Czesc dziewczyny! Jak tam dziwn mija?u nas mega wichura leje wieje i brr
Szczypiorkowa- Pierwsza oznaka ciazy u mnie byl katar i brak miesiaczki takze jasne wszystko mozliwe
Gosica-moze u Ciebie ta chorobs tez cos wywrozy
Kredka-po clo 5 dni po kuracji mozesz zaczac robic testy owu,a Wiem.ze dziewczyna nawet kilka w dni przesunelo ale braly clo 3-7dc,
Leeleeth-przez to ze masz zaburzana temp 6.marca to nie zaznacza ci wlasciwej owulacji ,moim zdaniem 6-7 marca owu , zaznacz.sobie moze sama manualnie, to bedzie sie łatwiej widziało ktory masz dpo
Babygirl-u mnie bez nowego cyklu , nie kombinuj za bardzo z suplami bo sobie namieszasz w cyklu
Biedronka-kciuki!
Marzycielka-mysl pozytywnie,klucia mozesz miec od rozciagania macicy powolutku sie rozpulchnia wszytsko , musi byc dobrze!
Asya-czesc! Chcecie chlopca nie masz checi i czasu na diete, rob testy owulacyjne najprpstrzy aposob dwa stosunki 24 i 48 h po pozytywnym tescie , czyli po najciemniejszych krechach na tescie , i tyle.
.tylko wazne zeby byly 2 stosunki !
Powiem.wam.jaka u mnie akcja!
Bylam u gina bo mnie boli brzuch-i mam torbiel 5 cm!! Szok ! Powiedzial tez ze mialam cykl bezowulacyjny i zebym sie nie spodziewala narazie okresu :/ ugh , dal tabletki i mam wrocic zeby Zobaczył co i jak ale masakra! Po prostu zawsze mam nosa ide do gina i zawsze cos zle :/ , wiec nawet w marcu na ostatnią chwile jakbym chciala zadziałac to nie moge bo mnie owulacja marcowa ominie! Ugh , wykrakałam sobie ten czerwiec sama ..., w ogole dziwne ze byl bezowulacyjny skoro ni testy pokazaly ... eh, nie dojdziesz .. takze jaja!
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom