reklama
Gosica
Fanka BB :)
Mihasia, lepiej idź na betę. Jedno ukłucie, a wiele wyjaśni. Ja zakładałam ze z ostatniego cyklu nici i pozytyw był, wiec nigdy nie możesz być pewna. Po co masz się potem stresować.
Anija82, traktorek dobra rzecz swoją droga dziwne ze nie czułaś ovu po Lukrecji. A brałaś ja przez ile dni? Ja w ostatnim cyklu łykałam 1-15dc, a 20dc czułam mega owulacje.
Gorligorligor-tak jak piszesz, 70%, nie jest jeszcze przesadzone ze mieszka u Ciebie Synek. A otoczeniem się nie przejmuj. Wiem, ze przez pierwsze dni będziesz czuła żal, ale zobaczysz oswoisz się już z ta myślą i przestaniesz się przejmować ludźmi.
Szczypiorkowa, cudna fotka Igora. Przystojniak [emoji177]
Chciałaś iść już na l4, czy lekarz nalegał?
Marzycielka, nie mogę się doczekać Twojej wizyty. Kurcze, statystyki same za sobie mówią clo+Inofem ze zdwojona dawka-No musi być dziołcha [emoji12]
Kruszynka, piękne ujęcie maleństwa. Rośnijcie zdrowo!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Anija82, traktorek dobra rzecz swoją droga dziwne ze nie czułaś ovu po Lukrecji. A brałaś ja przez ile dni? Ja w ostatnim cyklu łykałam 1-15dc, a 20dc czułam mega owulacje.
Gorligorligor-tak jak piszesz, 70%, nie jest jeszcze przesadzone ze mieszka u Ciebie Synek. A otoczeniem się nie przejmuj. Wiem, ze przez pierwsze dni będziesz czuła żal, ale zobaczysz oswoisz się już z ta myślą i przestaniesz się przejmować ludźmi.
Szczypiorkowa, cudna fotka Igora. Przystojniak [emoji177]
Chciałaś iść już na l4, czy lekarz nalegał?
Marzycielka, nie mogę się doczekać Twojej wizyty. Kurcze, statystyki same za sobie mówią clo+Inofem ze zdwojona dawka-No musi być dziołcha [emoji12]
Kruszynka, piękne ujęcie maleństwa. Rośnijcie zdrowo!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Luisa2018
Kruszynka jaki piękny dzidziuś. Ale ten czas leci
Szczypiorkowa dopiero dwie kreski a Igor już taki duży ..
Oh ja dziś mam kryzys. Mój najmłodszy daje mi w kość, ciagle mamy chyba pępowinę nieprzecięta ogromnie boje się ze jest za mały na rodzeństwo! Z drugiej strony czas starań + ciąża...
Poprzednie dwie zniosłam super! Teraz boje się wymiotów itp jak dałabym radę z synkiem uwieszonym na mnie. Dziś płakał i zasnął tylko na moim brzuchu. Eh no nie smece jestem po prostu chronicznie zmęczona :-))))
Szczypiorkowa dopiero dwie kreski a Igor już taki duży ..
Oh ja dziś mam kryzys. Mój najmłodszy daje mi w kość, ciagle mamy chyba pępowinę nieprzecięta ogromnie boje się ze jest za mały na rodzeństwo! Z drugiej strony czas starań + ciąża...
Poprzednie dwie zniosłam super! Teraz boje się wymiotów itp jak dałabym radę z synkiem uwieszonym na mnie. Dziś płakał i zasnął tylko na moim brzuchu. Eh no nie smece jestem po prostu chronicznie zmęczona :-))))
reklama
Grabcia123
wiek 18-19 miesiecy to kolejny okres w zyciu dziecka gdzie staje się nierozłączny z mama a jednoczesnie chce byc samodzielne..dziecko jest zagubione...wiem bo moja siostra bedac u lekarza pytała o to poniewaz w tym okresie z toalety korzystała z synkiem na kolanach...Anija18 miesięcy. Teraz tez ma jakiś bunt, na wszystko reaguje płaczem, dużo by chciał
właśnie sobie uświadomiłam, że nie mam szans na dziewczynke z góry jestem skazana na synków, mąż ma 3 braci, jedną siostre, moj synek ma 4 kuzynów jedna kuzynke z mojej strony.
Podziel się: