reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Śmiać mi się chciało bo On mówi ze zamiast „ jestem w ciąży „ mam powiedzieć „ jedziemy na kebaba !” I on będzie wiedział o co kaman :d

Miciurka moja ty wyrocznio mam jeszcze pytanie odnośnie diety, kardio itp. Tak na prawdę ćwiczę od lutego, teraz dołączyłam bieganie. To będą dwa miesiące, w okresie staranek 2,5... zgubiłam 9 kg wiec coś się dzieje. Ale czy to nie za krótko by zaszły jakieś zmiany w organizmie?

reklama
Hehehe, moj tez myslal, ze juz po starankach w tym cyklu. No cóż najwidoczniej tak miało być. Juz zamawiam olejki i świece z wosku, bo wszystko wykonczylam w tym cyklu ;)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Mihasia podziel się linkiem. Tez zamowie świeczki a niech będzie romantiko. Chociaż ja mam fobie ze zapomnę o świeczkach i spale dom :D

Okej to od nowego cyklu mierze:-) trochę się boje tego cyklu z clo ze totalnie nie rozpoznam co i jak. Na dodatek w okolicach staranek mój mąż idzie na imprezę z pracy bankowo się nazre miecha!

I rób takie zestawienia wg bdm bo widzisz co i jak sie dzieje, mi to bardzo pomaga w analizie wykresu [emoji6]
U mnie to tak wyglada
1522309469-17ffd4d17c74132c-aaaaaa.jpeg

Plus w apce zdjęcia, bo ona sama ocenia jak tam z pikiem [emoji6]
Masz femometer? Tak to w aplikacji wyglada
1522309550-91f293c7d87a6140-aaaaaa.jpeg

Teraz robię już trzy testy dziennie, mimo, ze spodziewam sie owu najwcześniej za tydz [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mihasiaa-za duzo mezowi mowisz,nie mow nic na temat planowania i cyklu i co i kiedy i po prostu inicjuj sama,

To biale po uzyciu rephresh to nie jest sciety zel itp. Tylko te grudki to jest złuszczona błona komorkowa, wydalona (ze tak napisze ;)) bo to odswieza i złuszcza

Dziewczyny zmiencie testy! Niebieskie sa G...warte! Albo rozowe albo zielone (mi zielone najbardziej pasowaly) albo jakies rosmannowskie lub inne sprawdzone (nie wiem jakie tam Polskie sa jeszcze godne polecenia) moze imama sie wypowie ?! :) ja uzywam zielonych ,jest taka polecana marka jak znajde to dodam, ale ja ich osobiscie nie uzywalam tylko znam kilka osob co uzywalo :)

Baby girl tak tak my sie nie starany generalnie rozgladam sie za praca jak sie cos znajdzie to juz w ogole sobie odpuscimy i chyba nanza rok dopiero

Gosica kochana przykro takie rzeczy przechodzic ale jestem pewna ze teraz zajdziesz szybciej, bo juz znalazlas swoj zestaw co uzywac i z Rephreshem da sie zajsc tylko moze cut off troszeczke mniejszy 2 dni, mocno kciuki trzymam, takie cos moze mocno dotknac czlowieka :/ ale trzeba walczyc dalej :*

Testy
6b126d56cd1e724bf97074aa3942fec4.jpg
02fcf27e2df077ee33e3d35efd55399f.jpg
6302f19e13075deb789de43279f9a8fa.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Normalnie kobiety jak chcą poinformować mężów o ciąży, to dają pudełeczka ze skarpetkami czy bucikami, a my z kebabem czy burgerem :D oryginalnie :D

reklama
Miciurka właśnie zamawiałam zielone a pinda wysłała mi niebieskie i napisała ze to to samo! Wrrrr. Będę szukać zielonych albo różowych

Do góry