reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny wszystko ok. Dostałam namiary na badania prenatalne jutro będę się umawiać[emoji6]
Maleństwo rośnie, co widać na zdjęciu[emoji7]
62dbf507a75a51b3e8f80c20f55a810c.jpg

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam dziś mega dziwny, długi i trudny dzień. Ale do rzeczy, jedna z babć mojej koleżanki u której byłam - złota kobieta seoja droga, jak się dowiedziała że jestem w ciąży postanowiła sprawdzić co się kryje w brzuchu. Wzięła moja obrączke i swojego włosa. I kręciła nad brzuchem - wahadło - chłopak (to znam), ale potem węzła lewą rękę i 'szukała dzieci' tzn obrączke kładka na ręce, zamykam ją, otwierałam, ona trzy razy znizala ja do dłoni, znów zamykalam i czekała... I wyszło po kolej: córka, córka, chłopak... która to zna?! Bo pierwsze dwa się zgodziły więc i trzecie musi
Ona mówi że nie powinno się to robić samemu ani ktoś komu zależy na płci. Ona nawet nie wiedziała że ja mam już dwie dziewczyny....
Sprawdzać i proszę mi powiedzieć komu się to pokrywa z tym 'co ma już na stanie'

Gorligorligor ojj :( przykro mi.
70%to dużo ale bardziej wiarygodne jest usg z 20tyg.
Ja tam nadal trzymam kciuki[emoji1307]
Szczypiorkowa piękny bobasek [emoji847] fajnie widać mordkę.
Kruszynka rosnijcie dalej:)

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

@Kruszynka123 kiedy na prenatalne?! Ja też muszę się zapisać ale póki co miejsc brak! to znak żebym nie poznała chyba płci hahaha tzn żeby mi nie potwierdzili to co już znamy

Wogole troszkę mi smutno, bo tylko WY WIERZYCIE w naszego Igora, a tak albo każdy zdziwiony o 3cia ciąże albo mówią że na bank dziewczynka....
Ja juz mam reaguje i odp na wiadomości
Tak - jestem w ciąży
Tak - planowanej
Tak - planuje powrót do pracy
Nie - nie planujemy 4rtego dziecka
Nie - nie wiemy jaka płeć

To są pytania które powtarzają się nos top, więc odrazu po grayulacjach ślę to co wyżej hahaha

Szczypiorkowa :) oczywiście że znam, mialam robione [emoji41] obalam.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kruszynka moze na prenatalnych już cos wspomna o płci ;)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Zapytam na bank [emoji3]
Wogole z usg mamy 11+2 ja wcześniej liczyłam 10+2 z terminu porodu z teraz znów termin się przesunął.
Szczypiorkowa znam i u mnie wych chłopak, chłopak, córka a co dziwne mojemu mężowi też [emoji6]
Jutro dzwonie i umawiam termin prenatalnych.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry