reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja noszę pasek tylko w nocy. Dziewczynki mam pytanie. Od jakiegos czasu chodze na bieżni i skacze na orbitreku. Tylko to nie są zwykle sprzety. Na bieżni chodzę w takiej próżni, zakladam kombinezon i mnie wciaga dodatkowo powietrze. Orbitrek jest zamykany w takiej kapsule na podczerwień. Umowiona jestem na czwartek, ale mam obawy czy pójść. Jakby sie okazalo, ze doszlo do zapłodnienia to czy nie zaszkodze tym w implantacji hmmm. Co o tym myślicie?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam kurna pojęcia, a to powietrze to pod jakiś ciśnieniem jest? Bo sama próżnia to chyba nic nie zrobi [emoji848]
A o podczerwieni nawet nie będę sie wypowiadać bo nic nie wiem [emoji6][emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeleeth no fajna jest [emoji7] wczoraj nauczyła się cmokać haha
Wierzę z całego serca że dobro powraca, a 'szczęście' nie istnieje dlatego będziesz miec swoją juniorkę[emoji179]
Ten cykl należy do Ciebie [emoji1307] a jak nie to na bank będziesz miała małą Kubaneczkę [emoji7]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki lele ja nistyty dalej chora na antybiotyku od wczoraj :(
Nosze pasek. Codziennie zmawiam 10te zdrowasiek ale z ta modlitwa mam problem bo nie pamietam a gdzies zgubilam kartke. Musze sobie spisac z internetu
Trzymam kcuki za cykl :*

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak to tylko proznia i tak zasysa. Chyba pójdę, trzeba żyć normalnie. Tyle jest dzieci z wpadek itd.

Tak to tylko proznia i tak zasysa. Chyba pójdę, trzeba żyć normalnie. Tyle jest dzieci z wpadek itd.

Tez tak sadze. Ja myśle, ze nie tak łatwo pozbyć sie zdrowej ciąży. Bo gatunek ludzki by zaginął [emoji6]
A tu jeszcze nie ma ciąży wiec chyba nie ma o czym mówić!

Leeleth dziś na insta widziałam zdjęcie 5 chłopców i dziewczynka i pomyślałam o Tonie ze to już niebawem u ciebie !

Oby Kochana [emoji8]
Jesteście cudowne, że tak wspieracie mnie i wierzycie, jestem Wam bardzo wdzieczna, i trzymam kciuki za każda z Was
Naprawdę mam Was w sercu i życzę każdej spełnienia [emoji173]️

Leeleeth, daj czadu w tym cyklu :D już Ci testy zaczynają ciemnieć, a cykl zaczęłaś później ode mnie. A u mnie biało na testach, temp wysoko, jeszcze nie spadła "przedowulacyjnie", także już się o to króliczkowanie nie martwię, wszystko wyginęło.

Nie wiem tylko czy działać np dzisiaj, żeby zachować 2-3 dni odstępu od owu (ale jest ryzyko, że owu będzie np za 4 dni czy jeszcze dalej) czy jednak działać w dniu pozytywu i mieć kilka/kilkanaście godzin do owu :confused: mąż od codziennego upuszczania nasienia, to już małą ilość ma, mega małą, więc chyba tych 2-3 dni nie będę ryzykować, a zrobimy w dniu pozytywu. Nie wiem nawet czy jest sens się zakwaszać :confused:

reklama
Do góry