reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Leeleth, jest ciężko ale na szczęście są jeszcze siły. Zaczęłam brać Inofem i czekam na @. Plan jest i postaram się spokojnie wrócić do staranek. Kupię testy te które Miciurka poleca i może jakieś z Allegro. Pewnie zechce tez monitoring-ale zobaczę.
Kiedy myślisz działacie?
Baby_girl, czyli jednak dzisiaj do dzieła?[emoji12]
Baby_girl, mąż złoto!
Luisa, dla mnie późne śniadania są OK i tak nie mam czasu czegoś zjeść.ale wzielam Inofem i czuje jak cukier spada.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wołowina zwieksza ph nasienia i xy maja większego kopa i ogolnie po takich miesach jest ich wiecej w spermie w stosunku do xx(sprawdzane pod mikroskopem)

Luisa- a to picza, chrzani one nie sa takie same, a niebieskie sa najgorsze :/,

Baby girl-nie ma czego zazdroscic,juz byn chciala byc w ciazy ale latwo mi nie bedzie mysle,

Ja tam nie mam za czym tesknic czy starajac sie czy nie to zawsze jem sniadanie ok 11-12 [emoji23]

Leeleeth- to Tobie wychodza tak jak mi wondfo zawsze pozytywy, a przyszly juz do Ciebie :)?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde my z mężem się zlamalismy i zjedli gołąbki z wieprzowina i sosem pomidorowym :baffled: on jednego ja 3!! :o Zrobiłam dzieciom bo ich odchudzać nie mogę bo takie chudziy. Ale to jeszcze nie nasz cykl, nie ten miesiąc. Na dodatek święta i lodówkę mamy zaopatrzona w szynkę kiełbasę (swojskie) i jak tu żyć ;)

Owu mi się zbliża a to dopiero 7 dzień, w tamtym miałam w 10, w poprzednich w 11. Czekamy:)

Dzisiaj trzeba działać, bo pozytyw wyszedł, ale... Jakieś mnie wątpliwości naszły :( tak mi chłopcy dali popalić, że nie wiem czy chcę trzecie :( w głowie mi świruje od tych wrzasków, nie wiem czy nie odpuścić :oops:

Dzisiaj trzeba działać, bo pozytyw wyszedł, ale... Jakieś mnie wątpliwości naszły :( tak mi chłopcy dali popalić, że nie wiem czy chcę trzecie :( w głowie mi świruje od tych wrzasków, nie wiem czy nie odpuścić :oops:

Łącze sie w bólu i watpliwościach [emoji53]
Ledwie żyje! A oni daje energiczni [emoji17]
Dorwali brokat i cekiny i m cały dom w złocie, Emil cały sie swieci i jego łóżeczko [emoji23]
Plus wanna po ich kapieli [emoji41]
Normalnie wariatkowo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Eh mój młodszy dziś wisi na mnie cały dzień .... tez mnie naszły wątpliwości ... z tejże okazji objadlam się jak prosie :/

Leeleeth to ja Ci tę wannę wysprzątam :D zamknę się w łazience i będę sprzątać - wszystko byle już tych krzyków nie słyszeć :oops: to mnie dzisiaj najbardziej dobiło - kłócą się, bawią, ciągle drą. Mam ochotę wziąć rakietę i polecieć w kosmos. Może być i na miotle - z braku takiej wzięłam mopa, ale polecieć małpiszon nie chciał o_O wiem, że kiedyś zatęsknię za tymi krzykami w domu, ale do tego czasu boję się, że z trójką dzieci, to ja zeświruję... Ja jako dziecko byłam cicha i spokojna, to mój mąż był podobno jakby go wiecznie w dupę szczypali, chłopcy to po nim wzięli :(

reklama
Do góry