reklama
belle81
Fanka BB :)
Ha,ha mój 40 więc muszę uważać na jego serceI stary mi padnie na zawał [emoji23][emoji23][emoji23]
Szczególnie po lukrecji[emoji23]
Millo z tego co pamięta to dzień przed, owu i dzień po [emoji16]
Zapamiętałam bo ta owu spóźniła sie akurat na przyjazd męża [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kruszynka123
@kinga_z1
Będzie ok następnym razem się uda..
A samopoczucie dziękuję jest ok dziś się bardzo dobrze czuje[emoji6]
@Marzycielka86 kciuki za usg.[emoji110][emoji6]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie ok następnym razem się uda..
A samopoczucie dziękuję jest ok dziś się bardzo dobrze czuje[emoji6]
@Marzycielka86 kciuki za usg.[emoji110][emoji6]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Zakładając, że ta owu w 17/18, to ja bym chyba zrobiła tak : 14, 15, 16, 17, 18 i nawet 19. Ale pewna nie jestem, dlatego tak mnie ciągnie i odpycha od tej metody na raz.
Poprzednio z mężem co dwa dni i ja byłam zmeczona [emoji85][emoji23]
A taki tygodniowy maraton to żadne z nas by nie przeżyło [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Imama
Kitqa tez myśle ze dobrze było by gdyby była równowaga. Na kogo nie patrzę to ten kto ma trójkę to jednak jest chłopczyk/dziewczynka.
Gosica nie do końca chyba te szyszki są bez wpływu. OLE owszem pomaga. Ale niski testosteron to jednak zaburzenie płodności i samo w sobie powinno się leczyć. Mojej siostry były chłopak miał problemy z erekcja i dojściem i wysłała go na badania i mega niski testo właśnie. Także to myśle ze jednak ma wpływ.
Miciurka dlaczego lekarz polecał ci używać żeli? Po drugiej ciąży
Kinga przykro mi ze nie wyszło. Ale pewnie tak miało być i książę czeka jeszcze na Ciebie [emoji170]
Dziewczyny jeśli chodzi o czesy sex na córkę to wg teori to tylko jeden stosunek może być bez zabezpieczenia. Reszta w gumce niestety. I sexy od @ do potwierdzonej owulacji. I wtedy naljelpiej ten jeden po pozytywie zrobić. Wiaodmo i Millo i Maziajka maja córki z więcej niż jednego stosunku ale Andzelisia czy Antonia które starały się po nich ta metoda maja już chłopców. I Millo i Maziajka maja syna i później już córkę a Andzelisia Antonia już dwóch synów i znów trzeci syn. Wiec wg mnie to poprostu przypadek a można sobie ilością stosunków zawalić planowanie. Zreszta Miciurka tez masz z częstego syna.
Częsty sex to raczej na osłabienie jak abstynecja ale powinno się trzymać tego jednego tylko docelowego [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gosica nie do końca chyba te szyszki są bez wpływu. OLE owszem pomaga. Ale niski testosteron to jednak zaburzenie płodności i samo w sobie powinno się leczyć. Mojej siostry były chłopak miał problemy z erekcja i dojściem i wysłała go na badania i mega niski testo właśnie. Także to myśle ze jednak ma wpływ.
Miciurka dlaczego lekarz polecał ci używać żeli? Po drugiej ciąży
Kinga przykro mi ze nie wyszło. Ale pewnie tak miało być i książę czeka jeszcze na Ciebie [emoji170]
Dziewczyny jeśli chodzi o czesy sex na córkę to wg teori to tylko jeden stosunek może być bez zabezpieczenia. Reszta w gumce niestety. I sexy od @ do potwierdzonej owulacji. I wtedy naljelpiej ten jeden po pozytywie zrobić. Wiaodmo i Millo i Maziajka maja córki z więcej niż jednego stosunku ale Andzelisia czy Antonia które starały się po nich ta metoda maja już chłopców. I Millo i Maziajka maja syna i później już córkę a Andzelisia Antonia już dwóch synów i znów trzeci syn. Wiec wg mnie to poprostu przypadek a można sobie ilością stosunków zawalić planowanie. Zreszta Miciurka tez masz z częstego syna.
Częsty sex to raczej na osłabienie jak abstynecja ale powinno się trzymać tego jednego tylko docelowego [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
kitqa
Na króliczki dziewczynkowe to codziennie trzebaI ja też chcę
Ktoś nam pomoże?
Edit: dodam że zabezpieczeniem właśnie, zapomniałam. Z takiego sexu @Mikallo ma dziewczynke. Popraw mnie jak się myle.
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
reklama
Luisa-wlasnie tez zamowilam to wieksze opakowanie , szkoda ze stacjonarnie nigdzie nie moglam znalezc co dziwne replens maja w aptece a o rephresh nie slyszeli ...bardzo dziwne
Baby_girl- ty to meza katujesz [emoji23], ale jak dlugo zajsc nie bedziesz mogla to lepiej utnij troszke i daj max z 1200mg, hm bardziej chyba wtedy FR dla.Ciebie, 1 stosunek docelowy a tak to maz codziennie zmiania nasienia az do 24 -30h przed staraniami docelowymi wtedy bys moze.mogla sprobowac blizej owulacji ,taki stosunek codzienny z koncem w srodku to 50/50, widzisz maziajka ma corke ja mam z takich syna w ile po pozytywnym tescie masz owulacje? To juz chyba lepszy plan co 4 dni niz codziennie do konca
Belle-ojeju , teraz mam.tak rozchwiane hormony ze pewnie bym ryczala razem z twoim 7 latkiem gdybym go uslyszala hehe, a czemu nie spi w nocy? Jeju cale szczescie chociaz.nocki u nas spokojnie , przespi wszystko i spi od 20.30 do 7.30-8.00
Leeleeth-u Ciebie chyba bardzo przebojowe chlopaki sa
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Baby_girl- ty to meza katujesz [emoji23], ale jak dlugo zajsc nie bedziesz mogla to lepiej utnij troszke i daj max z 1200mg, hm bardziej chyba wtedy FR dla.Ciebie, 1 stosunek docelowy a tak to maz codziennie zmiania nasienia az do 24 -30h przed staraniami docelowymi wtedy bys moze.mogla sprobowac blizej owulacji ,taki stosunek codzienny z koncem w srodku to 50/50, widzisz maziajka ma corke ja mam z takich syna w ile po pozytywnym tescie masz owulacje? To juz chyba lepszy plan co 4 dni niz codziennie do konca
Belle-ojeju , teraz mam.tak rozchwiane hormony ze pewnie bym ryczala razem z twoim 7 latkiem gdybym go uslyszala hehe, a czemu nie spi w nocy? Jeju cale szczescie chociaz.nocki u nas spokojnie , przespi wszystko i spi od 20.30 do 7.30-8.00
Leeleeth-u Ciebie chyba bardzo przebojowe chlopaki sa
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: