reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kitqa-słodycz sama [emoji7]

Babygirl-jak idziesz ponizej 4 to wybijasz wszystko,max do 4 nizej nie schodz,

Gosica-spokojnie tez mysle jak szczypiorkowa ze inne labo ,a bedzie dobrze :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, a czy któraś z Was stosowała Iladian Direct? On wydaje mi się, że jest mega słaby? Mam w domu, może bym go stosowała po starankach żeby nie zejść poniżej ph4, ale żeby mieć spokojne sumienie, że jednak czymś się zakwasiłam. Jak myślicie?

Marzycielka, pocieszam się ze beta urosła. Chciałam drugim badaniem sie uspokoić umaszczeniu babo placek-ciężko będzie zasnąć bo kupa myśli [emoji19]
Szczypiorkowa, może rzeczywiście jest tak jak Ty piszesz, Miciurka, MArzycielka ze różnice mogą wynikać z labow-może kalibracja sprzętów, chociaż normy na poszczególne tyg ciazy maja dokładnie takie same!
Bany_girl, Miciurka polecała Rephresh. Ja go użyłam w ostatnim cyklu 15 min po przytulankach i nie powybijał wszystkich plemników. To jest w miarę inteligentny żel który trzyma pH OK.4,5 [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gosica, pomyśl inaczej - gdy dzieje się coś złego, to beta nadal rośnie, bardzo powoli ale rośnie. Potem jak spada, to też powoli. Także nie ma szans żeby się coś złego działo, zwłaszcza w kilka godzin ;)

Gosica „ zawaliłas „ po prostu tym innym labem. Nie zapomnę jak synkowi badałam poziom bilirubiny i wyszedł krytyczny jakiś nawet na pogotowie chciałam dzwonić bo szybko urósł a to były zupelnie inne normy niż pierwszy lab! Brrrrr nie zapomnę tego :/

Baby_girl, dzięki. Wiem, musze wyluzować. Nerwy tu nie pomogą, a mogą tylko zaszkodzić. Musi być dobrze!
Luisa, przed przytulankami
Miałam pH 4,7, a po weszło mi na 8, dlatego użyłam OK.1/5 aplikatora i pH zeszło ponownie do 4,7. Nie chciałam za dużo tam wrzucać, bo myśle ze to uniemożliwiało mi zajście w ciaze.
Widzisz, z tym labem nie pomyślałam. Dopiero jak dostałam wyniki to zdałam sobie sprawę, ze mogą być różnice w wynikach, nawet pomimo tej samej skali.

reklama
@Marzycielka86 to teraz masz zleceń na wyśnienie dziewczynek forumowy Hahahha

@Gosica będzie dobrze, na bank jak dzieczyny piszą, inny lab.
U mnie rephresh nie trzyma 4,5 a 5 i ciagle dokładałam żeby te 4 utrzymać [emoji85]

Do góry