reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Baby_girl wg bdm np kobieta ma nie mieć penetracji ale facetowi można dogadać aby nie złapał frustracji co kilka dni ale to na chłopca!
Ty masz mix metod. Bo masz brzydkie slowo: upuszczaną sperme codziennie czyli spermy masz mniej na dziewczynkę a co do penetracji to podobno częstsza penetracja to jest chłopczykowa ale zakończona spermą bo zmienia się ph i środowisko. Więc musisz sama to rozkminic :) ja już wyżej napisałam co myślę moim zdaniem

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kitqa nie wiem co dla Ciebie znaczy słowo upuszczana i nie wiem co w nim jest brzydkiego o_O ale coś mi się wydaje, że znaczy co innego niż dla mnie. Więc dla wyjaśnienia - upuszczana sperma, czyli mężczyzna się zwyczajnie spuszcza w papier hehehe akurat dla mnie upuszczana brzmi lepiej niż spuszczana, ale co kto woli ;)

Chyba najbezpieczniejsza jest abstynencja moim zdaniem. U mnie tym razem poszla za dluga abstynencja niestety, jakos sobie ubzduralam, ze musi być 15 dni ehhh. Ja mam szybko owulację, bo już 13 dc, a okres jakoś nie lubię, a dogadzac mezowi inaczej tez za bardzo mi sie w okres nie chce i masz babo placek [emoji27]

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka dziękuję, super są[emoji7] tylko pierworodna ma taki charakterek że ho ho także nie wiem lepiej nie zazdrościć bo może się wam taka charakterna przytrafic [emoji1307][emoji175] i osiwiejecie [emoji41]

Miciurka co ja czytam? Jakie za kilka lat, no co ty...

@Luisa2018 takie codzienne upuszczanie spermy jest na dziewczynkę? Ja juz sie pogubilam [emoji33]

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie tylko Ty [emoji23][emoji23][emoji23]
Nijak nie mogę tego w kupę zebrać [emoji23][emoji23][emoji23]
Myśle i myśle, i nic wymyślić nie mogę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się jednak trzymam tego co Imama czy Miciurka mówią - dziewczynkowa jest abstynencja oraz codzienne oddawanie spermy - poprzez współżycie z zabezpieczeniem LUB (co lepsze) upuszczanie spermy, czyli bez penetracji.

Haha no no o to mi chodzi:) nie podoba mi się to słowo jakoś.
Dobrze że w papier a nie w firankę jak w tym kawale haha

reklama
Mihasia tak se wymyśliłam ze może dogodze mężowi ok 19 a potem sexy o 22? Hahaha ze niby mniej nasienia będzie. Bawię się w doktora hehehehe

Do góry