reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A i OLE tez będzie bo on raczej tu nam nie miesza. A zechcemy działać jakoś w dniu pozytywu, pewnie pójdę na monitoring zwłaszcza przy clo wolałabym mieć wszystko pod kontrola.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Miciur-ka pomysł padł a teraz szukamy możliwości realizacji [emoji23][emoji23][emoji23] już popatrzyłam na Emilka i mi dooope ścisnęło, że miałabym go zostawić [emoji6]
Tak z babciami byśmy dzięciole zostawili, rozdzielamy po rodzinie [emoji23][emoji23][emoji23]

To kupuje inofem i odrzucam ovarin [emoji17]
I od następnego cyklu inofem a w tym skończę ovarin [emoji6] matko jakie kombinacje [emoji85]

Miciurka Ty wracasz do gry od czerwca? Tak?

I Inofem lepiej wychodzi od Ovarinu cenowo. Bo tu masz w jednej saszetce co w ovarinue cztery tabsy. I jeszcze jeden aspekt to inofem jest w formie rozpuszczalnej przez co łatwiej przyswajalny i nie obciąża żołądka. Same plusy :D

Belle, dokładnie masz racje. Godzinę temu kupiłam Inofem w ziko apteka-60 saszetek za 55,55 zł.

Leeleth nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę! Ja mojej dwójki nie mam komu zostawić :( ale cóż .... może na starość gdzies pojedziemy:) haha :)

Gosica no ja myśle co z ta lukrecja dla męża bo miesiąc bierze i już widzę skutki uboczne chyba jego libido padło hah ;p

Luisa, u mojego libido nie padło. Było ciężko kiedy mu dawałam lukrecję 2 miesiące z rzędu. Teraz dostaje 2 tyg do mojej ovu, a potem 3 tyg przerwa. I jest tak umiarkowanie, czuje ze strzału głębokiego nie ma jak kiedyś-sorki za takie szczegoly. Ale tez o rozchodzi, żeby te plemniczka miały jakaś droge do jajeczka [emoji12] jeszcze sprawdzę może poziom testo i zobaczymy, ale myśle ze jest w środku normy jak2-3 mies temu.

Luisa ile tabletek dajesz mężowi? Mój bierze od listopada, z małą jedną przerwą 2 tyg (bo niby trzeba) i chyba jeszcze gorzej jest niż było hehehe dlatego ciężko z tą abstynencją i jak w tym miesiącu się znowu nie uda na metodzie BD, to zrobimy na króliczki jak Maziajka.

Leeleeth pewnie część mam chłopców patrz się tak samo 'dziwnie' na mamy z dziewczynakami i na odwrót :)

Moim zdaniem powinno być tak że w przypadku par które mają 2, 3 dzieci tej samej płci jakby tylko chciały mogłyby zrobić sobie selekcję płci w niższej cenie :) równowaga byłaby zachowana.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Baby girl gosica ja daje jedna chyba 450 mg szyszki i OLE. To pierwszy raz była taka sytuacja ze ciężko było skończyć. Normalnie szok hehehe. Wiec nie wiem czy dalibyśmy radę metoda króliczka. :o

Ale może to tez jednorazowe heh Będę obserwować nie chce za dużo nałożyć przeszkadzaczy żeby potem z nich rezygnować. Nie chce dietowac cały rok hahaha

reklama
Nie mam pojęcia a może ogólnie zmęczenie fizyczne teraz dużo pracuje bardzo mało śpi ( ostatnio 72h bez snu ... no comments )

Do góry