reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka trochę Ci "zazdroszczę", bo przez ten rok my tu wszystkie pozachodzimy i albo już wszystkie będziemy po porodach albo przynajmniej będzie wiadomo co która urodzi. Przez rok więcej informacji się nazbiera, więcej wyjaśni. Wiadomo, nie wszystko, ale chociaż jakaś część.
Już tak bardzo tęsknię za możliwością zjedzenia dobrego śniadania, w dodatku po wstaniu z łóżka, a nie po kilku godzinach :p niech się uda w tym cyklu, już tam nieważne, że nie chcę w grudnii rodzić, trudno ;)

reklama
Mihasiaa, może tak musiało być żeby odpuścić staranka. Kiedyś Miciurka pisała, ze Y-ki po wołowinie maja duzego speeda [emoji12]
Luisa, ja tez długo się nie mogłam przekonać do pomiarów tempki. Kupiłam ponad rok temu bany-compa, ale od niedawna zaczęłam wbijać te tempki w apke. Dzięki temu wiedziałam kiedy miałam ovu. Nie dosyć ze ja czułam to jeszcze potwierdzone tempka, a 5 dni wcześniej było usg na którym pęcherzyk miał 16 mm.
Leeleth, chyba tez będę musiała zacząć działać z testami ovu. Poki co nie mam do nich szczęścia. Ten testy z rossmana pokazują ovu za wczesnie-przez to miałam zmyłkę i zadzialalismy z cutoffem 3,5 dniowym.
Miciurka, jest mi przykro, ale mam sile do działania. Mąż tez się zmartwił, ale powiedział ze dalej będziemy walczyć i już nie odmówił OLE i szyszek [emoji12]
Jeszcze do staranek może nam się zejść OK.1 mies, może ciut krócej jeśli ta @przyjdzie szybko.
Tak myśle czy nie kupić 2 rodzajów testów ovu, albo liczyć na monitoring-myśle ze 1 wizyta mi wystarczy żeby się odnieść do wielkości jajeczka i obliczyć orientacyjny termin ovu. Jak myślicie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Gosica właśnie pamiętałam o tym speedzie Y po wołowinie, teraz ma totalny zakaz.
@baby_girl to jesteś mega wytrwała i zdeterminowana, ja trochę odpisałam dietę, ale musze zasiąść się w sobie i pilnować znowu.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Baby girl to ładny staż masz w przygotowaniach!

Mi tez najbardziej brakuje wczesnych śniadań! Bo do 2-3 posiłków dziennie już się przyzwyczaiłam. Nawet mi to pasuje :-)

Ostatnia edycja:
@Miciur-ka mi te rossmanowskie wychodzą pozytywne cały czas [emoji6]
A te niebieskie wyszły ładnie w poprzednim cyklu. Zielonych wcale nie widziałam a o różowe tez cieżko ostatnio [emoji6]
@Gosica wierze, że jest Ci cieżko bo sama bardzo przeżywam Twoja sytuacje [emoji17]
Może teraz będzie dziewczynka dzięki hormonom? Zaciskam kciuki za Was i Tule Cię mocno. Podziwiam, że od razu wracasz do starań, i bardzo Ci kibicuje
Co do testów, to trzeba kupić kilka rodzajów i sprawdzicna sobie które najlepiej działają. Bo czasem zakłamania są.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry