reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Na sniadanie hmmm z reguły bulka/kanapka z salata i szynka z indyka lub jakism kotetem warzywnym. Albo robilam "jajecznice" z kalafiora. Ewentualnie kanapka z dzemem hehe. Kupilam paleczki wielozbozowe myslalam ze z mlekiem roslinnym zjem ale one sie rozplywaja hehe. Zadko nalesniki z siemieniem lnianym.
Plan na clo mam 5dc a dzis jest 1dc :)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@szczypiorkowa12345 kciuki za rozmowe, a myślisz że jak zareagują? Ja wiem że moi teściowie by się ucieszyli:) no i dobrego samopoczucia życzę, uroki ciąży- miną i będzie super. Dla Igorka wszystko!:)

@kredkaczarna @Luisa2018 @baby_girl Wy w tym cyklu zaczynacie? Kciuki!&&&

@Kruszynka123 i kiedy starszemu synowi zamierzacie powiedzieć? O ile Młody się nie wysypał:)

Ja wieczorkiem znowu zatestowałam testem owu. Niestety rano biel i wieczorem też biel:( Kurcze, ciężko chyba znieść samą myśl że "jak to nie wyszło?" Do czwartku jeszcze chwila więc nadzieja umiera ostatnia ale wolę nastawić się na porażkę:( Ehh...

Kinga za wcześnie na test! Oj my baby to masochistki heh. A z córeczka długo wam zeszło w staraniach ?

My dopiero za miesiąc zaczynamy. Kusiło mnie w tym miesiącu spróbować, ale akurat dzisiaj byłoby 3 dni odstępu a męża nie ma i wróci na owu wiec pass. Przyszły miesiąc będzie bardziej sprzyjający a ja mam zamiar stoczyć wojnę z moim wrogiem czyli ze słodyczami bo czuje ze nadmiar glukozy zagwarantuje mi kolejnego chłopca ;)

Ja sie zastanawiam czy te warzywa i kasze mi chlopca nie zagwarantuja i ja tez slodkie jem no nie ma bata. Moze nie ze sklepu ale zawsze

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry