reklama
kredkaczarna
Fanka BB :)
U mnie sie dziewczyny samo rozwiazalo ze staramy sie od nastepnego cyklu bo mamy wesele w kwietniu [emoji14] wiec nie chce tam sie zastanawiac czy ciaza czy nie i ewentualnie ze czemu ni3 pije
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
kredkaczarna
Bo Luisa oby szybko poszlo
Grabcia123
@Miciur-ka tak gina mam spoko, bardzo sie o mnie troszczył. Jak tydzien po porodzie znow trafiłam do szpitala z tym samym co w ciazy to facet urlop przerwal i w jeden dzien załatwił mi gastroskopie tk brzucha i rezonans głowy, pozostali lekarze w tym ordynator nie dali rady tego w tydzień załatwić...zobaczymy co mi w środe powie zdrówka dla was! mój synek własnie wyzdrowiał
@Luisa2018 , @leeleeth wy zamierzacie brac ten inofem??
mój plan na marzec jest taki: pojawienie sie słabiutkiej kreseczki - to do dzieła w odpowiedniej pozycji! dieta na dziewczynke juz jest jakis czas przed "działaniem" sprawdze sobie ph zobaczymy
@kinga_z1 trzymam kciuki!!!
@Luisa2018 , @leeleeth wy zamierzacie brac ten inofem??
mój plan na marzec jest taki: pojawienie sie słabiutkiej kreseczki - to do dzieła w odpowiedniej pozycji! dieta na dziewczynke juz jest jakis czas przed "działaniem" sprawdze sobie ph zobaczymy
@kinga_z1 trzymam kciuki!!!
Leeleeth-daj znac co tam sie urodzilo jak sie urodzi czy dziewczynka czy chlopaczek bo tez ciekawa ps. Widzialas failed girl sway z 2.5 dnia cut off? Na bdm?
Imama-kciuki trzymam.kochana! Odpoczywaj o ile sie da no i zaraz bedziesz miala.okruszka przy sobie! A mama czy ktos do was przyjechali zeby pomoc po porodzie?jak tam.chlopaki przygotowani na nowego członka rodziny?.a ty gotowa ?
Marzycielka-to trzymam kciuki i powodzenia na usg i koniecznie pisz pisz pisz !!!
Babygirl-ja zaczne od okresu do owulacji i zobacze co sie bedzie dzialo, z info dziewczyn staraczek widze ze biora 2 tys.2.500 na dobe,
Kinga-oby imolantacja!
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Imama-kciuki trzymam.kochana! Odpoczywaj o ile sie da no i zaraz bedziesz miala.okruszka przy sobie! A mama czy ktos do was przyjechali zeby pomoc po porodzie?jak tam.chlopaki przygotowani na nowego członka rodziny?.a ty gotowa ?
Marzycielka-to trzymam kciuki i powodzenia na usg i koniecznie pisz pisz pisz !!!
Babygirl-ja zaczne od okresu do owulacji i zobacze co sie bedzie dzialo, z info dziewczyn staraczek widze ze biora 2 tys.2.500 na dobe,
Kinga-oby imolantacja!
Imama
Leeleeth-daj znac co tam sie urodzilo jak sie urodzi czy dziewczynka czy chlopaczek bo tez ciekawa ps. Widzialas failed girl sway z 2.5 dnia cut off? Na bdm?
Kinga-oby imolantacja!
No już mam stresa, jeszcze po dzisiejszym szpitalu to bardziej realistyczny ten poród się stał! Ale sobie myśle ze to ostatni raz (ostatnio tez tak mówiłam Haha)
Ale jak słyszałam na oddziale te małe dzieciaczki to jednak już chce go mieć po drugiej stronie [emoji7]
Mama przyjechała by gdyby była potrzeba ale tak to mam sióstre obok tylko ze ona pracuje ale jakoś dam radę. Raczej tego się nie boje
Najmłodszy to dozna szoku napewno. Niby gada dobrzuszka dzidzia ale wątpię ze zdaje sobie sprawę z tego. A z starszym jakieś problemu mamy. Denerwujący jest strasznie chyba to tez przeżywa na swój sposób
W sobotę tyle stresu miałam. Mąż znalazł syna z pocięta ręka bo z kolega się bawili nożami i wpadł na pomysł rzucania tym nozem w palety i się nóż odbił. Normalnie to nie na moje nerwy. Aż się boje pomysłów jego. Niby zdaje sobie sprawdzę ze to dziecko ale ta odpowiedzialność spoczywa na rodzicu. Ah No ciężkie te nasze rodzicielstwo. A pewnie to dopiero początek. I jeszcze z taka trójka chłopaków!
reklama
Gosica
Kinga, widzę spore szanse. Nie zapraszam tylko trzymam kciuki.
Imama, jesteś fenomenem jeśli chodzi o płodność. Myślałam, ze u mnie jest podobnie, ale cos musiało się zmienić i jakoś nie wychodzi. Zaradna jesteś babka, życzę pomyślnego rozwiązania i cudownego bobo.
Luisa, tak nie mogłaś nie doczekać staranek a to już lada moment.
U mnie w tym cyklu nici, właśnie zrobiłam test i biel nad bielami [emoji19] Ten cut off był za duży, testy z rossmana chyba jak na mnie są za czule bo pokazał się pozytyw i zadzialalismy za wczesnie. Walczymy dalej, ale mam już mniej siły. Chyba zdecyduje się znowu na clo.
Leeleth, decydujesz się na ten inofolic? Jak tam przygotowania do kolejnego cyklu?
Ja już czekam na @, zastanawiam się czy nie dokupić inofolic itp. Z drugiej strony czy jest sens o ile zaczyna działać po 3 miesiącach.
Marzycielka, czas leci. Już niedługo prenatalne [emoji51]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Imama, jesteś fenomenem jeśli chodzi o płodność. Myślałam, ze u mnie jest podobnie, ale cos musiało się zmienić i jakoś nie wychodzi. Zaradna jesteś babka, życzę pomyślnego rozwiązania i cudownego bobo.
Luisa, tak nie mogłaś nie doczekać staranek a to już lada moment.
U mnie w tym cyklu nici, właśnie zrobiłam test i biel nad bielami [emoji19] Ten cut off był za duży, testy z rossmana chyba jak na mnie są za czule bo pokazał się pozytyw i zadzialalismy za wczesnie. Walczymy dalej, ale mam już mniej siły. Chyba zdecyduje się znowu na clo.
Leeleth, decydujesz się na ten inofolic? Jak tam przygotowania do kolejnego cyklu?
Ja już czekam na @, zastanawiam się czy nie dokupić inofolic itp. Z drugiej strony czy jest sens o ile zaczyna działać po 3 miesiącach.
Marzycielka, czas leci. Już niedługo prenatalne [emoji51]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: