reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Szczypiorkowa to u nas dziewczynka jak wygrana w lotto.... ale wierze ze wygram <3 musi się udać.....

Tak jak Igor u ciebie tak u mnie dziewczynka...

Grabcia oj tak ... niby duży i samodzielny a zachowuje się znowu jak noworodek. Ogólnie widać, ze ciężki okres, buntu płaczliwości i niezrozumienia świata ;-)

@Luisa2018 bo tj tak, jak wam kiedyś pisałam. Dla nas splodzenje dziewczynki - nie może się nie udać i jakbyś ją planowali. Poprostu jakkolwiek byśmy nie działali to jest dziewczynka siostra męża o dziecko starali się 1.5 roku tylko dlatego żeby był chłopak i naprawdę zrobili chyba a wszytsko i wyszła piękna śliczna Hanna (3cia córka :), u jego drugiego brata są 2 córki). Z mojej strony u siostr też same córki.

Natomiast chłopczyk - noooo wygrana w Lotto jak nic planowanie liczenie czekanie na owu już nie już nie. U nas owu to nie jest takie hop-siup że test pokaże i na luzie... Więc tam naorawde baaaardzo baaaardzo liczę na naszego Igora

No i w takich momentach, gdzie w rodzinie są prawie same dzieci jednej płci, jak można mówić, że płeć dziecka to 50/50 szans. Nie ma takiej opcji :D u mnie w rodzinie jest mieszanie, ale u męża już duuuuża przewaga chłopców :(

Pomarudzę chwilkę. Dzisiaj 7dpo, obudziłam się z mocnym bólem brzucha jak na @ i z uczuciem, że mnie ta @ zaraz zaleje. Bałam się wstać :( no ale wstałam, nic sie nie działo. Jak rozchodziłam, to brzuch tylko już pobolewa. Wczoraj wieczorem też już pobolewał. W zeszłym cyklu plamiłam od 6dpo, teraz jestem dzień dalej i tfu tfu nic, no zobaczymy. Ale coś czuję, że bez duphastonu branego w drugiej fazie sie nie uda.

U nas siostry męża maja samych synów. I jak się słyszy tekst „ hehehe ty córki nigdy mieć nie będziesz „ to boli. Jakby przyjemność im sprawiało „ ja nie mam to i ty nie będziesz miała „ no nie miłe .... :/

Gosica ja sama jestem tak ciekawa ze nie mogę się już doczekać tej wizyty :-D
Statystyki mówią same za siebie ale boję się im uwierzyć, żeby później się nie rozczarować nie potrzebnie :-)

Luisa, moja faza lutealna ma 12 dni, więc całkiem spoko. Tylko no wydaje mi się, że do zapłodnienia dochodzi, ale coś z zagnieżdzeniem problem.

Bardzo przykre takie mówienie, nigdy tego pojąć nie mogę czemu ludzie są tacy okropni. W życiu by mi do głowy nie przyszło tak komuś powiedzieć, albo jak np komuś się uda i jest ta płeć, o której marzyli, to też w życiu bym nie pomyślała żeby powiedzieć coś przykrego. A znam sytuacje, gdzie właśnie ludzie potrafili "się odgryźć", bo innemu się udało. Dziwny świat.

reklama
Biedronka - kochana !!bardzo mi przykro i sciskam Cie mocno :* trzymaj sie ! I jak cos to pisz!!!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry