze, ze wszystko wporzadku, Witus juz jutro zapomni o smutkach i bedzie się cieszył na widok mamusi :)
Gorligorli jeszcze wszytsko może się wydarzyć, poczekaj do połówkowego, a Piotruś zmieni sie w tutu z brokatem :D

reklama
Jestem w szoku, że z takim maluchem rodzic nie może zostać w szpitalu... Nie spotkałam się jeszcze z taką sytuacją.

Coś dziwnego się ze mną dziś dzieje. Okresu nadal nie dostałam, co dziwne mam jakieś plamienie, śluz zabarwiony czymś, hmm taki troche brązowy. I kłucie w jajnikach. Dziwne, jeszcze tak nie miałam. Ciekawe czy @ sie rozkręci czy o co chodzi.. :/

Melduje, ze z Witusiem już w domu jesteśmy.
Jak weszłam na oddział nawet nie musiałam pytać gdzie leży bo krzyczał tak bardzo ze poszłam od razu do celu... już jesteśmy wyściskani, Mały najedzony i teraz z domu nie chce wyjsć [emoji87][emoji24][emoji23]

Test biały, rano widziałam cień cienia... ale możliwe, ze cienie mam już w oczach i wszędzie je widzę [emoji23][emoji23][emoji23]
Wykres z dzisiaj
IMG_5294.JPG

Załączniki

• IMG_5294.JPG
    IMG_5294.JPG
    126,2 KB · Wyświetleń: 316
reklama
Do góry