@leeleeth, na negatywach ja też widzę! wspaniale! oby za kilka dni sie potwierdziło.
@szczypiorkowa12345 proroczy sen! wierzę w to! Bedzie Igorek!
@Imama szczerze mówiąc ja też uwierzę że syn u Ciebie jak napiszesz o tym i potwierdzisz po porodzie, ponieważ tak naprawdę na ostatnich wizytach nie widziałaś dowodów a może być różnie
na córcię przyjdzie czas. Ściskam kciuki aby tak właśnie było.
@Kruszynka123 super wieści po wizycie! Piękny odgłos serduszka prawda? Jednego syna masz juz załatwionego, został drugi. Mogę powiedzieć Ci ze moja koleżanka urodziła drugiego synka jak pierwszy miał 13 lat i oczywiście pierwsza reakcja na ciążę była dla niego szokiem ale teraz jak już starszy ma ok 18 lat to "szpanuje" przy koleżankach młodszym bratem i nieraz ona zdziwiona że chętnie z nim na spacer idzie
hehe
@Miciur-ka to jednak marzec odpada?
@Marzycielka, na moje przeczucia u Ciebie córka będzie!
nie powiem, mam córkę i fajnie jest także życzę i Tobie tych samych uczuć, a ja zabieram od Ciebie chłopczykowe fluidki aby móc zobaczyć jak jest z synusiem
U mnie dziś nastrój wyczekiwania. Nie ma nawet testu owu żeby zrobić i chyba jutro kupię bo po tygodniu pewnie testy owu byłyby pozytywne co? przecież ja jajko zniosę przez następny tydzień.... Już po prostu bardzo chcę być w tej ciąży.