reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama na internetach czytam o Gender sway ttc cóż to takiego?

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mihasia, lepiej idź na betę. Jedno ukłucie, a wiele wyjaśni. Ja zakładałam ze z ostatniego cyklu nici i pozytyw był, wiec nigdy nie możesz być pewna. Po co masz się potem stresować.
Anija82, traktorek dobra rzecz ;) swoją droga dziwne ze nie czułaś ovu po Lukrecji. A brałaś ja przez ile dni? Ja w ostatnim cyklu łykałam 1-15dc, a 20dc czułam mega owulacje.
Gorligorligor-tak jak piszesz, 70%, nie jest jeszcze przesadzone ze mieszka u Ciebie Synek. A otoczeniem się nie przejmuj. Wiem, ze przez pierwsze dni będziesz czuła żal, ale zobaczysz oswoisz się już z ta myślą i przestaniesz się przejmować ludźmi.
Szczypiorkowa, cudna fotka Igora. Przystojniak [emoji177]
Chciałaś iść już na l4, czy lekarz nalegał?
Marzycielka, nie mogę się doczekać Twojej wizyty. Kurcze, statystyki same za sobie mówią clo+Inofem ze zdwojona dawka-No musi być dziołcha [emoji12]
Kruszynka, piękne ujęcie maleństwa. Rośnijcie zdrowo!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa Hmm nie słyszałam. Skrót TTC odnosi się do starania się o dziecko czyli Trying to conceive. Może ogólnie chodzi o metody poczęcia danej płci dziecka. Sama nie wiem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kruszynka jaki piękny dzidziuś. Ale ten czas leci :)

Szczypiorkowa dopiero dwie kreski a Igor już taki duży ..

Oh ja dziś mam kryzys. Mój najmłodszy daje mi w kość, ciagle mamy chyba pępowinę nieprzecięta ;) ogromnie boje się ze jest za mały na rodzeństwo! Z drugiej strony czas starań + ciąża...

Poprzednie dwie zniosłam super! Teraz boje się wymiotów itp jak dałabym radę z synkiem uwieszonym na mnie. Dziś płakał i zasnął tylko na moim brzuchu. Eh no nie smece jestem po prostu chronicznie zmęczona :-))))

Gosica Lukrecje bralam już przed @ bo mam krótka 1 fazę i wypadło 14-16 dni. My się jeszcze nie staramy to mogę sobie pozwolić na picie lukrecji pomiędzy owu a @.

Luisa a ile ma twój synek lat? Mój ma trzy uwieszony to może nie jest, ale bunt przechodzi. Też mam wątpliwości. Ale sobie myślę że za każdym razem miałam. A jak się bałam w pierwszą ciążę zajść 4 miesiace myślałam :huh:.

Imama [emoji848] na fb jest grupa, zobacz sobie jak masz chęć.
Może z rzeczywiście to nie żadna metoda tylko pierdu pierdu :)

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anija18 miesięcy. Teraz tez ma jakiś bunt, na wszystko reaguje płaczem, dużo by chciał ;)
wiek 18-19 miesiecy to kolejny okres w zyciu dziecka gdzie staje się nierozłączny z mama a jednoczesnie chce byc samodzielne..dziecko jest zagubione...wiem bo moja siostra bedac u lekarza pytała o to poniewaz w tym okresie z toalety korzystała z synkiem na kolanach...

właśnie sobie uświadomiłam, że nie mam szans na dziewczynke :( z góry jestem skazana na synków, mąż ma 3 braci, jedną siostre, moj synek ma 4 kuzynów jedna kuzynke z mojej strony.

Do góry