reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny,
znowu Was straciłam wczoraj i żadne informacje mi nie dochodziły co u Was.
Też sporo teraz pracuję, a to Mała chora i mam mniej czasu. Ale nie ma tego złego- bo dzięki temu mniej myślę co sie udało i czy w ogóle się udało. Przestałam czytać internetowe insynujacje, czy dobrze zrobiłam, czy źle i w co trafiłam. Nic już nie zmienię.... Boję się... Niestety nie mam żadnego kłucia w jajniku jak miała @szczypiorkowa12345 :( A pamiętasz od kiedy tak miałaś? czy to od razu czy dopiero po kilku dniach od staranek? U mnie żadnego sygnału. Co prawda nie pamiętam jak było z córką, chyba też grzecznie czekałam na testowanie, ale teraz oczywiście tłumaczę sobie to pod sytuację. Dzięki dziewczyny za wiarę w to, że będę miała synka:) to od razu podbudowuje:) tempka na razie w górze:) czekam zatem na czwartek za tydzień, zapewne zatestuje wcześniej, zaopatrzyłam się już w testy... ehhh...
Pozdrawiam Was cieplutko:* Miłego dnia!

reklama
@leeleeth będzie Tutu! Jak wszytsko jest tak popiepszone to typowa baba [emoji23]
@kinga_z1 osobiście bym się nie dopatrywala nic z tego czy kłuje czy nie, a już napewno nie u kogoś co najwyżej można porównać do swojej poprzedniej ciąży bo niby ten sam organizm ale to tylko teoria bo absolutnie KAŻDA ciąża jest inna :) ja akurat kucia miałam od samej owu praktycznie, ale to ja i wcale nie jest powiedziane że tak ma być :) ale u Ciebie będzie ok, zobaczysz [emoji41]
Swoją drogą Marzycielka86 w stresie że miała kucia, Ty w stresie że tych kłuć nie masz [emoji23] boże my, kobiety, autentycznie zawsze znajdziemy coś do zameczania samej siebie hahahaha [emoji23]

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

@kinga_z1 u mnie cztery ciąże i każda inna. Szczególnie ostatnia gdy WCALE nie miałam objawów, ZERO! Raz miałam mdłości i tyle. Tez sobie pozwoliłam wkręcić ze to na dziewczynkę, brzuch inaczej sie ułożył jakoś mi tak w biodra poszło, długo brzuszka nie było.

Trzymam kciuki!

@Gosica? Halo!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie mały krzyż od około tygodnia, męża nie ma bo przesuneli mu szkolenie o kolejne 3dni, mała zabkuje w nocy nie śpi, w dzień zresztą też, więc dom, dzieci, zebrania w szkole jednej i drugiej, druga praca, pomagam dziewczynie która mnie zastępuje z projektem, (dyrektorstwi wtedy bawi się z małą hahaha [emoji23]) wzięli taki wielki projekt że ja nie wiem, wszytsko spoko tylko zawsze zajmowałam się tym ja, a nie wpiepszyli to dziewczynie która może i ma studia ale to ni jak ma się do rzeczywistości i praktyki. Ona widzę że bardzo chce i uczy się szybko no ale są rzeczy których sama nie ogarnie a tego jest naorawde sporo to pomagam jak mogę. Dodatkowo z drugiej pracy mam wyjazdy i spotkania i wychodzi na to że wstaje my z młodą o 5/5:30 a kasę się spać ok 23 a w zasadzie padam. Dlatego mam tak mało czasu dla Was, ale podczytuje i trzyma mocno kciuki za każdą!
@Gosica @Miciur-ka żyjecie?
@Kruszynka123 jak tam matka polka? @belle81 @baby_girl dziewczyny co u Was?

Ok. Właśnie mam stand przeddepresowy!!! U nas dziś plus 17*, słońce i cudowny śpiew ptaków - czuć wiosnę. I właśnie się dowiedziałam że z soboty na niedzielę ma być śnieg i - 15*.

Nosz ku##a... [emoji52]

Leeleth Twój cykl na prawdę powariowal. :/

Szczypiorkowa tez słyszałam ze maja wrócić mrozy :( eh
Kiedy masz następna wizytę?

U mnie nudy nic ciekawego, czekam na kwiecień żeby zacząć cykl i nadal sobie dietuje :) pozdrawiam :)

Leeleth Twój cykl na prawdę powariowal. :/

Szczypiorkowa tez słyszałam ze maja wrócić mrozy :( eh
Kiedy masz następna wizytę?

U mnie nudy nic ciekawego, czekam na kwiecień żeby zacząć cykl i nadal sobie dietuje :) pozdrawiam :)
5.04 o 8:30ba o 10:40 mam szkolenie które muszę poprowadzić 50km dalej ja nie wiem...

reklama
Do góry