reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zaglądam do Was i co widzę? Piękny pozytywny test :) @Gosica gra-tu-la-cje! Ogromne:)
Chcialabym widzieć twoją minę jak zobaczyłaś test,to musiało być ekstra.
Czekamy na wyniki,na szpilkach.
Co miesiąc pozytyw. Super :)

reklama
Gosica super. Pewnie się cieszysz. Może ta lukrecja zadziałała jak clo i lepsze jajeczko bo taki odstęp to faktycznie ciężko na powodzenie. Albo poprostu był Twój czas [emoji7] zobaczysz będzie córeczka. A ile dni brałaś ta lukrecję? Zakwaszalas się? J&d do 15 minut jest także się zamieściłaś. Może o to tu chodziło. Ale nie analizuj co ma być to będzie. A zobaczysz ze pewnie córeczka [emoji7]
Leeleth ja tez mam żal i bunt w sobie i bardzo złe się z tym czuje. Ale Ty kochana staraj się a napewno się uda. Nadzieja jest i to najważniejsze [emoji166]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Belle81, oj tak nie miałam dosłownie jak karp. [emoji43] dzięki za gratulacje. Czekam do wieczora. Teraz tylko analizuje staranka. Będzie tak przez pare tygodni.
Luisa, tak teraz był tylko jeden stosunek w dni płodne. Wcześniej jakoś 3 dni przed były przytulanka z zabezpieczeniem.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Patrycja Hmm ciężko z tego zdj. Bo nawet nie wiem gdzie dokładnie nóżki i pupka. Który to masz tydzień ciąży? Liczysz na syna czy córeczkę?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Z tym testosteronem to doczytałam że największe stężenie zarówno u mężczyzn jak i kobiet jest z rana do południa a potem sukcesywnie spada. Więc najniżej jest wieczorem.

Imama, piwrwsza godzinę od pozytywa nie analizowałam. Ale jak już zaczęliście pisać ze test pozytyw i nie ma tu wątpliwości to zaczęłam analizę.
Lukrecję brałam tylko 12 dni w tym o to szczęśliwy cyklu.przed starankami nie zakwaszalam się bo pH było OK.5.po starankach pH weszło na 8 i id razu po j&d zaaplikowała troszeczkę Rephresh.
Dzień po starankach sprawdzałam i pH cały czas OK.5. Potem byłam na wyjeździe i jakoś nie sprawdzałam już pH, może wtedy podskoczyło.
Belle,chyba Imama o tym testo pisała ze na dziewczynke to warto wieczorem bo niższy testosteron.
Dziewczyny, nie jest to tajemnica;) moje suple to: Vitex swansona, trzeci cykl, lukrecja750mg-1 cykl, sok z żurawiny, zyrtec przed starankami, chociaż było mało śluzu i mam wrażenie ze Vitex tak na mnie dzialal.maz lykal lukrecję 750mg, od czerwca z przerwami, szyszki non stop od 3 miesięcy, OLE OK.25 ml od czerwca z małymi przerwami. Dzialalismy tylko raz w dni płodne. Po starankach j&d ale wywaliłem mało -OK.15min po, potem zakwasilam się rephreshem, troszkę na palec. I chyba tyle. O rany wciąż nr wierze, musze zobaczyć te betę.
Imama,na przyrost już za późno jeśli chodzi wróżenie na płeć? I tak pójdę na badanie i pewnie do gina bo nie wiem co z tym duphastonem. Miałabym przyrost z 14-16dc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry