reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Na sniadanie hmmm z reguły bulka/kanapka z salata i szynka z indyka lub jakism kotetem warzywnym. Albo robilam "jajecznice" z kalafiora. Ewentualnie kanapka z dzemem hehe. Kupilam paleczki wielozbozowe myslalam ze z mlekiem roslinnym zjem ale one sie rozplywaja hehe. Zadko nalesniki z siemieniem lnianym.
Plan na clo mam 5dc a dzis jest 1dc :)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@szczypiorkowa12345 kciuki za rozmowe, a myślisz że jak zareagują? Ja wiem że moi teściowie by się ucieszyli:) no i dobrego samopoczucia życzę, uroki ciąży- miną i będzie super. Dla Igorka wszystko!:)

@kredkaczarna @Luisa2018 @baby_girl Wy w tym cyklu zaczynacie? Kciuki!&&&

@Kruszynka123 i kiedy starszemu synowi zamierzacie powiedzieć? O ile Młody się nie wysypał:)

Ja wieczorkiem znowu zatestowałam testem owu. Niestety rano biel i wieczorem też biel:( Kurcze, ciężko chyba znieść samą myśl że "jak to nie wyszło?" Do czwartku jeszcze chwila więc nadzieja umiera ostatnia ale wolę nastawić się na porażkę:( Ehh...

Kinga za wcześnie na test! Oj my baby to masochistki heh. A z córeczka długo wam zeszło w staraniach ?

My dopiero za miesiąc zaczynamy. Kusiło mnie w tym miesiącu spróbować, ale akurat dzisiaj byłoby 3 dni odstępu a męża nie ma i wróci na owu wiec pass. Przyszły miesiąc będzie bardziej sprzyjający a ja mam zamiar stoczyć wojnę z moim wrogiem czyli ze słodyczami bo czuje ze nadmiar glukozy zagwarantuje mi kolejnego chłopca ;)

Ja sie zastanawiam czy te warzywa i kasze mi chlopca nie zagwarantuja i ja tez slodkie jem no nie ma bata. Moze nie ze sklepu ale zawsze

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry