reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja noszę pasek tylko w nocy. Dziewczynki mam pytanie. Od jakiegos czasu chodze na bieżni i skacze na orbitreku. Tylko to nie są zwykle sprzety. Na bieżni chodzę w takiej próżni, zakladam kombinezon i mnie wciaga dodatkowo powietrze. Orbitrek jest zamykany w takiej kapsule na podczerwień. Umowiona jestem na czwartek, ale mam obawy czy pójść. Jakby sie okazalo, ze doszlo do zapłodnienia to czy nie zaszkodze tym w implantacji hmmm. Co o tym myślicie?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam kurna pojęcia, a to powietrze to pod jakiś ciśnieniem jest? Bo sama próżnia to chyba nic nie zrobi [emoji848]
A o podczerwieni nawet nie będę sie wypowiadać bo nic nie wiem [emoji6][emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeleeth no fajna jest [emoji7] wczoraj nauczyła się cmokać haha
Wierzę z całego serca że dobro powraca, a 'szczęście' nie istnieje dlatego będziesz miec swoją juniorkę[emoji179]
Ten cykl należy do Ciebie [emoji1307] a jak nie to na bank będziesz miała małą Kubaneczkę [emoji7]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki lele ja nistyty dalej chora na antybiotyku od wczoraj :(
Nosze pasek. Codziennie zmawiam 10te zdrowasiek ale z ta modlitwa mam problem bo nie pamietam a gdzies zgubilam kartke. Musze sobie spisac z internetu
Trzymam kcuki za cykl :*

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak to tylko proznia i tak zasysa. Chyba pójdę, trzeba żyć normalnie. Tyle jest dzieci z wpadek itd.

Tak to tylko proznia i tak zasysa. Chyba pójdę, trzeba żyć normalnie. Tyle jest dzieci z wpadek itd.

Tez tak sadze. Ja myśle, ze nie tak łatwo pozbyć sie zdrowej ciąży. Bo gatunek ludzki by zaginął [emoji6]
A tu jeszcze nie ma ciąży wiec chyba nie ma o czym mówić!

Leeleth dziś na insta widziałam zdjęcie 5 chłopców i dziewczynka i pomyślałam o Tonie ze to już niebawem u ciebie !

Oby Kochana [emoji8]
Jesteście cudowne, że tak wspieracie mnie i wierzycie, jestem Wam bardzo wdzieczna, i trzymam kciuki za każda z Was
Naprawdę mam Was w sercu i życzę każdej spełnienia [emoji173]️

Leeleeth, daj czadu w tym cyklu :D już Ci testy zaczynają ciemnieć, a cykl zaczęłaś później ode mnie. A u mnie biało na testach, temp wysoko, jeszcze nie spadła "przedowulacyjnie", także już się o to króliczkowanie nie martwię, wszystko wyginęło.

Nie wiem tylko czy działać np dzisiaj, żeby zachować 2-3 dni odstępu od owu (ale jest ryzyko, że owu będzie np za 4 dni czy jeszcze dalej) czy jednak działać w dniu pozytywu i mieć kilka/kilkanaście godzin do owu :confused: mąż od codziennego upuszczania nasienia, to już małą ilość ma, mega małą, więc chyba tych 2-3 dni nie będę ryzykować, a zrobimy w dniu pozytywu. Nie wiem nawet czy jest sens się zakwaszać :confused:

reklama
Do góry