reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No biorą dziewczyny to q10... Muszę przestudiowac temat.

Czy jak się napisze do Atomic to ona jeszcze odpisuje?

I ta moja kumpela dodała że miala 3sexy przed w trakcie i po owu;) facet nic nie brał bo miał badana sperme i miał celujacy wynik.
A cycki strasznie jej urosły i mega bardzo bolały haha

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja się martwe ze moja dieta o dupę roztrzas :( schudłam niby 7,5kg wiec jest ujemny bilans ale jem słodycze wiec czuje ze ta dieta u mnie sensu nie ma :(

Luisa, ja zostawiłam już dietę daleko w tyle... Miała sens jakby ją ze 3-4 miesiące ciągnąć. A nie więcej... Więc teraz nie jem pomidorów, ziemniaków, bananów, solonych potraw, mięsa, słodyczy i przekąsek, warzyw - bo nie lubię. Nabiał tylko trochę. I tyle chyba.

No mi o słodycze chodzi ;)
Reszta to lajcik. Dieta nie taka zła gdyby nie słodkie. Tylko te śniadanie to drama ale do przeżycia.

Luisa, ja zostawiłam już dietę daleko w tyle... Miała sens jakby ją ze 3-4 miesiące ciągnąć. A nie więcej... Więc teraz nie jem pomidorów, ziemniaków, bananów, solonych potraw, mięsa, słodyczy i przekąsek, warzyw - bo nie lubię. Nabiał tylko trochę. I tyle chyba.
To co ty jesz? [emoji15] bo chyba wszystko odrzuciłas?

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja trochę ta dietę zmodyfikowanym pod siebie. Nie jem kolacji a rano wytrzymuje do 9 Budzę się o 6. Ostatni posiłek jem o 15-16. I nie myślcie że mi się tak codziennie udaje [emoji12]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny moja ciąża mnie z deka 'przeraża' nonstop dopatruje sie dziwnych rzeczy, teraz mam rozkime dlaczego NADAL nie urosły mi piersi ale są tkliwe, dlaczego mnie bolą jajniki i czuję cały dół brzucha - takie mini skurcze, dlaczego od ok 1.5msc (a mamy 2msc) mam włosy super nie przetluszczaja się ale mam okropny łupież którego nigdy nie miałam i mało tego kuźwa, farba nie chce mi się złapać włosów a zaczynam wyglądać jak bielinek. No wszytsko, autentycznie wszytsko jest odwrotnie! Nawet włosy mi rosną szybciej i co gorsze, a na nogach jakiś extreem... Jeszcze znów dziś mam jakiś dzień chyba przesilenia bo jak zawsze zasuwam jak samochodzik tak dziś jestem jakby mnie ktoś zjadł i wypłul i dzis zygalam pierwszy raz rano, ot cudowny początek weekendu...

Juteo będą u mnie teściówie, powiemy o ciąży bo nie ma co już ukrywać, tym bardziej że każdy wie że powinnam już od marca być w pracy, póki co zbywam zaleglymi urlopami ale ile można...

Az się boje TEGO PYTANIA... Ehhh

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

Szczypiorkowa trzymam kciuki za jutrzejsza rozmowe z tesciami.
Baby girl jeja a co ty jesz... ja juz nie wiem co jest dziewczynkowe, a nabialu i jaj nie moge wiec... mam zdrowsza diete przez to. Unikam ziemniaków, pomidorow, bananow, mieso tylko indyk. Slodycze tylko robione przeze mnie cisto marchewkowe bez cukru ;) ewentualnie jakies inne weganskie.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kredkaczarna to u ciebie dziewczynka murowana z taka dieta!
Nie ma bata od jutra zaciskam
Pasa !
A co jadasz na śniadanie ?
Kiedy bierzesz clo ?

Do góry