Marzycielka86
Fanka BB :)
Baby girl dziś jest 7t1d :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieeee, ten za mniej niż 20zł to miał dawkę 500mg. Więc wziełam ten miositogyn za dwa razy tyle, ale dawka 4 razy taka
Nie wiem czy lepiej, ale skoro niektóre dziewczyny biorą nawet 2 saszetki po 2000mg każda, to co to jest te 500-1000mg jak w ovarinie czy jak mu tam było.
@kredkaczarna trudno Ci powiedzieć, rób tak czy rób inaczej [emoji23]
Musisz sama to jakoś ogarnąć, zobacz, że staranka dziewczynkowe mega rzadko końca sie po pierwszym cyklu [emoji6]
A był w ogóle taki przypadek? Z wykluczeniem @Ana87 [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój u mnie 2 dziewczynki a 1 razem metoda na króliczki - od momentu kiedyś kalendarz online pokazała że zaczynają się dni plodne. Tyle było planowania
Po zagnieżdżaniu pozytywny test jest dop najwcześniej w chyba 72hDziewczyny mam plamienia takie brązowe, myślicie że może być to zagnieżdzanie? Nigdy nie miałam tak. Zrobiłam test ciążowy ale ujemny. Do czwartku jeszcze 3 dni więc albo zagnieżdzanie (daj Boże) albo początki @
Aaaaa to rozumiemMi chodziło, ze planowana dziewuszka, suple, diety itp i w pierwszym cyklu starankowym ciaza [emoji23]
Na zasadzie chce dziecka jest seks i jest dziecko to tu kilka takich było [emoji6]
Mi chodziło, ze planowana dziewuszka, suple, diety itp i w pierwszym cyklu starankowym ciaza [emoji23]
Na zasadzie chce dziecka jest seks i jest dziecko to tu kilka takich było [emoji6]