reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kruszynka-mozesz dostac zdjecie nuba powyzej 12 tyg. Np.12+2 ,najlepiej jakos 12+5 -dzidzi z boku i wtedy mozna cos zobaczyc ;) wstepnie :)

No niby na logike dziurka i fujarka [emoji23] ale.tak mi nie wychodzi chociaz chyba sprawdze bo juz sama sie zaczelam mieszac z tym

Baby_girl -jeali chcesz to bierz ale nie wiem.czy to bedzie mialo taki impakt jaki powinno skoro sie bierze od poczatku od cd1.

Ja bede brala.po 2 tys. Inosytolu, inofem chyba tanszy

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, a zaczne w tym cyklu. 5 dni różnicy, to jeszcze nie tak długo hehe poza tym i tak pewnie w tym nie zajdę, a przynajmniej już niech zacznie działać, skoro trzeba brać min. 3 miesiące.
A Ty będziesz brać do owu czy cały czas?

Nieeee, ten za mniej niż 20zł to miał dawkę 500mg. Więc wziełam ten miositogyn za dwa razy tyle, ale dawka 4 razy taka :)

Nie wiem czy lepiej, ale skoro niektóre dziewczyny biorą nawet 2 saszetki po 2000mg każda, to co to jest te 500-1000mg jak w ovarinie czy jak mu tam było.

Tylko one chyba maja pcos wiec bałabym sie w cyklu namieszać [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kredkaczarna trudno Ci powiedzieć, rób tak czy rób inaczej [emoji23]
Musisz sama to jakoś ogarnąć, zobacz, że staranka dziewczynkowe mega rzadko końca sie po pierwszym cyklu [emoji6]
A był w ogóle taki przypadek? Z wykluczeniem @Ana87 [emoji23]

Mój u mnie 2 dziewczynki a 1 razem metoda na króliczki - od momentu kiedyś kalendarz online pokazała że zaczynają się dni plodne. Tyle było planowania

Mój u mnie 2 dziewczynki a 1 razem metoda na króliczki - od momentu kiedyś kalendarz online pokazała że zaczynają się dni plodne. Tyle było planowania

Mi chodziło, ze planowana dziewuszka, suple, diety itp i w pierwszym cyklu starankowym ciaza [emoji23]
Na zasadzie chce dziecka jest seks i jest dziecko to tu kilka takich było [emoji6]

reklama
Mi chodziło, ze planowana dziewuszka, suple, diety itp i w pierwszym cyklu starankowym ciaza [emoji23]
Na zasadzie chce dziecka jest seks i jest dziecko to tu kilka takich było [emoji6]

Leeleth ja odrazu za każdym razem ciąża. Mimo zakwaszania, suplementów i diety. Wszystko od stycznia w kwietniu pierwsza ciąża- poronienie, później znów ciąża przed @ zaraz po krwawieniu poronnym. I odstęp jeden cykl i zaś odrazu ciąża Haha. Ale ja to wybitny ewenement. Mąż to ma hardcorowe żołnierzyki!!

Do góry