reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczynki pomocy!!! Wczoraj byłam na pobraniu krwi, bo gin mi zlecila przed zajściem w ciążę. Mówię, zrobię sobie też betę, bo w poniedziałek planuje isc na wyrwanie ósemki, a jakieś tam szanse na zajscie w ciążę zawsze są. Ovu mialam 7/8 dni temu. Wyniki bety 1.22 [emoji33] Normy są od 5, ale jak to mam traktować? Czy kazdy ma np na mlutkim poziomie betę zawsze, czy jednak cos sie dzieję?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
1,22 także miałam i ciązy brak więc musisz poczekać na tak wczesnym etapie ewentualna ciąża była by chroniona nie musisz się bać że wizyta u dentysty zaszkodzi. Ja bym poczekala z tą beta do pon. [emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gdyby tylko to była zwykła wizyta u dentysty to bym dopuściła, ale ja po wyrwaniu ósemki mam tydzien wyjety z życia, jadę na ketonalu w zastrzykach :/

Dziewczyny, melduję się po wizycie (17 tc). U mnie chłopczyk na 70%. Także już bez złudzeń. Odezwę się za kilka dni, jak przetrawię swój świat, przyszłość, marzenia itd. Najtrudniej mi będzie w otoczeniu bliskich i znajomych, którzy mają córki i wiedzą jak bardzo ja pragnęłam choć jednej....kobity pod tym względem bywają przykre, bo jednak chcąc nie chcąc wykazują pewien rodzaj satysfakcji, że one mają a ty nie. Lecę trawić....trochę mi to zajmie...pewnie resztę życia :p

Dziewczyny, melduję się po wizycie (17 tc). U mnie chłopczyk na 70%. Także już bez złudzeń. Odezwę się za kilka dni, jak przetrawię swój świat, przyszłość, marzenia itd. Najtrudniej mi będzie w otoczeniu bliskich i znajomych, którzy mają córki i wiedzą jak bardzo ja pragnęłam choć jednej....kobity pod tym względem bywają przykre, bo jednak chcąc nie chcąc wykazują pewien rodzaj satysfakcji, że one mają a ty nie. Lecę trawić....trochę mi to zajmie...pewnie resztę życia :p
Nie przejmuj się ludźmi najważniejsze że dzidziuś zdrowy a reszta jest nie ważna. Uszy do góry będzie dobrze [emoji8]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@gorligorligor to właśnie pokazuje, ze kazdemu jest cos pisane i na nic naszego zakwaszania i diety. Zobaczysz synek bedzie jeszcze ten najkochanszy :) A długo sie katowalas dieta i suplementami?

IMG-20180405-WA0001.jpeg
Hej dziewczyny :)
Przychodzę się pochwalić małym Igorem (oczywiście nadal w to wierzę i dania nie zmienię, nawet jeśli siusiaka nie zobacze to do końca będę wierzyć że to będzie chłopak ).
U nas dziś 10+5 woec 11 tygodni :)
Mały taki rozbrykany że ledwie udało się go uchwycić :) i od dzis oficjalnie jestem na L4 ciążowym... Znowu ..

Załączniki

• IMG-20180405-WA0001.jpeg
    IMG-20180405-WA0001.jpeg
    723,1 KB · Wyświetleń: 649
Acha oczywiście jak inna ciąża to wszytsko inne i w tej mam prawdopodobnie cukrzycę, zylaki i poradnia na cito, oraz nieustawna macica względem czegoś tam...
Pytam Pania o bole głowy i ona takie ogólne rozpoznanie to mówię że biust mi nie urósł, na co ona śmiech że czasem hormony męskie na to nie pozwalają:)
(jeszcze zanim pytała o płeć dziewczynek itd :D

reklama
Do góry