reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No biorą dziewczyny to q10... Muszę przestudiowac temat.

Czy jak się napisze do Atomic to ona jeszcze odpisuje?

I ta moja kumpela dodała że miala 3sexy przed w trakcie i po owu;) facet nic nie brał bo miał badana sperme i miał celujacy wynik.
A cycki strasznie jej urosły i mega bardzo bolały haha

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja się martwe ze moja dieta o dupę roztrzas :( schudłam niby 7,5kg wiec jest ujemny bilans ale jem słodycze wiec czuje ze ta dieta u mnie sensu nie ma :(

Luisa, ja zostawiłam już dietę daleko w tyle... Miała sens jakby ją ze 3-4 miesiące ciągnąć. A nie więcej... Więc teraz nie jem pomidorów, ziemniaków, bananów, solonych potraw, mięsa, słodyczy i przekąsek, warzyw - bo nie lubię. Nabiał tylko trochę. I tyle chyba.

No mi o słodycze chodzi ;)
Reszta to lajcik. Dieta nie taka zła gdyby nie słodkie. Tylko te śniadanie to drama ale do przeżycia.

Luisa, ja zostawiłam już dietę daleko w tyle... Miała sens jakby ją ze 3-4 miesiące ciągnąć. A nie więcej... Więc teraz nie jem pomidorów, ziemniaków, bananów, solonych potraw, mięsa, słodyczy i przekąsek, warzyw - bo nie lubię. Nabiał tylko trochę. I tyle chyba.
To co ty jesz? [emoji15] bo chyba wszystko odrzuciłas?

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja trochę ta dietę zmodyfikowanym pod siebie. Nie jem kolacji a rano wytrzymuje do 9 Budzę się o 6. Ostatni posiłek jem o 15-16. I nie myślcie że mi się tak codziennie udaje [emoji12]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny moja ciąża mnie z deka 'przeraża' nonstop dopatruje sie dziwnych rzeczy, teraz mam rozkime dlaczego NADAL nie urosły mi piersi ale są tkliwe, dlaczego mnie bolą jajniki i czuję cały dół brzucha - takie mini skurcze, dlaczego od ok 1.5msc (a mamy 2msc) mam włosy super nie przetluszczaja się ale mam okropny łupież którego nigdy nie miałam i mało tego kuźwa, farba nie chce mi się złapać włosów a zaczynam wyglądać jak bielinek. No wszytsko, autentycznie wszytsko jest odwrotnie! Nawet włosy mi rosną szybciej i co gorsze, a na nogach jakiś extreem... Jeszcze znów dziś mam jakiś dzień chyba przesilenia bo jak zawsze zasuwam jak samochodzik tak dziś jestem jakby mnie ktoś zjadł i wypłul i dzis zygalam pierwszy raz rano, ot cudowny początek weekendu...

Juteo będą u mnie teściówie, powiemy o ciąży bo nie ma co już ukrywać, tym bardziej że każdy wie że powinnam już od marca być w pracy, póki co zbywam zaleglymi urlopami ale ile można...

Az się boje TEGO PYTANIA... Ehhh

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

Szczypiorkowa trzymam kciuki za jutrzejsza rozmowe z tesciami.
Baby girl jeja a co ty jesz... ja juz nie wiem co jest dziewczynkowe, a nabialu i jaj nie moge wiec... mam zdrowsza diete przez to. Unikam ziemniaków, pomidorow, bananow, mieso tylko indyk. Slodycze tylko robione przeze mnie cisto marchewkowe bez cukru ;) ewentualnie jakies inne weganskie.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kredkaczarna to u ciebie dziewczynka murowana z taka dieta!
Nie ma bata od jutra zaciskam
Pasa !
A co jadasz na śniadanie ?
Kiedy bierzesz clo ?

Do góry