reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
niech no tylko sie wróci :wściekła/y: my tu spieszymy z pomoca rzucajac wszytsko a ta se poszla:confused::-D
jak samopoczucie anufifi? kolejny cykl kolejne nadzieje.....

no zaraz zamiast ptasiorkowi to sie Tobie sięgnie:wściekła/y: jak to nie wiesz czy dobrze:wściekła/y: nadzieja umiera ostatnia-pamietaj i poki ona jest wszytsko jest mozliwe;-)
pomysl inaczej- to dopiero 8 cykl...... moja kolezanka mowi- staramy sie juz 5 lat... i wciaz ma nadzieje z kazdym nastepnym cyklem. Masz 2 cudownych chlopcow i wiesz ,ze trzecia dzidzi bedzie- a kiedy? w odpowiednim czasie, bo wszytsko ma swoj czas kochana moja... emotki z przytulaniem nie ma - a tulam Cie :laugh2:

hej kochane:-)
sorrrki, że nie pisze ale właśnie wstałam,nie poszłam po tą kawe, bo tak mnie łepetynka rozbolała, że poszłam się położyć i zasnęłam
teraz wstałam gorączka 38,2 i ledwo żyje idę dalej lulać
buziaczki skarby:************

ja wiem....wstyd mi ...ale to nie o to chodzi...ja jestem zmeczona tym wyliczaniem planowaniem...cz dobrze trafie czy peknie czy bedzie...ehhh

Ja też mam już czasem dość... jestem teraz w samym środku tego młynu [czyt. cyklu ;-)] i jestem coraz bardziej bezradna... już głupieje od tych wszystkich testów, wykresów, pomiarów, co, kiedy, ile razy, czy za wcześnie, czy za późno, za krótko, za długo...:-p:sorry2::-(Mam mętlik w głowie, dziwne wrażenie, że poczęcie dziecka jest jakieś niewykonalne:-(

dZIEWCZYNY JA BYM TYLKO NIE CHCIAŁA ZEBY KTÓRAŚ POMYŚLAŁA , ŻE JA PODWAŻAM TEORIE O PLANOWANIU , ALBO COS W TYM RODZAJU...NIE ...JA UWAŻAM ZE TO MOŻE I SKUTECZE , ŻE WARTO , ALE JA JUZ CHYBA TRACE SIŁY A ZNÓW NIE MAM TAKIEGO CIŚNIENIA NA PŁEĆ ...CHCIAŁAM OWSZEM SPRÓBOWAC ALE NIE ZA WSZELKA CENE ...ZA CENĘ NORMALNOSCI...ZOBACZE JAK B EDZIE W KOLEJNYM CYKLU ALE BEZ SZALEŃSTW...

reklama
Do góry