reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny,
znowu Was straciłam wczoraj i żadne informacje mi nie dochodziły co u Was.
Też sporo teraz pracuję, a to Mała chora i mam mniej czasu. Ale nie ma tego złego- bo dzięki temu mniej myślę co sie udało i czy w ogóle się udało. Przestałam czytać internetowe insynujacje, czy dobrze zrobiłam, czy źle i w co trafiłam. Nic już nie zmienię.... Boję się... Niestety nie mam żadnego kłucia w jajniku jak miała @szczypiorkowa12345 :( A pamiętasz od kiedy tak miałaś? czy to od razu czy dopiero po kilku dniach od staranek? U mnie żadnego sygnału. Co prawda nie pamiętam jak było z córką, chyba też grzecznie czekałam na testowanie, ale teraz oczywiście tłumaczę sobie to pod sytuację. Dzięki dziewczyny za wiarę w to, że będę miała synka:) to od razu podbudowuje:) tempka na razie w górze:) czekam zatem na czwartek za tydzień, zapewne zatestuje wcześniej, zaopatrzyłam się już w testy... ehhh...
Pozdrawiam Was cieplutko:* Miłego dnia!

reklama
@leeleeth będzie Tutu! Jak wszytsko jest tak popiepszone to typowa baba [emoji23]
@kinga_z1 osobiście bym się nie dopatrywala nic z tego czy kłuje czy nie, a już napewno nie u kogoś co najwyżej można porównać do swojej poprzedniej ciąży bo niby ten sam organizm ale to tylko teoria bo absolutnie KAŻDA ciąża jest inna :) ja akurat kucia miałam od samej owu praktycznie, ale to ja i wcale nie jest powiedziane że tak ma być :) ale u Ciebie będzie ok, zobaczysz [emoji41]
Swoją drogą Marzycielka86 w stresie że miała kucia, Ty w stresie że tych kłuć nie masz [emoji23] boże my, kobiety, autentycznie zawsze znajdziemy coś do zameczania samej siebie hahahaha [emoji23]

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

@kinga_z1 u mnie cztery ciąże i każda inna. Szczególnie ostatnia gdy WCALE nie miałam objawów, ZERO! Raz miałam mdłości i tyle. Tez sobie pozwoliłam wkręcić ze to na dziewczynkę, brzuch inaczej sie ułożył jakoś mi tak w biodra poszło, długo brzuszka nie było.

Trzymam kciuki!

@Gosica? Halo!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie mały krzyż od około tygodnia, męża nie ma bo przesuneli mu szkolenie o kolejne 3dni, mała zabkuje w nocy nie śpi, w dzień zresztą też, więc dom, dzieci, zebrania w szkole jednej i drugiej, druga praca, pomagam dziewczynie która mnie zastępuje z projektem, (dyrektorstwi wtedy bawi się z małą hahaha [emoji23]) wzięli taki wielki projekt że ja nie wiem, wszytsko spoko tylko zawsze zajmowałam się tym ja, a nie wpiepszyli to dziewczynie która może i ma studia ale to ni jak ma się do rzeczywistości i praktyki. Ona widzę że bardzo chce i uczy się szybko no ale są rzeczy których sama nie ogarnie a tego jest naorawde sporo to pomagam jak mogę. Dodatkowo z drugiej pracy mam wyjazdy i spotkania i wychodzi na to że wstaje my z młodą o 5/5:30 a kasę się spać ok 23 a w zasadzie padam. Dlatego mam tak mało czasu dla Was, ale podczytuje i trzyma mocno kciuki za każdą!
@Gosica @Miciur-ka żyjecie?
@Kruszynka123 jak tam matka polka? @belle81 @baby_girl dziewczyny co u Was?

Ok. Właśnie mam stand przeddepresowy!!! U nas dziś plus 17*, słońce i cudowny śpiew ptaków - czuć wiosnę. I właśnie się dowiedziałam że z soboty na niedzielę ma być śnieg i - 15*.

Nosz ku##a... [emoji52]

Leeleth Twój cykl na prawdę powariowal. :/

Szczypiorkowa tez słyszałam ze maja wrócić mrozy :( eh
Kiedy masz następna wizytę?

U mnie nudy nic ciekawego, czekam na kwiecień żeby zacząć cykl i nadal sobie dietuje :) pozdrawiam :)

Leeleth Twój cykl na prawdę powariowal. :/

Szczypiorkowa tez słyszałam ze maja wrócić mrozy :( eh
Kiedy masz następna wizytę?

U mnie nudy nic ciekawego, czekam na kwiecień żeby zacząć cykl i nadal sobie dietuje :) pozdrawiam :)
5.04 o 8:30ba o 10:40 mam szkolenie które muszę poprowadzić 50km dalej ja nie wiem...

reklama
Do góry