reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziękuję dziewczyny w imieniu córeczki. No to się pochwaliłam [emoji51]
Dzieki Baby_girl za Blue fluidki [emoji847] [emoji6]
Gosica no to czekamy na nowe wyniki[emoji1307]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem, jestem. Robię testy, i kombinuje jak tu ustrzelić ta owu przed owu [emoji6]
Apki nie pomagają bo wszystkie znowu wyliczyły owu w różnych terminach [emoji15]
Wiec fertile window zaczynam od pojutrze do 20 [emoji15]
Pilnuje pH bo mi skacze do 5 [emoji55]
I ogólnie mecze sie z dieta, ostatnio zgrzeszyłam bo już poprostu musiałam zjeść cos „normalnego” ale liczę te kal i trzymam limitów [emoji23]
Liczę, ze ten miesiąc będzie mój [emoji1320]
@Imama pewnie już Ci niecierpliwie do dzidziusia? Ja nie nawidze końcówki ciąży [emoji55]
@Miciur-ka i jak tam? Kiedy masz jakiś monitoring czy zeszła torbiel?
@Gosica ważne, ze beta przyrasta [emoji6]

To kto teraz ze mną staranka ma? [emoji848]
Tak mnie wszystkie wystawiły? [emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth jakie wszystkie?! A ja?! :D no przecież ja właśnie na owu czekam, mam 11dc i coś ucichło po dziwnych testach w 8dc. Także czekam i staram sję razem z Tobą przecież :D

Baby_girl wyniki z popołudnia OK.20[emoji6] ciekawe czy chociaż cós urosło.
Kitqa, oczywiście poinformuje.
Kruszynka, dziękuje. Myślałam, ze optimum to 100% przyrostu.
Leeleth, ale pH OK.5 to chyba nie jest tak wysoko jak na planowanie dziewczynki. Ja wchodziłam do 4,7 mniej chyba już nie warto. Leeleth, myślałam ze zajdziemy w tym samym cyklu.

Ja właśnie swoje pH mam 4-4,5 a jak się zakwaszę, to poniżej 4 i myślę, że dlatego nam się nie udaje. Ale ciężko zrezygnować z zakwaszania :oops: boję się :oops:

@baby_girl myślałam, ze odpuscilas cykl żeby na święta nie trafić [emoji6]
Ufff! To nie jestem sama!

@Gosica widać dobrze kciuki trzymałam [emoji6] i trzymam nadal za pink [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Jezu weźcie pH może byc 5? Bo ja to już w łeb dostaje z tym 4. Nijak utrzymać nie mogę [emoji23]

@kitqa śliczna Malutka [emoji7][emoji7][emoji7]
Widać, ze chodzące szczęście [emoji7]

Mój syneczek tez taki mega kochany jest. I z takim zachwytem sie we mnie wpatruje, ze serce mi rośnie [emoji173]️

reklama
Do góry