reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka to zdawaj nam relacje po czym szaleją te plemniki na razie zarejestrowałam wołowinkę i kawę :D
Mam nadzieje, ze po piwku są np leniwe ;)

Kusiło mnie spróbować w tym cyklu ale dużo kawy mąż pił :/

reklama
Leeleeth ja nie puszczam jeszcze kciuków, nadal będę trzymać bo jeżeli jesteś 7 dpo to szanse jeszcze nadal masz ;-) ✊✊✊

Miciurka no to U mnie będzie chłop jak malowany :-D męża faszerowalam q10 przez 3 miesiące :-D

Kinga póki nie ma @ jest nadzieja ;-)

Miciurka :* jesteś boska [emoji126]
Ale kurde wydaje mi się że cq10 to jest bardziej na dziewczynkę!? [emoji32] @Imama redaguj nas

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka Życzę zdrowka, dasz radę z dadatkową mała dziewczynka : ) choć na początku będzie ciężko.
Polecam książkę 'język dwulatka' choć to niby na ogarnięcie takiego malucha ale myślę na 5latka jekies metody wychowawcze można zastosowac.
A co do remontów myśle że śmiało możesz coś odnawiac, byłbyś nie rzeźbiła w ścianie
Kinga spoko, jeszcze jest wcześnie. Testuj sobie na spokojnie : )

25) NACpoprawia płodność
Prawie 15% par starających się o dziecko dotyka problem niepłodności a prawie połowa tych przypadków dotyczy niepłodności męskiej, jako jedynej przyczyny problemu. NAC w niektórych, ale nie wszystkich badaniach poprawia jakość nasienia. NAC również wspiera płodność u kobiet z zespołem policystycznych jajników oraz w przypadku niewyjaśnionych poronień.

Może warto dać dla małża i sobie?

Ah dziękuje dziewczyny u mnie wszystko Ok. Brzuch ciągnie ale to już końcówka wiec ma prawo.
Co do q10 to widziałam dużo dziewczynek po nim. I osobiście chciałam go wdrążyć ale Atomic mi odradziła bo spadek wagi mógł by po nim być zbyt duży (dziewczynkow) do tego mega obniża cukier w krwi co tez jest dziewczynkowe. Zależy kto w co wierzy. Jeśli w pH to może suplementują go u chłopców. Ale jeśli patrzeć na aspekt cukru i utraty wagi to już na córeczkę.
Owszem poprawia on plodnosc i uważany jest bardzo dobry po poronieniach bo rzekomo zmiejsza prawdopodobieństwo właśnie straty dlatego chciałam go wdrążyć po moich stratach.
Tu comi odpisała Atomic:
1521289849-974c08d02bbddcc0-aaaaaa.jpeg

Tu cały mój post po moim poronieniu pytałam K różne suplementy itd. Hcg Level after MC
Link do: Hcg Level after MC
Miciurka zdrówka dla Was
Leeleth trzymam kciuki nadal bo ten cykl masz troszkę nie ten tegez
Gorligor super ze u Ciebie wszystko dobrze i się odezwałeś. Ja tam wierze w ta twoja córeczkę [emoji7][emoji166]

25) NACpoprawia płodność
Prawie 15% par starających się o dziecko dotyka problem niepłodności a prawie połowa tych przypadków dotyczy niepłodności męskiej, jako jedynej przyczyny problemu. NAC w niektórych, ale nie wszystkich badaniach poprawia jakość nasienia. NAC również wspiera płodność u kobiet z zespołem policystycznych jajników oraz w przypadku niewyjaśnionych poronień.

Może warto dać dla małża i sobie?
Wiesz co... Zaraz zapytam się koleżanki która choruje na policystyczne jajniki, przyjmowała leki stymulujące owu i inne aby zajść w ciążę, ale co najważniejsze urodziła syna

Dzięki Imama.
Każda musi decydować co brać a czego nie

Koleżanka odp że nic takiego nie brała i jej facet też nie. Leczyla sie tylko endokrynologicznie bo jej problemem było brak owu i okresu. Dodatkowo nieuregulowane hormony, i jeden hormon odpowiadający za drugą fazę cyklu ciągle miała na jednym poziomie. A współżyli w owu i jest chłopczyk.

Imama- Ja czytalam. Posta o q10 gdzie atomic pisze ze q10 sways blue hahah - i radzi wdrozyc przynajmniej dla.małzonka, moze zalezy jaki zestaw suplementów sie bierze ? :) w koncu zawsze jest "grosz do grosza" a pojedynczo malo co dziala ;)

Ja tam bym wdrozyla chociaz mezowi , bo jednak laska pod mikroskopem spr. Moze warto sobie zakupic mikroskop i sprawdzic na wlasnym mezu :D hehe,

Ja za to na girl sway bede wdrazala inositol dla siebie,

Tak ten NAC jest na jakby ruchliwosc plemnikow min. :),

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry