reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A widzisz u mojego teraz słabsze libido:/ a nigdy nie było problemów w tej kwestii. No zobaczymy ;-)

Chciałabym zajść na cyklu z clo wiec nie chce kombinować.

U nas to kojarzę na forum właśnie kilka dziewczyn stosowało kroliczkowa
Metodę i maja girl

reklama
Miciur-ka mam to samo. Mój mały 7lat we wrześniu i ciągle za d...ą łazi.. I tylo mamusiu i mamusiu. Śpi też ze mną. Próbuje go odstawić ale jak śpi u siebie to ja mam noc zarwana bo chodzę do niego a on jeczy i śpi tak niedpokojnie że rano jest płacz i zgrzytanie zębów. Więc dla spokoju dalej śpi ze mną. A jak każe mu u siebie to że łzami w oczach mówi że go nie kocham i już go nie chcę. Ach...

Nic nie mówcie, moi to chyba sie zgadali bo cała trojka najmłodsza dają tak czadu, że mózg mi dymi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Luisa ja właśnie też kojarzę np Maziajkę i Millo, one na króliczki i mają córki. Dlatego mnie to kusi. A ja z tym BabyDust to też średnio trafiam, bo w tamtym cyklu miałam 24h, w poprzednim 30h, więc no dupa

Szczypiorkowa chyba jak jej kalkulator pokazał płodne...

Ja bym zrobiła tak : mam owu ok 17/18 dc

Wiec króliczki 12, 13,14,15,,16 i stop.

Ale to takie gdybanie

reklama
Szczypiorkowa chyba jak jej kalkulator pokazał płodne...

Ja bym zrobiła tak : mam owu ok 17/18 dc

Wiec króliczki 12, 13,14,15,,16 i stop.

Ale to takie gdybanie

I stary mi padnie na zawał [emoji23][emoji23][emoji23]
Szczególnie po lukrecji[emoji23]
Millo z tego co pamięta to dzień przed, owu i dzień po [emoji16]
Zapamiętałam bo ta owu spóźniła sie akurat na przyjazd męża [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry