reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kitqa, tak właśnie jest ;) tzn zamieniłam codzienne króliczkowanie na codzienne upuszczanie spermy, żeby się we mnie nie kumulowało ;) i w dniu pozytywu dopiero staranka.

reklama
Baby_girl będziesz tu pierwszą damą z córeczka taką metodą :)
Leeleeth.... Zrób na odwrót jak robiłaś synkow.
Może: jeden stosunek misjonarski blisko owu po abstynencji lub po codziennym z zabezpieczeniem? Coś takiego

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa to mnie teraz przestraszyłaś :o :( czyli co, codzienne "sexy" bez penetracji i jeden stosunek po pozytywie to też źle? Zgłupiałam już o_O

Dziewczyny, tez na początku staranek myślałam ze fajnie urodzić w pierwszej połowie roku. Potem jak to się ciągnęło to było mi wszystko jedno. Jeśli wszystko będzie OK to będę miała termin na końcówkę listopada.
Leeleth, fajnie, widzę wszystko masz pod kontrola. Ładnie trzymasz ph, ja jakiś podczas staranek bałam się schodzić do ;, wolałam oscylować koło 4,5. Tez rephreshem działasz? U mnie utrzymywało się 4,5-4,7 bez zAkwaszania, chyba ze w ostatniej chwili poszybowało mocno w górę.
Dzięki za kciuki, byłam już na becie. Wyniki miałam ostatnio OK.13 ale poprzednim razem załapałam się właśnie na kuriera i odebrał trzonka próbkę. Jak dzisiaj robiłam to było już po jego pierwszej wizycie.
Trzymam kciuki za ten cykl! Przypomnień bierzesz teraz suple? Bo dalej karmisz, wiec chyba za dużo nie możesz?
Ja myślałam o zamówieniu paska ale tylko na mysleniu się skończyło. Jak wzięłaś lukrecję to musi być ten cykl. Dosyć długo się starałam i właśnie przy Lukrecji zaskoczyło. Tak jak tu Imama i Miciurka pisały lukrecja działa podobnie jak clo. Nawet niektóre dziewczyny go stosują tylko przez 5 dni jak clo. Ja piłam od 1-15dc, a ovu była po 5 dniach. Trzymam kciuki za staranka!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, tez na początku staranek myślałam ze fajnie urodzić w pierwszej połowie roku. Potem jak to się ciągnęło to było mi wszystko jedno. Jeśli wszystko będzie OK to będę miała termin na końcówkę listopada.
Leeleth, fajnie, widzę wszystko masz pod kontrola. Ładnie trzymasz ph, ja jakiś podczas staranek bałam się schodzić do ;, wolałam oscylować koło 4,5. Tez rephreshem działasz? U mnie utrzymywało się 4,5-4,7 bez zAkwaszania, chyba ze w ostatniej chwili poszybowało mocno w górę.
Dzięki za kciuki, byłam już na becie. Wyniki miałam ostatnio OK.13 ale poprzednim razem załapałam się właśnie na kuriera i odebrał trzonka próbkę. Jak dzisiaj robiłam to było już po jego pierwszej wizycie.
Trzymam kciuki za ten cykl! Przypomnień bierzesz teraz suple? Bo dalej karmisz, wiec chyba za dużo nie możesz?
Ja myślałam o zamówieniu paska ale tylko na mysleniu się skończyło. Jak wzięłaś lukrecję to musi być ten cykl. Dosyć długo się starałam i właśnie przy Lukrecji zaskoczyło. Tak jak tu Imama i Miciurka pisały lukrecja działa podobnie jak clo. Nawet niektóre dziewczyny go stosują tylko przez 5 dni jak clo. Ja piłam od 1-15dc, a ovu była po 5 dniach. Trzymam kciuki za staranka!

Trzymam kciuki za betę [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Z tym trzymaniem jest tak, ze znowu skoczyło do 5 [emoji849] działam rephreshem ale u mnie słabo trzyma [emoji17]
Wiec dziś spróbuje dowalić lactacydem, ma 3,5 wiec jak nie da rady to już nie wiem. Boje sie używać vinegar czy limonki

Z supli biore vitex, folate, ovarin i acard. Dodałam lukrecję właśnie jak clo na piec dni, i bardzo na nią liczę [emoji1320]
Na czas brania Lukrecji odstawiłam Małego od piersi, jest na mm, a ja ściągam.

Luisa, dobra decyzja. Ciężko zajść w ciaze tak w pierwszym cyklu. [emoji110] za staranka!!
Mihasiaaa, może zbadaj jeszcze temat. Ale wydaje mi sie, ze nie ma co przesadzać.
Leeleth, Ty jesteś dobra kobieta-zobaczysz, ze doczekać się swojej księżniczki.
Mihasiaaa, mi ostatnio lekarka mówiła ze jak ma być poronienie to i 8 tabletek duphaston nie pomoże.
Baby_girl, jeśli mąż ma mocne nasienie (a z tego co pisalas to chyba tak) to może zadzialajcie w dniu pozytywu bez j&d ale z małym zakwaszaniem dla komfortu psychicznego. Plan macie super. Oczywiście trzymam kciuki za staranka. Oby posypały się w końcu te róże! Dziękuje, ze o mnie pamietacie. Dam Wam znać co z beta, o rany stres mnie ogarnia.

reklama
Baby_girl-powiedzieli ze nie wcześniej niż o 13. Będzie się logowała co 30 min, niedługo musi się pokazać ten wynik [emoji51]
Leeleth, ja jakoś przy Lukrecji byłam lekko podenerwiona, chyba ciśnienie mi szło w górę [emoji12] poza tym było OK. Ovu przyszła w sumie później niż przy samym vitexie-jakoś 3 dni opóźnienia.

Do góry