reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cofnełam się ale dokładnych informacji co do bdm nie znalazłam. Ktoś może to opisać? Wyczytałam tylko, że jest to metoda oparta na czasie i ilości stosunków. Może ktoś znajdzie chwilę, żeby to rozpisać? Czy rzeczywiście ma takie świetne wyniki jak pisała jedna z Was wiele stron temu? :p

reklama
Cofnełam się ale dokładnych informacji co do bdm nie znalazłam. Ktoś może to opisać? Wyczytałam tylko, że jest to metoda oparta na czasie i ilości stosunków. Może ktoś znajdzie chwilę, żeby to rozpisać? Czy rzeczywiście ma takie świetne wyniki jak pisała jedna z Was wiele stron temu? :p

Na chłopca maja bardzo wysoka skuteczność, seksy dwa razy w cyklu w owu i dzień po. To wszystko [emoji23]
Nie ma co rozpisywać [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z testami tj tak, że ja np ma chłopca raz czekałam 12h a owu miałam w kilka h po pozytywnym teście, a mój obecnie ciążowy cykl zaskoczył gdy owu była pp ponad 48h po pozytywnym [emoji23] więc ja nie pomogę [emoji23]

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

Z testami tj tak, że ja np ma chłopca raz czekałam 12h a owu miałam w kilka h po pozytywnym teście, a mój obecnie ciążowy cykl zaskoczył gdy owu była pp ponad 48h po pozytywnym [emoji23] więc ja nie pomogę [emoji23]

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]
A jak wyglądały Twoje staranka teraz w udanych cyklu? Z tego co wyczytałam płeć jeszcze nie potwierdzona? :D Intuicja kobiec podpowiada Igora?

reklama
Hey asya witaj:) fajnie że powiększasz grono staraczek chłopczykowych bo mało nas tu.
Metoda baby dust to sway for a baby boy polega na współzyciu 24h po pozytywnym teście i poprawka po kolejnych 24h.
Najlepiej rano i plemnikami kilkudniowymi wg mojego mniemania :) najlepsze są 4dniowe.
Lub tak jak pisze Imama 3x w płodne.
Leeleeth [emoji110][emoji7]
Imama trzymaj się tam jeszcze troszkę [emoji7]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry