reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Luisa, też tak myślę. Wczoraj nasienia było tak mało, że aż się teraz boję czy taka ilość da radę w ogóle.

No niby wystarczy jeden [emoji6]
Byle różowy [emoji166]

Ale przerwa trzy dni to nie bedą chłopczykowe? @kitqa cos o tym pisała, i jakoś zapamiętałam, ze dziewczynkowe to przerwa 10-12dni
Gubię sie w tym wszystkim [emoji23]

@baby_girl testy ciemnieją ale na razie to cienie które sie pojawiły [emoji6] także mamy jeszcze czas, temp mam nisko, szyjke tez wiec do owu jeszcze kawałek [emoji23]

Ale jestem zdeterminowana i idę po moją dziewczynkę [emoji23][emoji166][emoji166]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth, my jedziemy na codziennym upuszczaniu nasienia ;) nie będzie przerwy. Będzie codziennie aż do dnia pozytywu i dopiero w dniu pozytywu będą staranka ;)

No nie ma innej opcji, będzie różowy z kokardką i sukienusią :D

Leeleeth, my jedziemy na codziennym upuszczaniu nasienia ;) nie będzie przerwy. Będzie codziennie aż do dnia pozytywu i dopiero w dniu pozytywu będą staranka ;)

No nie ma innej opcji, będzie różowy z kokardką i sukienusią :D

Podziwiam [emoji23][emoji23][emoji23]
U nas codzienne seksy nie wchodzą w grę, stary by mi padł, że nie wspomnę o sobie [emoji23][emoji23]
To by dopiero było jakbym na koniu zasnęła [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Widzisz Leeleeth, u mnie jak testy ciemnieją, to pozytyw będzie w nocy/rano ;) np rano robię test - biało. W południe - biało, po 3h już cień, po kolejnych 3h już wyraźna kreska, a po kolejnych 3h albo pozytyw albo prawie ;) także mogę mieć pik w każdym momencie :D

Leeleeth ano właśnie - łatwo nie jest... :oops: bez starań możemy codziennie przez 3tyg, a przy staraniach na 3 dzień już gorzej. Także trzymać kciuki dziewczyny za nas ;)

reklama
Baby_girl jak macie już codziennie króliczkiowanie to naprawdę nie ma sensu zmieniać, więc moim zdaniem zrobiłbym codzienny sex z zabezpieczeniem i wtedy w pozytyw lub cut off jak trafisz.
Bo spermy już macie mało i o to chodziło więc spoko
Jak łatwo mi doradzać innym, a sejm sobie dobrać metodę....

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry