reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tzn ze jestem kobieta której lubieżnośc szatana rzuciła sie na mózg....jak to wejdzie do szkół to zabronie moim dzieciom chodzic na te lekcje.....

zdecydowanie

reklama
czesc slicznotki.
wychodzi na to ,ze i ja jestem nieszczęsliwa :dry: nie wiedzialam o tym :zawstydzona/y:
Matko kochana- wierzyć mi sie nie chce,ze ...a zresztą -to juz zahacza o religie a na ten tamat nie bede wywoływala dyskusji;-) Ja rozumiem wszytsko,ale bez przesady:confused::-D

A Wy wciąż o wozkach:-D
anufifi podziwiam pamięc:tak: zaglądam kochana w miare czasu-a z tym róznie bywa.
kiki i jak sie sprawy mają?
kicia kciukasy zacisnę mocniachno ;-)
Becia zasmarkancu:-p
Czarodziejko wpadasz widze jak po ogien i znikasz.Mam nadzieję,ze wsio ok u Cię:tak:
Jarzębinko jak samopoczucie?
agnieszka podrap malenstwo w lewą piętke ode mnie:-D

I zeby nie pominąc jednak którejs z Was- sciskam kazdą z osobna :-D i pozdrawiam cieplutko kobietki moje.

Troszkę wiosny dla was
Wiosna.jpg

A ja znowu na chwileczkę:-D poczytać co skrobiecie:tak:

Kurcze, ja tez wg tej książki nie jestem szczęśliwa;-)
Biedne dzieciaczki co będą to czytać...:-(

Właśnie zrobiłam rewolucje zabawkowa:szok: u małego, i polowe zabawek idę chować po szafach i w piwnicy, aby za kilka tygodni wyciągnąć mu i aby miał od nowa frajdę!:-)

Powiesiłam już dwa pranka i po schowaniu zabawek wezmę się za robienie obiadku(mąż wraca ok 17.30), bo ok 18tej jedziemy kupić(albo dopiero zamówić)stolik pod tv.

Jeszcze zajrzę na BB! :tak::-D

hej babeczki ja wrocilam wlasnie do biura...straszna chlapa na dworze...
Anufifi mijalam mutsy w wersji spacerowej i fajnie sie prezentowal..taki malutki,zgrabniutki...ale one chyba sa ciezkie co??no i byla to wersja 4kolowa;-)tylko kolor bardzo pomory granatowy!!
Beti napisz co u Ciebie??
Royanna tez sie przymierzam do uporzadkowania corki zabawek bo ma ich tyle ze lopatami mozna przewalac..moj tato mowi ze jak bedziemy sie wyprowadzac to do tych zabawek Fadrome bedzie trzeba zamawiac...najlepsze jest to ze corka sie wiekszoscia nie bawi..ma swoja ulubiona lale i misia i tylko oni sie dla niej liczy!!

Witam i ja dziewczynki...
zapraszam na kawke "Caro";-)

czytam i czytam a wy temat wózeczków dalej na tapecie:-p
co do aut to ja tez tylko automatem jezdze, to rewelacja jak dla mnie:-D:tak:

KIKI co u Ciebie napisz czy choc troszku lepiej????
i powiedz mi kochana jak brałas filmik od lekarza to ile płaciłas bo ja dzwonilam to mi powiedzieli 180zł:szok: szok!!!

Margeritko dziekuje podrapie ale niewiem jeszcze w co drapie:-D buziaki

a mnie korci żeby szybciej isc na usg.... niewiem czy wytrwam do piątku:zawstydzona/y::-p

pozdrawiam wszystkie dziewczynki:tak:;-)

Hej Dziewczyny, ja już w domku :tak: widzę że rozmawiacie o coraz to innych "wózkach", heh..
A ja idę się położyć bo niezbyt dobrze się czuje... chyba mnie jakaś choroba bierze, bo zimno mną trzęsie :baffled:

Pozdrawiam

Witam.... :-) gdzie się podziewacie ślicznoty, bo z rana tyle pisałyście, a teraz pustki... okropne jesteście, pomóżcie mi przetrwać w pracy do 19 i wracajcie na BB :-D

reklama
Do góry