reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Leeleth, jest ciężko ale na szczęście są jeszcze siły. Zaczęłam brać Inofem i czekam na @. Plan jest i postaram się spokojnie wrócić do staranek. Kupię testy te które Miciurka poleca i może jakieś z Allegro. Pewnie zechce tez monitoring-ale zobaczę.
Kiedy myślisz działacie?
Baby_girl, czyli jednak dzisiaj do dzieła?[emoji12]
Baby_girl, mąż złoto!
Luisa, dla mnie późne śniadania są OK i tak nie mam czasu czegoś zjeść.ale wzielam Inofem i czuje jak cukier spada.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wołowina zwieksza ph nasienia i xy maja większego kopa i ogolnie po takich miesach jest ich wiecej w spermie w stosunku do xx(sprawdzane pod mikroskopem)

Luisa- a to picza, chrzani one nie sa takie same, a niebieskie sa najgorsze :/,

Baby girl-nie ma czego zazdroscic,juz byn chciala byc w ciazy ale latwo mi nie bedzie mysle,

Ja tam nie mam za czym tesknic czy starajac sie czy nie to zawsze jem sniadanie ok 11-12 [emoji23]

Leeleeth- to Tobie wychodza tak jak mi wondfo zawsze pozytywy, a przyszly juz do Ciebie :)?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde my z mężem się zlamalismy i zjedli gołąbki z wieprzowina i sosem pomidorowym :baffled: on jednego ja 3!! :o Zrobiłam dzieciom bo ich odchudzać nie mogę bo takie chudziy. Ale to jeszcze nie nasz cykl, nie ten miesiąc. Na dodatek święta i lodówkę mamy zaopatrzona w szynkę kiełbasę (swojskie) i jak tu żyć ;)

Owu mi się zbliża a to dopiero 7 dzień, w tamtym miałam w 10, w poprzednich w 11. Czekamy:)

Dzisiaj trzeba działać, bo pozytyw wyszedł, ale... Jakieś mnie wątpliwości naszły :( tak mi chłopcy dali popalić, że nie wiem czy chcę trzecie :( w głowie mi świruje od tych wrzasków, nie wiem czy nie odpuścić :oops:

Dzisiaj trzeba działać, bo pozytyw wyszedł, ale... Jakieś mnie wątpliwości naszły :( tak mi chłopcy dali popalić, że nie wiem czy chcę trzecie :( w głowie mi świruje od tych wrzasków, nie wiem czy nie odpuścić :oops:

Łącze sie w bólu i watpliwościach [emoji53]
Ledwie żyje! A oni daje energiczni [emoji17]
Dorwali brokat i cekiny i m cały dom w złocie, Emil cały sie swieci i jego łóżeczko [emoji23]
Plus wanna po ich kapieli [emoji41]
Normalnie wariatkowo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Eh mój młodszy dziś wisi na mnie cały dzień .... tez mnie naszły wątpliwości ... z tejże okazji objadlam się jak prosie :/

Leeleeth to ja Ci tę wannę wysprzątam :D zamknę się w łazience i będę sprzątać - wszystko byle już tych krzyków nie słyszeć :oops: to mnie dzisiaj najbardziej dobiło - kłócą się, bawią, ciągle drą. Mam ochotę wziąć rakietę i polecieć w kosmos. Może być i na miotle - z braku takiej wzięłam mopa, ale polecieć małpiszon nie chciał o_O wiem, że kiedyś zatęsknię za tymi krzykami w domu, ale do tego czasu boję się, że z trójką dzieci, to ja zeświruję... Ja jako dziecko byłam cicha i spokojna, to mój mąż był podobno jakby go wiecznie w dupę szczypali, chłopcy to po nim wzięli :(

reklama
Do góry