reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Cześć Anufifi :-)
Heh. no tak...a do weekendu jeszcze trochę czasu, żeby więcej z dziećmi pobyć...

A co do mojego podejścia to w tym cyklu jestem jakoś pozytywnie nastawiona :tak:

Kicia super wieści !!!!!!!!!!!!!!!!! :-):tak:

Gosiu nie każdą bolą cycuchy w ciąży, dodatkowe objawy to śluz białawy i mnie bolały jajniki jak na małpę ale to w okolicach końca cyklu, główka do góry :tak:

Buziaki dla wszystkich

dzieki dziewczyny!!
buziak dla was!!! :-)

teraz jeszcze tylko musze nauczyc sie cierpliwosci a u mnie z tym ciezkooooo...

dziewczyny jesli chodzi oobjawy tobol brzucha jak na @ tez jest objawem. ja tak mialam!

Kicia jak wiesz u mnie z cierpliwoscia to hehe...brak słów....
Bardzi siee cieszę ze wszysstko ok u Ciebie ...marzec zleci ...nie dam sie wam tu nudzic ...bedę robic sceny :-D:-D hehe wiesz panikowac i te sprawy ....no chyba ze znów bedzie doopa....
Ja juz dwa dupki ostatnie biore a w pon wizyta....ehhhhh....

Witam słodkie babeczki ;-)jak tu przetwać w pracy... dopiero wtorek, a mi się już weekendu chce..:baffled:

Dziewczyny nie stresujcie się brakiem objawów np. ja przy Milence, to żadnych objawów nie miałam. Jak się o 1 dzidzię strałam, to zawsze w 2 połowie cyklu doszukiwałam się objawów ciażowych, ciągle coś mi się zdawało, a @ przychodziła....
No a jak zaszłam, to totalnie żadnych nie miałam do 8 tc... :confused::-D oprócz braku wiadomo kogo ;-):-D

reklama
Ja tez nie miałam na początku totalnie żadnych ...poza tym że naprawde czułam że sie udało....porpostu wiedziałam ....ale w trakcie to zajadałam zupy...nie chciałąm miesa tylko zupy po dwie dziennie i mega ilosci sliwek ....przy jednym i drugim :)

Do góry