reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej kochane ja czekam na poczatek cyklu. Wzielam sie za siebie i ćwiczę. Diete mam bez nabialu i jaj proboje dolaczyc do tego brak slodkosci. Powiem ze ciezko mi to moj nalog ewidentnie ;)
Plan na ten cykl mam taki ze od 5dc biore clo do 9dc i zastanawiam sie kiedy staranka zrobic. Z reguly mam owu ok 16-17dc to myslicie ze o ile mi moze przyspieszyć? Ktoras ma jakies doswiadczenie? :)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas zęby i zęby... Dolne dwójki prawie na wyjściu... I nieprzespane noce.

Obserwuje bacznie Wasze wpisy i obmyslam pomału strategie na chłopczyka :)

Dziewczynom, które próbowały w tym miesiącu życzę pozytywnych testów i zdrowych bobaskow o wymarzonej plci :)

Dziewczynom w ciąży życzę wytrwałości do pierwszego usg na którym bedzie widać co to za płeć się kryje w brzuszku. Oczywiście duzo zdrówka :)

Rzeczywiście trochę ucichło. Ja dalej się kuruje.
Kredkaczarna, jak brałam clo to miała ovu w 17dc, bez clo była w OK.20dc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój wykres na dziś
1521006875-d63117c7c2d12699-aaaaaa.jpeg

Leeleeth, mega dziwny ten Twój cykl :( chociaż wygląda na to, że teraz chyba dopiero była owu. Nie miałaś staranek więcej jak te zaznaczone?

Miciurka, jak u Ciebie? Zaczęłaś nowy cykl?

Jak mamuśki, Szczypiorkowa dała znać, a reszta? Marzycielka? Kruszynka? Imama?

Luisa, jak u Ciebie? Kiedy owu?

Czy któraś z Was stosowała lub stosuje Saw Palmetto? Do tej pory brałam, mam ostatnie 4 tabsy i nie wiem czy zamawiać? Jak myślicie?

reklama
Hej dziewczyny, dzis 6+6 i moja pierwsza wizyta na 19 mam ale nie wiem kiedy wejde do gabinetu.
Trzymajcie kciuki, zdam relacje pewnie jutro :)

Czekamy,

@baby_girl nie wiem. Wg mnie nie bardzo, wtedy tez już szyjka twarda i zamknięta sie robiła. Ja myśle ze była 9-10. Wtedy i szyjka i śluz i ból był. No i testy. Wtedy miałam tydzień z kiepskim spaniem, ale sama nie wiem. W tym cyklu wszystko jest możliwe [emoji23]

Jakoś sie pozbierałam, i jeśli zaskoczyło to obstawiam chłopczyka [emoji23]
Już przeżyłam i już na spokojnie czekam na test.

Do góry