reklama
Dziewczyny jestem, jestem. Robię testy, i kombinuje jak tu ustrzelić ta owu przed owu [emoji6]
Apki nie pomagają bo wszystkie znowu wyliczyły owu w różnych terminach [emoji15]
Wiec fertile window zaczynam od pojutrze do 20 [emoji15]
Pilnuje pH bo mi skacze do 5 [emoji55]
I ogólnie mecze sie z dieta, ostatnio zgrzeszyłam bo już poprostu musiałam zjeść cos „normalnego” ale liczę te kal i trzymam limitów [emoji23]
Liczę, ze ten miesiąc będzie mój [emoji1320]
@Imama pewnie już Ci niecierpliwie do dzidziusia? Ja nie nawidze końcówki ciąży [emoji55]
@Miciur-ka i jak tam? Kiedy masz jakiś monitoring czy zeszła torbiel?
@Gosica ważne, ze beta przyrasta [emoji6]
To kto teraz ze mną staranka ma? [emoji848]
Tak mnie wszystkie wystawiły? [emoji15]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Apki nie pomagają bo wszystkie znowu wyliczyły owu w różnych terminach [emoji15]
Wiec fertile window zaczynam od pojutrze do 20 [emoji15]
Pilnuje pH bo mi skacze do 5 [emoji55]
I ogólnie mecze sie z dieta, ostatnio zgrzeszyłam bo już poprostu musiałam zjeść cos „normalnego” ale liczę te kal i trzymam limitów [emoji23]
Liczę, ze ten miesiąc będzie mój [emoji1320]
@Imama pewnie już Ci niecierpliwie do dzidziusia? Ja nie nawidze końcówki ciąży [emoji55]
@Miciur-ka i jak tam? Kiedy masz jakiś monitoring czy zeszła torbiel?
@Gosica ważne, ze beta przyrasta [emoji6]
To kto teraz ze mną staranka ma? [emoji848]
Tak mnie wszystkie wystawiły? [emoji15]
Gosica
Fanka BB :)
Baby_girl wyniki z popołudnia OK.20[emoji6] ciekawe czy chociaż cós urosło.
Kitqa, oczywiście poinformuje.
Kruszynka, dziękuje. Myślałam, ze optimum to 100% przyrostu.
Leeleth, ale pH OK.5 to chyba nie jest tak wysoko jak na planowanie dziewczynki. Ja wchodziłam do 4,7 mniej chyba już nie warto. Leeleth, myślałam ze zajdziemy w tym samym cyklu.
Kitqa, oczywiście poinformuje.
Kruszynka, dziękuje. Myślałam, ze optimum to 100% przyrostu.
Leeleth, ale pH OK.5 to chyba nie jest tak wysoko jak na planowanie dziewczynki. Ja wchodziłam do 4,7 mniej chyba już nie warto. Leeleth, myślałam ze zajdziemy w tym samym cyklu.
@baby_girl myślałam, ze odpuscilas cykl żeby na święta nie trafić [emoji6]
Ufff! To nie jestem sama!
@Gosica widać dobrze kciuki trzymałam [emoji6] i trzymam nadal za pink [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Jezu weźcie pH może byc 5? Bo ja to już w łeb dostaje z tym 4. Nijak utrzymać nie mogę [emoji23]
@kitqa śliczna Malutka [emoji7][emoji7][emoji7]
Widać, ze chodzące szczęście [emoji7]
Mój syneczek tez taki mega kochany jest. I z takim zachwytem sie we mnie wpatruje, ze serce mi rośnie [emoji173]️
Ufff! To nie jestem sama!
@Gosica widać dobrze kciuki trzymałam [emoji6] i trzymam nadal za pink [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Jezu weźcie pH może byc 5? Bo ja to już w łeb dostaje z tym 4. Nijak utrzymać nie mogę [emoji23]
@kitqa śliczna Malutka [emoji7][emoji7][emoji7]
Widać, ze chodzące szczęście [emoji7]
Mój syneczek tez taki mega kochany jest. I z takim zachwytem sie we mnie wpatruje, ze serce mi rośnie [emoji173]️
reklama
Podziel się: