reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kruszynka-mozesz dostac zdjecie nuba powyzej 12 tyg. Np.12+2 ,najlepiej jakos 12+5 -dzidzi z boku i wtedy mozna cos zobaczyc ;) wstepnie :)

No niby na logike dziurka i fujarka [emoji23] ale.tak mi nie wychodzi chociaz chyba sprawdze bo juz sama sie zaczelam mieszac z tym

Baby_girl -jeali chcesz to bierz ale nie wiem.czy to bedzie mialo taki impakt jaki powinno skoro sie bierze od poczatku od cd1.

Ja bede brala.po 2 tys. Inosytolu, inofem chyba tanszy

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, a zaczne w tym cyklu. 5 dni różnicy, to jeszcze nie tak długo hehe poza tym i tak pewnie w tym nie zajdę, a przynajmniej już niech zacznie działać, skoro trzeba brać min. 3 miesiące.
A Ty będziesz brać do owu czy cały czas?

Nieeee, ten za mniej niż 20zł to miał dawkę 500mg. Więc wziełam ten miositogyn za dwa razy tyle, ale dawka 4 razy taka :)

Nie wiem czy lepiej, ale skoro niektóre dziewczyny biorą nawet 2 saszetki po 2000mg każda, to co to jest te 500-1000mg jak w ovarinie czy jak mu tam było.

Tylko one chyba maja pcos wiec bałabym sie w cyklu namieszać [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kredkaczarna trudno Ci powiedzieć, rób tak czy rób inaczej [emoji23]
Musisz sama to jakoś ogarnąć, zobacz, że staranka dziewczynkowe mega rzadko końca sie po pierwszym cyklu [emoji6]
A był w ogóle taki przypadek? Z wykluczeniem @Ana87 [emoji23]

Mój u mnie 2 dziewczynki a 1 razem metoda na króliczki - od momentu kiedyś kalendarz online pokazała że zaczynają się dni plodne. Tyle było planowania

Mój u mnie 2 dziewczynki a 1 razem metoda na króliczki - od momentu kiedyś kalendarz online pokazała że zaczynają się dni plodne. Tyle było planowania

Mi chodziło, ze planowana dziewuszka, suple, diety itp i w pierwszym cyklu starankowym ciaza [emoji23]
Na zasadzie chce dziecka jest seks i jest dziecko to tu kilka takich było [emoji6]

reklama
Mi chodziło, ze planowana dziewuszka, suple, diety itp i w pierwszym cyklu starankowym ciaza [emoji23]
Na zasadzie chce dziecka jest seks i jest dziecko to tu kilka takich było [emoji6]

Leeleth ja odrazu za każdym razem ciąża. Mimo zakwaszania, suplementów i diety. Wszystko od stycznia w kwietniu pierwsza ciąża- poronienie, później znów ciąża przed @ zaraz po krwawieniu poronnym. I odstęp jeden cykl i zaś odrazu ciąża Haha. Ale ja to wybitny ewenement. Mąż to ma hardcorowe żołnierzyki!!

Do góry