reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Asya-no wlasnie ja tez w grudniu bie chcialam, w styczniu i lutym tez nie chce wiec czekamy do czerwca az ! Ale.my na dziewczynke!

Z dieta nie pomoge co tam polecaja[emoji23]mam dwoch chlopow to skupiona jestem na dziewczynkowych staraniach , chłopczykowych nie podczytuje,
Moze imama cos wie :)?

No strasznie sie pogmatwalo i zebym miala.pozytywne teaty owulacyjne a bez owulacji jaja no bylam pewna ze czułam, kednak teraz nie ma nigdy nic pewnego

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Baby girl-aaa to ja zle chyba przeczytałam, jak masz plamienia jak to bierzesz to ja bym odstawiła i zobaczysz, ja po Saw palmetto mam.syna to nawet nie ide w te strone hehe, a teraz znajoma byla.u ginka bo jej wlasnie B complex i jakies prenatalne witaminy rozwalily caly cykl, i ginka jej kazala odstawic i w ogole ponoc zdziwiona byla bo dawka 5 krotna od zalecanej byla

Luisa-tak juz biore tabletki maja pomoc zeby pozbyc sie torbiela i wrocic na spr.

Kredka-ja kompletnie olalam cala diete teraz ,bo o tak sie nie staramy, robomy przerwe od wszytskiego,

Akurat dojda nowe produkty ktore zapupilam,zel irygator z roztworem- ready made, i zaczne na swiezo ,
W maju zaczbiemy suple a czerwiec pierwsze podejscie

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Maciurka pewnie odsapnijcie od tego planowania i przy okazji zajmij sie torbielem. Dobrze ze mialas nosa zeby pojsc do gin. Eh mu to sie mamy z tymi kobiecymi sprawami

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

No ja leeleeth ci zycze tej nieskodzianki rozowej [emoji14]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Na różowa to sie nawet nie nastawiam. [emoji22]
Mam trzy aplikacje i ustawione manualnie trzy daty owulacji [emoji23][emoji23][emoji23]
Także pierwszy test za cztery dni [emoji1320]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny co myślicie o tej cytologii o której pisałam przed chwilą? Mieć już stresa? :(

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

Na oko to można kolor farby dobrać, skąd wiesz ze babka kompetentna jest?
W sensie jaka wydzielina powinna być?
Ty jesteś jakoś w 6tc? Powinna byc gęsta i biała/kremowa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@asya ja wgl miałam 4ry podejścia w tym 2 w owu-owu (wedle testów) i nie siadło, a teraz miałam tak popiepszony cykl że wspolzylam w zasadzie od Nd do soboty, testy wyszły pozytywne w środę a owu miałam w piatek/sobote ponad 48h po teście. Tyle, że mój mąż jak nigdy distal takiego stresu że owszem wtrysk był ale no ekhm na miekko jakkolwiek to brzmi. Dopiero jak już odpuscilisny zupełnie to w pt/sobotę poszliśmy na całość i mąż w 100% był sobą [emoji41][emoji39] więc ja naprawdę nie wiem, ale głęboko wierzę że dieta plus modlitwa dadzą nam Igora :) z tego co tu się odczytasz to są dziewczyby które codziennie wspolzy Omaha chłopców, są takie które przed owu idealnie na dziewczynkę i mają chłopca, są takie jak np kinga_z1 owu owu i jest śliczna dziewczynka więc ja juz mam teorie gdzie dupa z tym wszystkim u wszystko w rękach Boga :D

@Miciur-ka ale jaja z ginekologiem... Jeju jak dobrze że Ty poszłaś na wizytę. Oczywiście torbiel nie wyrok ale sam fakt! Ehhh zdrówka zatem ;)

@kredkaczarna jeeeezu jak ja nie NAWIDZE diet !!! Mogę ćwiczyć do upadłego byle nie diety, jeszcze zrównoważone jedzenie itd ale jak sobie przypomnę diety, ważenie każdego grana, sałaty królików itd itd itd to mislabo... I wcale się nie dziwię że Wam tak trudno..

Ja dziś byłam na badaniach, plus na cytologii, i niestety lekarka pobierająca wymaz mówi że coś ja niepokoi i że wydzielina jest nie taka jak piwo inna być na tym etapie ciąży,mimo że liczyłam od @ plis mówiłam że na usg wyszła ciąża o tydz młodsza...
I mam stresa i to OGROMNEGO :(

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]
Utwierdzasz mnie tylko w przekonaniu, że to jednak loteria haha. :) Z cytologią nie zamartwiaj się na zapas.

reklama
Do góry