reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@szczypiorkowa a ile mialas glukoze? Ja odebralam dzisiaj wyniki i bez ciazy mam 97, norma do 99. A jakbym byla w ciazy to diabetolog na cito :(

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

@szczypiorkowa a ile mialas glukoze? Ja odebralam dzisiaj wyniki i bez ciazy mam 97, norma do 99. A jakbym byla w ciazy to diabetolog na cito :(

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam jakoś 100 kurcze nie pamiętam dokładnie a nie mam przygotować sobie już wyników, ja na to nie zwróciłam wogole uwagi bo w poprzednich ciazach nic nie miałam a teraz masz :(

@gorligorligor Tule Cię mocno! Wiem jak bardzo Ci przykro [emoji53]
@szczypiorkowa12345 śliczny bobasek!
@Kruszynka123 teraz czekamy na Ciebie i nadal [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

@Marzycielka86 a jak u Ciebie? Kiedy wizyta?

@Miciur-ka gdzie jesteś? Mam nadzieje, że wszystko u Ciebie w porządku [emoji53]
Daj znać!

[emoji166][emoji166] PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166]

Baby girl no jeszcze trochę do wizyty ale liczę po cichutku ze może uda się już podpatrzeć płeć bo będzie to juz prawie 13 tydzień :-)
Ja chyba jestem ostatnia jak narazie na liście :-D

reklama
Do góry