reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Najwiecej wytrzymałam 8 tygodni bez Słodkiego i wróciłam do słodyczy wcale a wcale się nie odzwyczaiłam!
Normalnie aż wstyd żeby słodycze tak mną rządziły wiec pora wziąć się w garść:-) od jutra hehe :-)

reklama
Witam sie w 1dc [emoji16]
Czyli owu była w okolicach 4 marca [emoji23][emoji23][emoji23] nikt nie obstawiał [emoji41]

Nowy cykl - nowe szanse! Strategia na dziś suple: vitex, acard, ovarin, folate.
Rephresh, przed 2-3dni i po starankach tez ze 2-3dni.
Bdm, 2-3dni przed owu [emoji6]
I dieta
Mocno spasowalam z ta dieta bo mnie aż mdli od monotonii No ale biore sie za siebie od nowa. Schudłam i to jeden plus!
Znalazłam apkę fitness i mam zestaw ćwiczyć które robię, takie lekkie cardio i zaczynam od wczoraj [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kinga, ja mam aktualnie 3 dzień trzeciego cyklu starań ;) na test jeszcze za wcześnie. Ale doskonale Cię rozumiem, że nie wytrzymujesz i testujesz - ja też tak robię hehehe

Leeleeth, ten cykl był tak dziwny, przykro mi. Ale ten na bank będzie prawidłowy i zakończony sukcesem! Będziemy iść podobnie - Ty pierwszy, a ja mam trzeci dzień cyklu :D w kupie siła ;)

Szczypiorkowa, ale masz objawy, bidulko! Na takie lekkie pocieszenie Ci powiem - ja w obu ciążch z synkami miałam czarne, długie włosy na udach :oops: całe szczęście szybko się wytarły, ale no dziwne to było hehe

Miciurka, pytam ponownie :D jak się czujesz po tych tabsach od gina? Dalej boli brzuch?

Imama, jak u Ciebie?

Marzycielka, Kruszynka, odezwijcie się mamusie :)

Gosica, czy Ty niedługo testujesz?

Z tymi włosami to mówią ze niby z chłopcem wyższy testosteron i włosy bardziej rosną. Ja niestety w ogóle nie miałam włosów na czas ciąży a tu chłopak heh

@Gosica zostałaś sama na placu boju [emoji23][emoji23][emoji23]wiec zaciskam kciuki tym mocniej [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

@Luisa2018 @baby_girl idziemy razem po te córki [emoji23]
Jaki macie plan?

@kinga_z1 wiem co czujesz, ja w poprzednim cyklu bardzo przeżyłam rozczarowanie. Bardzo cieżko mi było [emoji17]
Jeszcze masz czas na testy wiec nie odpuszczam o trzymam kciuki, u mnie z chłopczykami testy bardzo późno mi wychodziły, ale w sumie nie wiem czy to akurat zależy od płci [emoji23][emoji23][emoji23]

@lmama śniło mi sie ze przyjmowałam Twój porod i wcale Elvisa nie było [emoji23][emoji23][emoji23]
Mam nadzieje, że proroczo było

@Miciur-ka i jak tam? Ty miałaś jakieś objawy z ta torbielą?
A jak robisz przerwę w starankach to chyba nas nie zostawisz? No wszystkie pouciekacie?

Wiecie mam od dawna problem z utrzymaniem porządku, ostatnio w klubie książki czytamy magię sprzątanie (tzn ja poszłam na łatwiznę i kupiłam audiobooka [emoji23]) i babeczka ma taki wpływ, że aż szafy posprzątałam. I mam ochotę na jeszcze większe zmiany... a ponoć za zmianami w sprzątaniu idą tez zmiany w myśleniu a to powoduje zmiany w życiu [emoji23][emoji6]
Bardzo pozytywna książka, u mnie działa.

Mikołaj już w domku, czuje sie dobrze, ma czasem zawroty głowy i bolała go buzia, wargi ponieważ miał poranione od intubacji. Gardełko tez trochę bolało. Dziś lepiej. Z tak Emilek bardzo źle sie czuje, idą mu zabki górne, ma tak obolałe dziaselka, ze aż podskakuje gdy chce posmarować. Dodatkowo ma katarek i brzydki kaszel. Taki z lekka świszczący. Jutro znowu mnie czeka wizyta u lekarza. Ech!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Leeleth u mnie właśnie owu nadchodzi ale odpuszczam ten cykl bo meZa brak hehehe, robię testy żeby wyłapać kiedy ta owu jest od momentu ciemnego testu. Ruszam z początkiem kwietnia:)

Ja tylko folik, zurawina
Dieta i fitness

Mam represh użyje ale ostrożnie

Plus clo od ciebie

Mąż suple

Spróbuje 2 dni przed owu.

reklama
Leeleeth-lepiwj dla Ciebie bo lepszy plan i wieksze szanse :D!
Bolal mnie brzuch-jajnik taki ostry bol byl i później znikał to wiedzialam.ze cos sie dzieje :/
Ps.tak sie ksiazka.nazywa magia sprzatania?chyba mi jest potrzebna[emoji23], my mamy za duzo zabawek wszedzie pierdoly dzieci strasznie mnie to denerwuje teraz powoli tez sie biore za wszystkie pokoje po kolei, a z tymi staraniami to najpierw pogadam z mezem no i z ginem jak.to , bo nie wiem.czy mi jakis pregnyl potrzebny nie bedzie :/

Zdrowka.dla.obu chlopakow! U nas tez mlodszy dalej chory, niestety lekarze nie patrza zbytnio czy poranią, mialam migfalki usuwane i strasznie mi pp bokach rozwalili, a Mikolaj byl na migdalki tak?

Baby_girl-wybacz nie widzialam.ze pytałas !, dobrze sie czuje juz mnie tak jajnik nie cmi moze cos sie tam.zmniejsza;)? Ale wysnułam.juz czarna wizje czy mi pecherzyki pekaja , caly cykl mi sie poprzesuwa az o 2 tyg ale chyba tak mialo byc.bo bynajmniej w czerwcu juz bede mogla zaczac a gdyby nie to bym musiala w lipcu dopiero bo chcialam.tp.na luty jeszcze ominac [emoji23] (film;)) -dziekuje ze pytasz :* zyje :D

Robie ciasto wlasnie -chyba ze stresu [emoji14] a mialam przerwe od slodyczy ugh,

Szczypiorkowa-ładne kwiatki u Ciebie haha, meskie dna Ci zaburza ;) ?! Hyhy -chociaz powiem Ci ze ja taka piekna bylam z oba moimi chłopami ze szok :)

Gadalam.wczoraj z sasiadka,o boziu jaka.ma slodka coreczke 3 miesiace ma,tak sobie gugała, niebieskie gały wielkie takie samw jak u naszego syna,juz sobie taka moja mała.wyobraziłam :), snilo mi sie dzis usg! I ze bardzo chcialam poznac plec oczywiscie sie obudzilam i nie wiem! Chyba za duzo na nub theory siedze[emoji23]

Luisa-mysle ze dobry plan na poczatek a powoli sobie bedziesz ulepszać jesli nie zajdziesz od razu ;)

Imama-jak tam kochana sie kulasz ;)?! Ile.zostalo ? Jak tam chlopaki

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry