reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama na internetach czytam o Gender sway ttc cóż to takiego?

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mihasia, lepiej idź na betę. Jedno ukłucie, a wiele wyjaśni. Ja zakładałam ze z ostatniego cyklu nici i pozytyw był, wiec nigdy nie możesz być pewna. Po co masz się potem stresować.
Anija82, traktorek dobra rzecz ;) swoją droga dziwne ze nie czułaś ovu po Lukrecji. A brałaś ja przez ile dni? Ja w ostatnim cyklu łykałam 1-15dc, a 20dc czułam mega owulacje.
Gorligorligor-tak jak piszesz, 70%, nie jest jeszcze przesadzone ze mieszka u Ciebie Synek. A otoczeniem się nie przejmuj. Wiem, ze przez pierwsze dni będziesz czuła żal, ale zobaczysz oswoisz się już z ta myślą i przestaniesz się przejmować ludźmi.
Szczypiorkowa, cudna fotka Igora. Przystojniak [emoji177]
Chciałaś iść już na l4, czy lekarz nalegał?
Marzycielka, nie mogę się doczekać Twojej wizyty. Kurcze, statystyki same za sobie mówią clo+Inofem ze zdwojona dawka-No musi być dziołcha [emoji12]
Kruszynka, piękne ujęcie maleństwa. Rośnijcie zdrowo!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa Hmm nie słyszałam. Skrót TTC odnosi się do starania się o dziecko czyli Trying to conceive. Może ogólnie chodzi o metody poczęcia danej płci dziecka. Sama nie wiem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kruszynka jaki piękny dzidziuś. Ale ten czas leci :)

Szczypiorkowa dopiero dwie kreski a Igor już taki duży ..

Oh ja dziś mam kryzys. Mój najmłodszy daje mi w kość, ciagle mamy chyba pępowinę nieprzecięta ;) ogromnie boje się ze jest za mały na rodzeństwo! Z drugiej strony czas starań + ciąża...

Poprzednie dwie zniosłam super! Teraz boje się wymiotów itp jak dałabym radę z synkiem uwieszonym na mnie. Dziś płakał i zasnął tylko na moim brzuchu. Eh no nie smece jestem po prostu chronicznie zmęczona :-))))

Gosica Lukrecje bralam już przed @ bo mam krótka 1 fazę i wypadło 14-16 dni. My się jeszcze nie staramy to mogę sobie pozwolić na picie lukrecji pomiędzy owu a @.

Luisa a ile ma twój synek lat? Mój ma trzy uwieszony to może nie jest, ale bunt przechodzi. Też mam wątpliwości. Ale sobie myślę że za każdym razem miałam. A jak się bałam w pierwszą ciążę zajść 4 miesiace myślałam :huh:.

Imama [emoji848] na fb jest grupa, zobacz sobie jak masz chęć.
Może z rzeczywiście to nie żadna metoda tylko pierdu pierdu :)

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anija18 miesięcy. Teraz tez ma jakiś bunt, na wszystko reaguje płaczem, dużo by chciał ;)
wiek 18-19 miesiecy to kolejny okres w zyciu dziecka gdzie staje się nierozłączny z mama a jednoczesnie chce byc samodzielne..dziecko jest zagubione...wiem bo moja siostra bedac u lekarza pytała o to poniewaz w tym okresie z toalety korzystała z synkiem na kolanach...

właśnie sobie uświadomiłam, że nie mam szans na dziewczynke :( z góry jestem skazana na synków, mąż ma 3 braci, jedną siostre, moj synek ma 4 kuzynów jedna kuzynke z mojej strony.

Do góry