reklama
Marzycielka86
Fanka BB :)
Luisa niestety ale nie, wcześniej też brałam clo ale się nie udawało, może dlatego że za dużo wydziwialam bo teraz po przerwie od starań i wszystkiego udało się za 1 razem :-)
Marzycielka86
Luisa ja raczej jestem z tych cierpliwych ale i mnie już to powiem zaczęło denerwować ze tak długo nam nie wychodziło ze w końcu przestałam już tak wszystko planować co do godziny i kombinować i udało się a co będzie to i tak kochać będę najmocniej na świecie.
Justyna_maj2017
Szczypiorkowa, Marzycielka mialyscie prorocze sny. Trzymam kciuki z całego serca, żeby tak bylo[emoji110] [emoji110] [emoji110]
Kinga, leeleeth, Gosica czekamy na pozytywne testy [emoji3]
Kinga, leeleeth, Gosica czekamy na pozytywne testy [emoji3]
Gosica
Ana87, gratulacje. Ach zazdroszczę wpadki. Zdrowka dla Was. Zaglądaj tu do nas [emoji4]
Kinga, to jedziemy na tym samym wózku. Ja tez mam sporo pracy, ale niedługo weekend to może odetchnęli. Poza tym tez za tydzień będę testowała. Nie nastawiam się, ale jakaś maluteńki nadzieja na pozytyw jest. A wiesz, mnie tez leciutko kłuli w jajniku, właśnie dzisiaj. Ale tak przez 2 min i puściło. A staranka na chłopca wzorowe. Kurde na dziewczynke to takie czajenie się. Czego to takie trudne.
Anija, ja bym tyle dała żeby moja ovu była wcześniej, ostatnio pokazała się OK.20dc, późno. Od razu mniej cykli starankowych w roku [emoji30]
Szczypiorkowa, mam nadzieje ze sen się spełni czego Ci życzę [emoji6]
Miciurka, dzięki za kciuki. Mam nadzieje ze przy Twoich czerwcowych starankach będę już z brzuszkiem. Ten mój teraźniejszy cykl ładnie się prezentuje na wykresie. Myślałam już ze w kolejnym cyklu pojadę na vitexie i Lukrecji, ale jak przeczytałam o przestymulowaniu to jakoś ochota na lukrecję przechodzi. Czy to działa jak clo?
Leeleth, testuje 3-4 dni po Tobie. Kurde, ale jednak się wychylilas i wcześniej zatestowalas. Ja nie bardzo widzę, ale moje oczy już nie są tak młode. Ja tez Elvisa u Imama nie czuje. Poczekamy, zobaczymy [emoji18]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kinga, to jedziemy na tym samym wózku. Ja tez mam sporo pracy, ale niedługo weekend to może odetchnęli. Poza tym tez za tydzień będę testowała. Nie nastawiam się, ale jakaś maluteńki nadzieja na pozytyw jest. A wiesz, mnie tez leciutko kłuli w jajniku, właśnie dzisiaj. Ale tak przez 2 min i puściło. A staranka na chłopca wzorowe. Kurde na dziewczynke to takie czajenie się. Czego to takie trudne.
Anija, ja bym tyle dała żeby moja ovu była wcześniej, ostatnio pokazała się OK.20dc, późno. Od razu mniej cykli starankowych w roku [emoji30]
Szczypiorkowa, mam nadzieje ze sen się spełni czego Ci życzę [emoji6]
Miciurka, dzięki za kciuki. Mam nadzieje ze przy Twoich czerwcowych starankach będę już z brzuszkiem. Ten mój teraźniejszy cykl ładnie się prezentuje na wykresie. Myślałam już ze w kolejnym cyklu pojadę na vitexie i Lukrecji, ale jak przeczytałam o przestymulowaniu to jakoś ochota na lukrecję przechodzi. Czy to działa jak clo?
Leeleth, testuje 3-4 dni po Tobie. Kurde, ale jednak się wychylilas i wcześniej zatestowalas. Ja nie bardzo widzę, ale moje oczy już nie są tak młode. Ja tez Elvisa u Imama nie czuje. Poczekamy, zobaczymy [emoji18]
Kurczę dziewczyny szkoda ze u nas nie ma tego sneak peek czy jak to się pisze. To chyba tamie jest w stanach? Bo nifty drogie jak cholera! A chyba wolałabym poznać płeć w domowym zaciszu hahah
Ale ponoć często są tam pomyłki [emoji2]
Ciekawe czy nie można do nas zamówić [emoji848] na jakiej zasadzie to działa? Któraś wie?
reklama
Podziel się: