reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziękuję dziewczyny w imieniu córeczki. No to się pochwaliłam [emoji51]
Dzieki Baby_girl za Blue fluidki [emoji847] [emoji6]
Gosica no to czekamy na nowe wyniki[emoji1307]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem, jestem. Robię testy, i kombinuje jak tu ustrzelić ta owu przed owu [emoji6]
Apki nie pomagają bo wszystkie znowu wyliczyły owu w różnych terminach [emoji15]
Wiec fertile window zaczynam od pojutrze do 20 [emoji15]
Pilnuje pH bo mi skacze do 5 [emoji55]
I ogólnie mecze sie z dieta, ostatnio zgrzeszyłam bo już poprostu musiałam zjeść cos „normalnego” ale liczę te kal i trzymam limitów [emoji23]
Liczę, ze ten miesiąc będzie mój [emoji1320]
@Imama pewnie już Ci niecierpliwie do dzidziusia? Ja nie nawidze końcówki ciąży [emoji55]
@Miciur-ka i jak tam? Kiedy masz jakiś monitoring czy zeszła torbiel?
@Gosica ważne, ze beta przyrasta [emoji6]

To kto teraz ze mną staranka ma? [emoji848]
Tak mnie wszystkie wystawiły? [emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth jakie wszystkie?! A ja?! :D no przecież ja właśnie na owu czekam, mam 11dc i coś ucichło po dziwnych testach w 8dc. Także czekam i staram sję razem z Tobą przecież :D

Baby_girl wyniki z popołudnia OK.20[emoji6] ciekawe czy chociaż cós urosło.
Kitqa, oczywiście poinformuje.
Kruszynka, dziękuje. Myślałam, ze optimum to 100% przyrostu.
Leeleth, ale pH OK.5 to chyba nie jest tak wysoko jak na planowanie dziewczynki. Ja wchodziłam do 4,7 mniej chyba już nie warto. Leeleth, myślałam ze zajdziemy w tym samym cyklu.

Ja właśnie swoje pH mam 4-4,5 a jak się zakwaszę, to poniżej 4 i myślę, że dlatego nam się nie udaje. Ale ciężko zrezygnować z zakwaszania :oops: boję się :oops:

@baby_girl myślałam, ze odpuscilas cykl żeby na święta nie trafić [emoji6]
Ufff! To nie jestem sama!

@Gosica widać dobrze kciuki trzymałam [emoji6] i trzymam nadal za pink [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Jezu weźcie pH może byc 5? Bo ja to już w łeb dostaje z tym 4. Nijak utrzymać nie mogę [emoji23]

@kitqa śliczna Malutka [emoji7][emoji7][emoji7]
Widać, ze chodzące szczęście [emoji7]

Mój syneczek tez taki mega kochany jest. I z takim zachwytem sie we mnie wpatruje, ze serce mi rośnie [emoji173]️

reklama
Do góry