reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja sie podlaczam pod ANUFIFI mam dola ze hoho a w sumie nie mam powodu bo do testowania tydzien...powiedzialam sobie ze we wtorek zrobie test jak @ nie przyjdzie ale to calllllly tydzien;-(
przy corce wlasnie mnie brzuch polal tj na @ i dopiero 4-5dni po terminie test zrobilam...a teraz w sumie nawet brzuch nie boli a chyba juz powinien bo malpa w pon powinna przyjsc...czy jak nie boli brzuch to tez objaw jest??
anufifi mamy taka sama cierpliwosc;-(((

reklama
Anufifi licze na ciebie ze nie daszmi sie nudzic hehe
a do gina to wjakim celu teraz masz isc przed @?

ja tez czulam w obu ciazach, ze jestem...
niesamowite to, ciezko to nawet wytlumaczyc...

Witam, widzę, że gadki szmatki o dzieciaczkach. :-D
Pyszczek, napewno bedzie dobrze. Ja wcześniej też sie nakrecałam i to bardzo i zawsze @ przychodziła. Trzeba na luzie (i kto to mówi ha ha ha):-D:-D
Dziewczyny ja za Was trzymam kciuki i wiem, że nie można tracić nadziei. Anufifi, za Ciebie kobito to podwójne kciuki trzymam!:-)
Ja czuję sie tak sobie, ani źle ani dobrze. Nic specjalnego sie nie dzieje, nie mam mdłości, tylko kreci mi sie w głowie i strasznie bolą piersi:angry:. Ale mimo wszystko jest ok. Jak byłam w ciąży z Dawidem, to miałam mdłości za nim jeszcze dowiedziałam się, że jestem w ciąży, a na zapach jajka myślałam, że przez okno skakać będę, dlatego bardzo dziękuję, że nie mam mdłości.
A tak w ogóle, to kiedy tak te mdłości przychodzą, tzn, w którym tygodniu, ja mam szósty.

Kicia masz jak w banku znajac siebie bede tu marudzic nudzic panikowac wkurzac sie i miec nadzieje na przemian ....wybuchowa mieszanka...
Ide do gina bo są leki które sie przyjmuje od 1 dnia cyklu lub od 5 dc nie wiem jak to bedzie wiec wole isc wczesniej ...najwyzej kaze mi przyjsc i póxniej ....

Madzia nie wiem czym sobie zasłuzyłam na podwójne kciuki ale dziekuje bardzo .
Z tymi mdłosciami to niestety nie wiem bo sama ich nie miałam , ale rzadko wiec moze cie ominie :)oby....

Aniu no musowo w końcu sobie to obiecałyśmy :-):-):-):-)
tylko nie wiem co z tego planowania wyjdzie:-):-)
weszłam na ten kalendarzyk i tam wg tego na chłopca powinnam 2-3-4 pójść na całość:-):-):-)

reklama
Do góry