reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Kruszynka123 cieszę sie bardzo! Dzidziolek rośnie wiec Ty spokojnie już! Teraz będzie wszystko dobrze! Kiedy następna wizyta?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Następna wizyta za 3 tyg. Jestem mega szczęśliwa [emoji4] młodszy synek już wie [emoji3] starszego zostawiam na niebawem[emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama-juz nie mowie o foto ale.chociaz.potwierdzenie na 100% przez Ciebie[emoji23]
Moze jak zobaczysz to bedzie "wygladal" na twgo Elvisa haha [emoji14]

Leeleeth-a robilas w time.frame 5-10min? Bo jak nie to moze byc evap i falszywy,daj to w negatyw -ten hcg -ale cos sie chyba kluje :) kciuki!

Kruszynka.super wiesci badz spokojna !

Grabcia-heh nie ma problemu :)! o matko , sie mialas.i masz dalej, zdrowka.dla.Tescia!, a cala historia jeju ciezko mialas! Mi tez juz siada na glowe to staranie tez juz mialam swoje problemy wlacznie z wkurwem na meza ;), hehe no ale tak to chyba bywa , oby teraz szybko poszlo, a jaki ogolnie masz plan?!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@Miciur-ka tak, 7 minut było [emoji23]
Ale to chyba za wczesnie na ten cień, z jednej strony mam zaciesz z drugiej nie chce mi sie wierzyć.
Zreszta zobaczymy za kilka dni

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@leeleeth, na negatywach ja też widzę! wspaniale! oby za kilka dni sie potwierdziło.

@szczypiorkowa12345 proroczy sen! wierzę w to! Bedzie Igorek!:)

@Imama szczerze mówiąc ja też uwierzę że syn u Ciebie jak napiszesz o tym i potwierdzisz po porodzie, ponieważ tak naprawdę na ostatnich wizytach nie widziałaś dowodów a może być różnie:) na córcię przyjdzie czas. Ściskam kciuki aby tak właśnie było.

@Kruszynka123 super wieści po wizycie! Piękny odgłos serduszka prawda? Jednego syna masz juz załatwionego, został drugi. Mogę powiedzieć Ci ze moja koleżanka urodziła drugiego synka jak pierwszy miał 13 lat i oczywiście pierwsza reakcja na ciążę była dla niego szokiem ale teraz jak już starszy ma ok 18 lat to "szpanuje" przy koleżankach młodszym bratem i nieraz ona zdziwiona że chętnie z nim na spacer idzie:) hehe

@Miciur-ka to jednak marzec odpada? :(

@Marzycielka, na moje przeczucia u Ciebie córka będzie!
nie powiem, mam córkę i fajnie jest także życzę i Tobie tych samych uczuć, a ja zabieram od Ciebie chłopczykowe fluidki aby móc zobaczyć jak jest z synusiem:)

U mnie dziś nastrój wyczekiwania. Nie ma nawet testu owu żeby zrobić i chyba jutro kupię bo po tygodniu pewnie testy owu byłyby pozytywne co? przecież ja jajko zniosę przez następny tydzień.... Już po prostu bardzo chcę być w tej ciąży.

reklama
@kinga_z1 [emoji23]
Ja przeczytalam że testy owu mogą ale wcale nie muszą wyjść pozytywne w 7dpo :) ja mierzyłas jakoś w 9/10 dpo a wchodzi na to ze okres zawsze miałam w 14/15 dni po owu :) Jesli Ci nie wyjdzie pozytywny to żebyś nie rozpaczą bo może być za wcześnie ale jak znam siebie to też bym testowała w min tydzień po [emoji23] teraz tak późno to zrobiłam bo wogole nie wierzyłam że u nas siadło [emoji39]

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

Do góry