reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@leeleeth no ja juz po rezonansie, wynik w piatek, pozostale badania zamknę do konca przyszlego tyg i jak bedzie ok to w kwietniu juz próbujemy :) testy no ców 13dc - brak, 14dc-widoczna,15-dc ledwo ledwo widoczna, 16dc - prawie taka sama jak kontrolna, zobaczymy dzis..ale czuje ze wczoraj byla owu, bo bolał brzuszek, szczyt śluzowy, temp tez na to wskazuje...cóż predzej osiwieje jak zajde :/
dawaj znać jak u Ciebie! trzymam kciuki za staranka!!!
a co u pozostalych?? Gosica czekam na bete jak na swoja! :)

Leeleeth kciuki za starania
U mnie jakos.leci, ;) ,
Sama sie zastanawiam czy jednak sie starac czy dac sobie spokoj ciagle sie miotam pomiedzy praca a domem czyli i dziecmi,
Jesli mialabys robic irygacje to vinegar lepiej anizeli limonka, i zawsze mozesz zrobic 1-2 ml maksymalnie ,nie wiem czy zwrocilas uwage to co ja kupilam to jest gotowe pre made vinegar, czyli nawet nie musze kombinowac z proporcjami tylko strzykawka i lece, jesli rephresh nie dziala zbytnio to powinnas tez i replens miec w pogotowiu albo wlasbie podobny zel z niskim ph zeby tylko ciutke "dobic"po rephreshu jesli nie schodzi w dol, ten zel z oh 3.5 kurde troche za nisko zebys bie wybijala , to zel czy plyn do higieny int? Co do lukrecji to kilka dni po jedzcze malemu nie dawaj mleka generalnie nie wiadomo ile to sie moze trzymac :/ , mi strasznie spadly temp po lukrecji,

Kitqa-wszyscy Ci Ewci zazdroszcza i drugiej cory takze [emoji23] :D

Gosica-trzymam kciuki za bete!

Grabcia-oby nic nie wyszlo w badaniach i bylo zielone swiatelko na starania ! :)
Pokaz wykres ;), ale czyli tak jak mowilas owu 16-17 dc ,czyli dobrze bys sie wstrzeliła

Dziewczyny moim zdaniem.na spokojnie starania wczesniej tak jak sobie przypomne to troche na wariata robilam.starania a twraz bardziej na spokojnie mysle analizuje, kombinuje, czytam ile wlezie, i zapisuje co moge brac jak dziewczyby zrobily corki , czytam i jeszcze raz czytam udane girl sways
A ostatecznie nie wiem czy nie odlozymy staran na za kilka lat lol, [emoji85]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@Miciur-ka rzucaj te swoje notatki tutaj, może wszystkie w kupie będziemy analizować? Każda doda cos swojego i będzie gitez?!

Mowisz, ze replens jeszcze dokupić? Ten lactacyd to żel do higieny. Wiec pewnie za słabo?

Zamówiłam już.

@Gosiaca jak wyniki?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Miciur-ka no dokladnie wczoraj 16dc bole podbrzusza, ,szczyt sluzu a dziś temp wzrosla sluz juz wodnisty test negatyw
...
No i teraz juz zgłupiałam..robilam testy z apteki jakies inne niz zwykle...wlasnie przyszly te co zawsze uzywałam z allegro i piekny pozytyw..

zdj wykresu

Załączniki

• Screenshot_2018-03-28-13-40-26.png
    Screenshot_2018-03-28-13-40-26.png
    22,9 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
Miciurka, dziękuje. Na wyniki jeszcze czekam.
Co do zakwaszania -ja się teraz godzine przed starankami podmylam lactacydem o pH 3,5- sprawdzane pH paskami i nie wybiło plemników tych co przyszły po godzinie. Przy starankach na drugiego syna tez się podmylam tym sanym żele od razu po stosunku-wtedy zaszłam s ciaze. Zdziwko było nieziemskie. Płodność była naprawdę wysoka u mnie.
Grunt to podejść do tematu staran na spokojnie. Tez sporo czytałam, ale prawda jest ze im więcej czytasz tym nie wiesz w która stronę iść. Nie wymiękaj, idź za ciosem. Potem nie zechce Wan się wchodzić w pieluchy. A tak odchować 3 maluchów i świat jest Twój! [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To ja jeszcze raz zapytam... jakbym zadziałała w dzien przed owu ale tylko jeden stosunek, najlepiej drugie spuszczenie :)D) to ma to sens...?

A może lepiej nasienie z abstynencji? Ale kombinacje.

Gosica czekamy na wynik !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry