reklama
belle81
Fanka BB :)
I Inofem lepiej wychodzi od Ovarinu cenowo. Bo tu masz w jednej saszetce co w ovarinue cztery tabsy. I jeszcze jeden aspekt to inofem jest w formie rozpuszczalnej przez co łatwiej przyswajalny i nie obciąża żołądka. Same plusy@Miciur-ka pomysł padł a teraz szukamy możliwości realizacji [emoji23][emoji23][emoji23] już popatrzyłam na Emilka i mi dooope ścisnęło, że miałabym go zostawić [emoji6]
Tak z babciami byśmy dzięciole zostawili, rozdzielamy po rodzinie [emoji23][emoji23][emoji23]
To kupuje inofem i odrzucam ovarin [emoji17]
I od następnego cyklu inofem a w tym skończę ovarin [emoji6] matko jakie kombinacje [emoji85]
Miciurka Ty wracasz do gry od czerwca? Tak?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Luisa2018
Leeleth nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę! Ja mojej dwójki nie mam komu zostawić ale cóż .... może na starość gdzies pojedziemy haha
Gosica no ja myśle co z ta lukrecja dla męża bo miesiąc bierze i już widzę skutki uboczne chyba jego libido padło hah ;p
Gosica no ja myśle co z ta lukrecja dla męża bo miesiąc bierze i już widzę skutki uboczne chyba jego libido padło hah ;p
Gosica
Luisa, u mojego libido nie padło. Było ciężko kiedy mu dawałam lukrecję 2 miesiące z rzędu. Teraz dostaje 2 tyg do mojej ovu, a potem 3 tyg przerwa. I jest tak umiarkowanie, czuje ze strzału głębokiego nie ma jak kiedyś-sorki za takie szczegoly. Ale tez o rozchodzi, żeby te plemniczka miały jakaś droge do jajeczka [emoji12] jeszcze sprawdzę może poziom testo i zobaczymy, ale myśle ze jest w środku normy jak2-3 mies temu.
baby_girl
Luisa ile tabletek dajesz mężowi? Mój bierze od listopada, z małą jedną przerwą 2 tyg (bo niby trzeba) i chyba jeszcze gorzej jest niż było hehehe dlatego ciężko z tą abstynencją i jak w tym miesiącu się znowu nie uda na metodzie BD, to zrobimy na króliczki jak Maziajka.
kitqa
Leeleeth pewnie część mam chłopców patrz się tak samo 'dziwnie' na mamy z dziewczynakami i na odwrót
Moim zdaniem powinno być tak że w przypadku par które mają 2, 3 dzieci tej samej płci jakby tylko chciały mogłyby zrobić sobie selekcję płci w niższej cenie równowaga byłaby zachowana.
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Moim zdaniem powinno być tak że w przypadku par które mają 2, 3 dzieci tej samej płci jakby tylko chciały mogłyby zrobić sobie selekcję płci w niższej cenie równowaga byłaby zachowana.
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Luisa2018
Baby girl gosica ja daje jedna chyba 450 mg szyszki i OLE. To pierwszy raz była taka sytuacja ze ciężko było skończyć. Normalnie szok hehehe. Wiec nie wiem czy dalibyśmy radę metoda króliczka.
Ale może to tez jednorazowe heh Będę obserwować nie chce za dużo nałożyć przeszkadzaczy żeby potem z nich rezygnować. Nie chce dietowac cały rok hahaha
Ale może to tez jednorazowe heh Będę obserwować nie chce za dużo nałożyć przeszkadzaczy żeby potem z nich rezygnować. Nie chce dietowac cały rok hahaha
reklama
Podziel się: