reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama u mnie właśnie mało mam par z 3 dzieci, no sąsiadke mam teraz 36lat i urodziła córkę trzecia a wcześniej córka i syn. I jeszcze jedna parę znam to mają syn, córka syn. A tak syn/syn lub corka/córka +1 to nie znam :(
I nie mam jak się podpytać [emoji57]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama dziękujemy za wytłumaczenie :) cały nasz plan na króliczkowanie padł hehe :D

Miciurka, owu miałam do tej pory 24h po pozytywie. W poprzednim cyklu było kilka godzin po pozytywie o_O zobaczymy jak teraz będzie. Nie wiem, może ja się za mocno zakwaszam jednak. Ale 24h przed starankami daję abiofem, a potem 8h po starankach dopiero i co 24h aż stwierdzę, że owu była ponad 24h temu. No to przecież to nie jest dużo jakoś.

Na króliczki dziewczynkowe to codziennie trzeba :)
Edit: dodam że zabezpieczeniem właśnie, zapomniałam. Z takiego sexu @Mikallo ma dziewczynke. Popraw mnie jak się myle.
Podsumowując sex codziennie od @ do owu z zabezpieczeniem co obniży sprawność plemników i docelowo juz jeden raz starankowy.
@Miciur-ka mój synek ze mną śpi dobrze tylko jak sam to ma jakieś koszmary nocne. Dlatego dla świętego spokoju śpi z mamusia :D

Imama okaże się za niedługo ale i tak już kocham ta kruszynke bez względu na płeć :-)
Marzę o córci ale co Bóg da to będzie mój cud <3
Co mogłam to zrobiłam wiecej już nie chciałam kombinować bo i tak nam długo to schodzilo.
A ja uwierzę w Twojego Syna dopiero po porodzie jak napiszesz że widziałaś sprzęt bo jak narazie wszystko jeszcze może się zdarzyć ;-)

reklama
Belle81 moim zdaniem tu chodzi o codzienny sex, taki osłabia sperme, a częsty sex w sensie co 2,3 dni to właśnie chłopczykowy! Takie sexy wzmacniają plemniki.
Tylko tak się zastanawiam czy wystarczy jedno osłabienie w cyklu w sensie od @ do owulacji... Nie wiem czy nie dłużej wypadało by codziennie wymieniać sperme.
To samo robi abstynencja, tylko moim zdaniem ciężko jest trafić 2,3 cut off

Do góry