reklama
Gosica
Fanka BB :)
Luisa, ja daje swojemu 750mg i tez były akcje ze ciężko było skończyć. Odkąd pije to przez OK.15 dni a potem 20 dni przerwy to jest już OK. Obserwuj, może mąż miał cięższy dzień.
Babygirl, szyszki nie maja negatywnych skutków, OLE tez.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Babygirl, szyszki nie maja negatywnych skutków, OLE tez.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Grabcia123
tak powoli czytam te posty od tyłu aby dojsc do poczatku i wychodzi na to, że @Miciur-ka to taka nasza skarbnica wiedzy tutaj
@leeleeth ja przywiozłam górala z zakopanego
@leeleeth ja przywiozłam górala z zakopanego
Leeleeth- jak moga i chca wzoasc to czemu nie , hehe u nas jeszcze mlody za maly nie wiem czy ktos by sie podjął na dluzej jak.jedna noc hehe, nie wiem.co to bedzie bo sie mi nowy cykl jeszcze nie szykuje nawet takze narazie kupuje perdoły po aptekach , czekam na rephresh bedzie żeli a żeli [emoji23] no ale ja musze i tak ten zel używać mi gin Polecal po 2 ciazy, to tak czy siak.bede
Belle- moj starszy to za mna łazi ze sie "smieje"ze pepowina przecieta lata temu a chyba tak naprawde jeszcze przyczepiony hehe, ale.my mieszkalismy w 2 pokojowym mieszkaniu i praktycznie 1 pokoj to byl salon a w drugim spalismy wszyscy w 3 pozniej kilka.mies. w 4 [emoji23], jak sie przenieslismy do domku to syn i tak za mna łazi i to chyba z przyzwyczajenia mowi ze nie lubi byc sam hehe
Ja albo kupie myo-inositol sam w.kapsulkach albo ten inofem tylko inofem musialabym sprowadzic to juz problem :/
Luisa-no wlasnie ten skutek uboczny to jest to co jest dziewczynkowe - dobry znak czyli obnizyla mu Lukrecja testosteron i sie mniej chce [emoji23] ja robie mezowi przerwe bo zauwazylam ze przestal na lukrecje reagowac,to noze jak organizm sie odzwyczai to zaczynając od nowa znowu go poer&olnie [emoji23]
Gosica-no ciekawe jak tam.testo u twojego meza po tej lukrecji,
Babygirl-to duzo lukrecji dajesz mezowi jak 1 tabl.ma 750, moze powinnas dawac jedna
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Belle- moj starszy to za mna łazi ze sie "smieje"ze pepowina przecieta lata temu a chyba tak naprawde jeszcze przyczepiony hehe, ale.my mieszkalismy w 2 pokojowym mieszkaniu i praktycznie 1 pokoj to byl salon a w drugim spalismy wszyscy w 3 pozniej kilka.mies. w 4 [emoji23], jak sie przenieslismy do domku to syn i tak za mna łazi i to chyba z przyzwyczajenia mowi ze nie lubi byc sam hehe
Ja albo kupie myo-inositol sam w.kapsulkach albo ten inofem tylko inofem musialabym sprowadzic to juz problem :/
Luisa-no wlasnie ten skutek uboczny to jest to co jest dziewczynkowe - dobry znak czyli obnizyla mu Lukrecja testosteron i sie mniej chce [emoji23] ja robie mezowi przerwe bo zauwazylam ze przestal na lukrecje reagowac,to noze jak organizm sie odzwyczai to zaczynając od nowa znowu go poer&olnie [emoji23]
Gosica-no ciekawe jak tam.testo u twojego meza po tej lukrecji,
Babygirl-to duzo lukrecji dajesz mezowi jak 1 tabl.ma 750, moze powinnas dawac jedna
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
baby_girl
Miciurka, niech żre dwie jak ma mocne nasienie, to niech je na zdrowie (osłabienie)
Miuciurka, powiedz mi jeszcze proszę, czy jakieś statystyki i dokładne wskazówki metody na króliczki są gdzieś dostępne? Zwłaszcza jakiś opis ile tych staranek trzeba dokładnie - z 5? Po jednym dziennie czy więcej i kiedy skończyć - przed owu czy w owu czy po czy jak? Juz obmyślam strategię na kolwjny miesiąc.
Miuciurka, powiedz mi jeszcze proszę, czy jakieś statystyki i dokładne wskazówki metody na króliczki są gdzieś dostępne? Zwłaszcza jakiś opis ile tych staranek trzeba dokładnie - z 5? Po jednym dziennie czy więcej i kiedy skończyć - przed owu czy w owu czy po czy jak? Juz obmyślam strategię na kolwjny miesiąc.
Marzycielka86
Gosica narazie to chce zobaczyć przynajmniej serduszko na usg a do prenatalnych jest jeszcze trochę czasu choć nie powiem że chciałabym już zobaczyć kto się tam chowa :-)
Kitqa dzięki za kciuki na pewno się przydadzą ;-)
Mi ginka mówiła że 1 saszetka inofemu ma działanie profilaktyczne a już 2 mają działanie lecznicze.
Dziewczyny trzymam kciuki za kolejne cykle abyście zobaczyly w końcu te upragnione 2 kreseczki
Kitqa dzięki za kciuki na pewno się przydadzą ;-)
Mi ginka mówiła że 1 saszetka inofemu ma działanie profilaktyczne a już 2 mają działanie lecznicze.
Dziewczyny trzymam kciuki za kolejne cykle abyście zobaczyly w końcu te upragnione 2 kreseczki
belle81
I ja też chciałabym się dowiedzieć jak to z tym jest. Króliczkowo jak najbardziej bo jak mówię o abstynencji to mój M się czoło puka i kręci głową ze to nie możliwe. W sumie go rozumiem,dobraliśmy się w tej kwestiiBaby girl tez jestem ciekawa metody kroliczkowej hehehe bo przy clo boje się ze mogę nie trafić z owu. Tej mojej tez nie jestem w 100% pewna bo nie mam potwierdzonej monitoringiem ;-)
reklama
belle81
Miciur-ka mam to samo. Mój mały 7lat we wrześniu i ciągle za d...ą łazi.. I tylo mamusiu i mamusiu. Śpi też ze mną. Próbuje go odstawić ale jak śpi u siebie to ja mam noc zarwana bo chodzę do niego a on jeczy i śpi tak niedpokojnie że rano jest płacz i zgrzytanie zębów. Więc dla spokoju dalej śpi ze mną. A jak każe mu u siebie to że łzami w oczach mówi że go nie kocham i już go nie chcę. Ach...
Podziel się: