reklama
@Luisa2018 na razie nie ma nic, ale owu mam z apki wyliczona na 8 wiec mam duuuzo czasu [emoji6]
Czuje bardzo jajniki, szczególnie lewy [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czuje bardzo jajniki, szczególnie lewy [emoji6]
Gosica
Fanka BB :)
Luisa, na razie biorę lukrecję (dopiero od wczoraj), Inofem od 5 dni. Powoli wdrażam żurawinę. Mąż łyka standardowo lukrecje, szyszki i OLE. Zechcemy zadzialac z odstępem 2-3 dniowym max. Tylko 1 przytulanko. Być może ciepła kapiel męża przed przytulankami, ja zyrtec, j&d 15 min po. No i postaram się trzymać pH OK.4,5-nam Rephresh, musze tylko dokupić paski bo powoli mi się kończą. Może być problem z wyłapaniem odstępu, bo maz wyjedzie w delegacje a ja kompletnie nie wiem kiedy bede miała ovu. Zdziwiłam się bo krwawienie miałam teraz tylko 3 dni. Mam nadzieje, ze jakoś się wstrzelimy. Nie chce działać na duży cutoff. Jeśli męża nie będzie 2/3 dni przed ovu to zadziałamy w dniu ovu [emoji12] A Ty podjęłam decyzje ze teraz ruszajcie?
Leeleth, przy Lukrecji myśle ze poczujesz ovu [emoji6]
Leeleth, przy Lukrecji myśle ze poczujesz ovu [emoji6]
Luisa2018
Gosica chyba spróbujemy ale bez clo i bez spiny, spróbuje z odstępem
A co do pasków to bardzo się przed nimi bronię ha ha ha
Ale myśle czym się różnią te od
Link do: Paski 4-7 do badania PH w moczu, pochwie - 100szt
Tych
Link do: Testy i paski wskaźnikowe - Meringer.pl
I jeszcze nawet za 100
Zł widziałam wiec sama już nie wiem ...?
A co do pasków to bardzo się przed nimi bronię ha ha ha
Ale myśle czym się różnią te od
Link do: Paski 4-7 do badania PH w moczu, pochwie - 100szt
Tych
Link do: Testy i paski wskaźnikowe - Meringer.pl
I jeszcze nawet za 100
Zł widziałam wiec sama już nie wiem ...?
Grabcia123
wrrrrr....święta zaczeły się tak wspaniale ( w piatek dostałam wyniki rezonansu wszystko oki ) TEN CYKL JEST NASZZZZZZZ .. z tej radosc pozwolilam sobie na małą wyżerkę świąteczna u teściowej i mamusi ale zawsze musi byc jakies ale..moja ukochana szwagierka oznajmila na forum calej rodziny, że po co nam kolejne dziecko? przeciez ja sie nie nadaje ani do ciązy ani do rodzenia...po za tym po co chcemy sobie zafundować taka "TARUME" jak poprzednio, przeciez zrobimy krzywde nie tylko sobie ale i naszemy synkowi...no cycki opadły..wczesniej mi zarzucała, że źle wychowuje swoje dziecko bo w ksiazkach pisze inaczej(np. co do rozszerzania diety) po za tym moje dziecko jest niekochane bo zasypia samo w łóżeczko a powinnam go lulac i nosic do spania, i nie bedzie mowilo bo nie był karmiony piersia (tydz po porodzie trafilam do szpitala, bylam 2 tyg + tydzien po krolowkach nie moglam karmic) pozniej walczylam 3 msc o karmienie ale ponioslam kleske
aa i mowila mi to 35-letnia doświadczona kobieta, tyle ze nie ma dzieci..brawoo
aa i mowila mi to 35-letnia doświadczona kobieta, tyle ze nie ma dzieci..brawoo
mihasiaaa
@Grabcia olej to, szkoda nerwów na głupie gadanie. Mi dzisiaj moja tesciowa też podniosla cisnienia. Twierdzi, ze synek bardzo mało mowi jak na swój wiek (14 miesiecy [emoji41]) i, ze moj maz w jego wieku mówił juz pełnymi zdaniami [emoji23] Normalnie cycki mi opadły [emoji14]
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
@Grabcia123, mnie tez wszyscy pytają po co mi kolejne dziecko? I tez mam ukochana szwagierkę co to jest absolutnym autorytetem w wychowywaniu głownie moich dzieci i to zdalnie z zagranicy i kontakcie może dwa razy w roku, jak przypadkiem na siebie wpadną. Także rozumiem Twoje uczucia, z tym, że moja ma niemal 50 lat i dopiero sie ocknęła, że może dziecko warto by mieć...
Grabcia123
@mihasiaaa kiedy urodził się Twój synek?? mój 10.04 skończy 15 miesiecy
@leeleeth no moja twierdzi, ze chce miec dzieci ale wczesniej musi zatrudnić nianie, kucharke, sprzataczke bo ona bedzie zmeczona ....no coz niech mowi co chce ale jak ona juz tak gada co bedzie jakby sie udało..
@leeleeth no moja twierdzi, ze chce miec dzieci ale wczesniej musi zatrudnić nianie, kucharke, sprzataczke bo ona bedzie zmeczona ....no coz niech mowi co chce ale jak ona juz tak gada co bedzie jakby sie udało..
reklama
mihasiaaa
@Grabcia 31 marca skończył 14 miesięcy , wg szanownej teściowej tak strasznie mało mówi. Moze faktycznie nie za duzo, tylko: mama, tata, baba, dziadzia, bach, ale nigdy nie uwierzę, ze dziecko w tym wieku wypowiada zdania
Podziel się: