reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam dziewczyny,co tak wszystkie pisza i znikaja?
u mnie bez zmian.moj napisal tylko sms z soboty na niedziele,wczoraj pozno wieczorem dzwonil to powiedzieli chlopcy ze mnie nie ma i juz sie nie zameldowal,teraz do czwartku jest znowu na delegacji o ile wyjechal juz nie widzielismy sie 10 dni ,mam dola jeszcze ale dziwnie twarda jestem.twardziel ze mnie w tej ciazy,jak z erci bylam w ciazy to ciagle plakalam jak cos nam nie wychodzilo,a teraz nie ma lez i nie wiem co jest,juz nawet sama nie mam pojecia czy boli ta sytuacja czy nie.

beti zdrowiej nam, kobitko..

anufifi moze w tym cyklu sie uda,zawsze jest nadzieja,jak nie uda sie dziewczynka to bedzie chlopczyk,ja mam tez takie zdanie jak ty chlopcy tez sa przekochani mam ich trzech i sa wspaniali!!

reklama
no i jestem!
od kwietnia ma zielone swiatelko od gina na staranki :-)
jupi!!!

Anufifi kochana ja cie rozumiem z ze jestes zniechecona!
teraz bedzie twoj gin to on napewno cos doradzi!!!
no i moze faktycznie przybliz sie do tych dwoch dni przed???

Kicia super wiadomosć ...warto było czekac ...choc mam juz klawiature na czole odbitą :-D:-D:-D:-D...

zobaczymy jak to u mnie będzie ...czas pokaze ....

Kiki nie daj sie kobitko ...tulam cie mocno :)

ANUFIFI... zniknełam, na serducho porawkowe maż mnie zaciśgnął od kompa ;-):-)

KICIA, radosne wieści przynosisz :-)

KIKI, ryba ty jesteś naprawdę twardzielka w tej ciąży... ja w ciąży z Milenką, to mazgaj byłam i ciapa, a normalnie to uparciuch i pyskaty awanturnik ze mnie :-D
I trzymaj się kochana, meżowi da do myślenia twój upór i skruszeje... zobaczysz, ułoży się miedzy wami... trzymam kciuki:tak:

Kicia... Kochana SUPER !!!!! :sorry2:;-)Wiec ... oby do kwietnia ;-)
Kiki..Glowa do gory.. wsioo bedzie ok.. Raz jest pod gorke..raz z gorki ale wsiooo wraca do normy..Trzymam kciuki aby tak bylo ;-)
CALUJE WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI I KAZDA Z OSOBNA W CZOLKO NA DOBRANOC.. :))))

hej dziewczyny!u nas znowu w nocy snieg sypal, a teraz znowu odwilz...ja chce wiosne...
dzis nie mam najlepszego humoru...za duzo mysle o tym czy jestem w ciazy czy nie..widac nie mam innych zmartwiem...i nadal zadnych objawow ciazowych.Codziennie budze sie z nadzieja ze jednak cycki beda bolec a tu lipa;-(dzis juz mam mega dola;-( dziewczyny oprocz bolacych piersi jakie sa objawy ciazy??
Anufifi i ptasiorek jakie macie dzis samopoczucie??

Cześć Dziewuszki ;-)
Dziś mam wolne więc będę więcej na BB niż przez ostatnie dni :tak:

Kicia ale super wiadomość, ani się nie obejrzysz a będzie kwiecień, zobacz już mamy koniec lutego, a potem tylko marzec i już kwiecień! :-)

Kiki trzymaj się ciepło, widać że ciąża Cię wzmacnia, nie ma co się dołować gdy dzidzia w brzuszku, będzie dobrze, zobaczysz...trzymam kciuki żeby Wam ię ułożyło

Anufifi kochana już niedługo początek cyklu u Ciebie? :tak: może jak przybliżysz się do tych dwóch dni, to tak czy inaczej dziewuszka będzie ;-)

gie-oska mnie cycuchy w ogóle nie bolą. A objawy mam raczej chorobowe :confused: bo nienajlepiej się czuję i gardło boli. Oprócz tego boli mnie brzuch jak na @.... Nie stresuj się, ja z każdym kolejnym cyklem starań utwierdzałam się w przekonaniu że co ma byc to będzie, nic nie poradzimy na to.

Pozdrawiam wszystkie Dziewczyny żeby żadnej nie pominąć! :tak:

reklama
Do góry