reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Kruszynka123 cieszę sie bardzo! Dzidziolek rośnie wiec Ty spokojnie już! Teraz będzie wszystko dobrze! Kiedy następna wizyta?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Następna wizyta za 3 tyg. Jestem mega szczęśliwa [emoji4] młodszy synek już wie [emoji3] starszego zostawiam na niebawem[emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama-juz nie mowie o foto ale.chociaz.potwierdzenie na 100% przez Ciebie[emoji23]
Moze jak zobaczysz to bedzie "wygladal" na twgo Elvisa haha [emoji14]

Leeleeth-a robilas w time.frame 5-10min? Bo jak nie to moze byc evap i falszywy,daj to w negatyw -ten hcg -ale cos sie chyba kluje :) kciuki!

Kruszynka.super wiesci badz spokojna !

Grabcia-heh nie ma problemu :)! o matko , sie mialas.i masz dalej, zdrowka.dla.Tescia!, a cala historia jeju ciezko mialas! Mi tez juz siada na glowe to staranie tez juz mialam swoje problemy wlacznie z wkurwem na meza ;), hehe no ale tak to chyba bywa , oby teraz szybko poszlo, a jaki ogolnie masz plan?!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@Miciur-ka tak, 7 minut było [emoji23]
Ale to chyba za wczesnie na ten cień, z jednej strony mam zaciesz z drugiej nie chce mi sie wierzyć.
Zreszta zobaczymy za kilka dni

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@leeleeth, na negatywach ja też widzę! wspaniale! oby za kilka dni sie potwierdziło.

@szczypiorkowa12345 proroczy sen! wierzę w to! Bedzie Igorek!:)

@Imama szczerze mówiąc ja też uwierzę że syn u Ciebie jak napiszesz o tym i potwierdzisz po porodzie, ponieważ tak naprawdę na ostatnich wizytach nie widziałaś dowodów a może być różnie:) na córcię przyjdzie czas. Ściskam kciuki aby tak właśnie było.

@Kruszynka123 super wieści po wizycie! Piękny odgłos serduszka prawda? Jednego syna masz juz załatwionego, został drugi. Mogę powiedzieć Ci ze moja koleżanka urodziła drugiego synka jak pierwszy miał 13 lat i oczywiście pierwsza reakcja na ciążę była dla niego szokiem ale teraz jak już starszy ma ok 18 lat to "szpanuje" przy koleżankach młodszym bratem i nieraz ona zdziwiona że chętnie z nim na spacer idzie:) hehe

@Miciur-ka to jednak marzec odpada? :(

@Marzycielka, na moje przeczucia u Ciebie córka będzie!
nie powiem, mam córkę i fajnie jest także życzę i Tobie tych samych uczuć, a ja zabieram od Ciebie chłopczykowe fluidki aby móc zobaczyć jak jest z synusiem:)

U mnie dziś nastrój wyczekiwania. Nie ma nawet testu owu żeby zrobić i chyba jutro kupię bo po tygodniu pewnie testy owu byłyby pozytywne co? przecież ja jajko zniosę przez następny tydzień.... Już po prostu bardzo chcę być w tej ciąży.

reklama
@kinga_z1 [emoji23]
Ja przeczytalam że testy owu mogą ale wcale nie muszą wyjść pozytywne w 7dpo :) ja mierzyłas jakoś w 9/10 dpo a wchodzi na to ze okres zawsze miałam w 14/15 dni po owu :) Jesli Ci nie wyjdzie pozytywny to żebyś nie rozpaczą bo może być za wcześnie ale jak znam siebie to też bym testowała w min tydzień po [emoji23] teraz tak późno to zrobiłam bo wogole nie wierzyłam że u nas siadło [emoji39]

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

Do góry