reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Baby_girl pH 4 wydaje mi się zdecydowanie za niskie. Ja starałam się oscylować 4,5-4,7. Ake może rzeczywiście za wysoko-czas pokaże [emoji6]
Leeleth, dzięki! wiem ze mogę na Ciebie liczyć [emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja zawsze na takich obrotach przy dziewczynach byłam słabsza ale teraz naorawde na wieczór muszę się złapać na tym że przecież jest Igor

Która to pisała że w chłopczykowej je się pomarańcze ich opisy paprykowe bo jak ja ich nie nawidzilam tak teraz aż mnie trzęsie na ich widok hahaha no przecież podświadomie chyba nie można sobie zmienić upodobań kulinarnych?

05.04 - wysyp wizyt ;)

Dziewczyny, mam popołudniowy wynik-jest o 0,5 niżej niż ten poranny. Teraz 43,42 a rano 44, 07. Masakra, nie wiem co o tym myśleć [emoji19]

Kredka -tak mam.czekac , moze cos sie jutro zdarzy ;) i w koncu zaczne nowy cykl ugh, moj ginek dobry jest i mowi ze okres bedzie ;)

Baby girl - no wlasnie jestem mega do tyłu :/ juz tez powinnam miec nastepną owulke a tu huk, :/

Haha chyba maz twoj lubi dzieci ze juz 4 nawet planuje [emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Luisa, baby_girl, dzięki za pocieszenie. Chyba dla spokoju zrobię betę za 2 dni.

Gosica ważne że urosła, a różnica może być dlatego że inne laboratorium a i później robiłaś betę o 5h. Powtórz we środę i zobaczysz czy rośnie, narazie nie martw sie nie potrzebnie :-)

reklama
@Gosica ja obstawiam inne lab plus inna porę dnia. W ciąży jednak przy becik liczysz każdy szczegół. Jak znam się je to nawet nie zwróciłabym uwagi o różnice 0.5 bo z doświadczenia wiem że lab są kompletnie różne. 4lata temu miałam barszo ostra tarczyce, badania itd itd itd ważna była też krew i jej wyniki. Zawsze robiłam w jednym lab, o tej samej godzinie - tak ki kazano żeby wyniki były miarodajne. 1 cholerny raz porostu się je wyrobiłan i zrobiłam w jakims innym byleby mniej więcej trafić w godzine pobrania. Wyniki były kompletnie inne o równiny się na tyle że lekarz chciał mi podnieść dawkę leku!!! Kiedy poszłam do Pan z ww lab okazało. Się że zapomniały o mojej porobce i ta czekała do popołudnia - i wyniki poszły się piepszyc...
Więc naprawde Oddychaj głęboko! :)

Do góry