reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Gosica trzymam kciuki za betę!
@Luisa2018 mam takie same odczucia co Ty..jak trafic w owu skoro 13dc kreski brak 14dc jest mocno jasniejsza - cos sie zaczyna dziac, 15dc bol brzuszka na tescie prawie kreski nie widac (gorzej niz w 14) a dzis 16dc a kreska juz prawie jak kontrolna...i co i ja bym probowala juz w 14dc i pewnie na marne..ahh opadam z sil przy tym...kwiecien bedzie ciezki dla mnie no ale....
dzis wogole nawiazala sie dyskusja pomiedzy moimi siostrami (obie maja po 2, jedna dwóch chlopców, druga parke) kiedy lepiej rodzic...jedna ze w lipcu bo fajnie cieplo, z brzuskiem sie nacieszy w lecie w luznych sukienkach...druga ze lepszy kwiecien maj bo chlodniej a na upaly lepiej bez brzuszka chodzic..a wy jak myslicie? lepszy lipiec czy poczatki wiosny??

reklama
Wg mnie początek wiosny lepszy okres. Do lata, kiedy dużo sie wychodzi itd juz mozna się ogarnąć z bobasem, bo wiadomo pierwszy miesiąc to jazda :). Szkoda lata :D

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie z kawka,
Miał byc cykl na lajcie a już zaczynam sie stresować [emoji17]
Udaje mi sie utrzymać pH, jest 4 max 4,5 ale ciagle pilnuje żeby nie skoczyło [emoji6]
Testy zaczynaja ciemniec, cykl obstawiony suplami, czekam wiec na swoj czas i do działania.
Jestem strasznie napalona na ten cykl [emoji23][emoji23][emoji23]
No musi sie udac!

@baby_girl jak tam u Ciebie?
@Gosica [emoji1307][emoji1307][emoji1307] za betę, czekam na wieści ale wiem, ze bedą dobre [emoji8]
@Marzycielka86 @Kruszynka123 @szczypiorkowa12345 do raportu [emoji6]
@Miciur-ka jak sytuacja?
@Imama Kulasz sie jeszcze? Dopiero co przeżywaliśmy Twoje staranka a tu już porod [emoji15]
@Grabcia jak testy? Przypomnij kiedy staranka zaczynasz? Dobrze pamietam, że najpierw chcesz sprawy zdrowotne wyprowadzić na prosta?
@kredkaczarna już zdrowa? Czy nadal chorujesz?
@Luisa2018 a Ty już zaraz zaczynasz czy jednak dokładasz?
@kitqa pół nocy śniła mi sie Teoja córeczka, normalnie zakochana jestem, Szczesciaro [emoji7]

Która nosi Pasek?
Ja mam cały czas, i modlę sie, jednak brak mi regularności [emoji85]

W tym cyklu wzięłam lukrecję [emoji85]
Mam stresa, czy czegoś nie namieszlam [emoji23]
Ale mam dobre przeczucia [emoji1320]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zgadzam się ze pierwsza połowa roku jest najlepsza na poród. Na lato jest już fajnie odchowany dzidziuś.
Rodziłam w lipcu i to była masakra [emoji849] ukrop nie z tej ziemii, duchota nie dało się z dzieckiem wyjść na dwór bo przecież 'patelnia' na dworze, cały lipiec siedziałam praktycznie w domu! Dzieco jak się meczylo, nawet zwykle tuleje dziecka powodowało gorąc i klejenie się do siebie :) także źle to wspominam. A teraz będę miec fajnego polroczniaka na wakacje, będzie można nawet pojechać na wczasy :)

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleth ja czekam jeszcze na mój @ hehe wiec zanim będzie kwietniowa owulka to ty już będziesz miała różowe dwie kreseczki :*

Chyba zacznę w tym kwietniu bo cóż poradzić potem będę narzekać ze długo nie wychodzi :-) nie ma na co czekać .... chyba;) i do dzieła :)

Ja noszę pasek tylko w nocy. Dziewczynki mam pytanie. Od jakiegos czasu chodze na bieżni i skacze na orbitreku. Tylko to nie są zwykle sprzety. Na bieżni chodzę w takiej próżni, zakladam kombinezon i mnie wciaga dodatkowo powietrze. Orbitrek jest zamykany w takiej kapsule na podczerwień. Umowiona jestem na czwartek, ale mam obawy czy pójść. Jakby sie okazalo, ze doszlo do zapłodnienia to czy nie zaszkodze tym w implantacji hmmm. Co o tym myślicie?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mihasia wiem o czym mówisz, kiedyś na to chodziłam ale zrezygnowałam bo mam pajączki i naczynka na nogach i one pękały przez to. Myśle ze nie ma co wariować na początku, co innego potwierdzona ciąża a takie domniemanie implantacji to wiesz... ale to moje zdanie. Ja ze zbyt wielu rzeczy rezygnowałem zanim w ciąże zaszłam a Zaszłam po 1,5 roku . Więcej tego błędu nie popełnię hehe :-)

Do góry