reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Staraczki pamiętajcie o piciu odpowiedniej wody mineralnej w związku z preferowana płcią : )
Na dziewczynki pijcie taka która ma dużo Ca2+ i Mg2+ a mało Na2+
Ja od zawsze wybierałam te wody które mają mało sodu!

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam sie. Choroba mnie zmogla i leżę. Nie udzielam sie, bo nic nowego ;( czekam na testowanie, chociaż staram się nie liczyc na cud.m z 3,5 dniowym cut-offem.
Musze się jak najszybciej wyleczyć aby potem tempki były wiarygodne. Dzisiaj 3 dpo, wiec jeszcze trochę ;)
Leeleth, chyba przez to karmienie i nocne wstawanie masz tak dziwny wykres. Nic tylko czekac na testowanie;) Ty chyba przede mną [emoji12]
Kinga, spokojnie jak Keeleth pisze każda ciąża inna. Szkoda nerwów!
Szczypiorkowa, dzielna z Ciebie bańka ze tyle ogarniasz i to w ciazy! Ja bym chyba padla na pysk [emoji51]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam sie. Choroba mnie zmogla i leżę. Nie udzielam sie, bo nic nowego ;( czekam na testowanie, chociaż staram się nie liczyc na cud.m z 3,5 dniowym cut-offem.
Musze się jak najszybciej wyleczyć aby potem tempki były wiarygodne. Dzisiaj 3 dpo, wiec jeszcze trochę ;)
Leeleth, chyba przez to karmienie i nocne wstawanie masz tak dziwny wykres. Nic tylko czekac na testowanie;) Ty chyba przede mną [emoji12]
Kinga, spokojnie jak Keeleth pisze każda ciąża inna. Szkoda nerwów!
Szczypiorkowa, dzielna z Ciebie bańka ze tyle ogarniasz i to w ciazy! Ja bym chyba padla na pysk [emoji51]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tzn ja nawet nie czuje się zmęczona specjalnie biorąc pod uwagę że w zasadzie nie śpię, tylko te mdłości [emoji52] wieczorem np pracuje na pc, piszę pisze pisze i bam! Idę sobie ulżyć nad WC [emoji23] a potem pisze pisze pisze - i znów i tak kilka razy na wieczór. Ja nie wiem...

Zdrówka życzę! Najgorsze co może być to choroba, na wsyztsko ogarnę, wszytsko zrobię ale jak mnie już zbierze to dramat :(

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

Matko boska jak mnie mój mąż wkurza! Przysięgam ze nigdy tak mnie nie wkurzał jak teraz. Albo on jest jakiś zmierzyły przez te suplementy albo ze mną coś nie tak. Ale mam ochotę go rozszarpać Ze złości wrrrrrrrrrr
[emoji23] [emoji23] [emoji23]
U nas dziś halny i mam podobne odczucia ale do każdego

Dziewczyby mam durne pytanie, czy w ciąży można mieć 'katar ciążowy'?! [emoji23]
Po tam poważnie, bo od około 2tyg mam taki lekko zatkany nos ani to przeziębienie ani choroba takie coś słodkiego lejacego się no koszmar...

Hej.
Nie ma durnych pytań;)
Tak kochana , to możliwe. Poczytaj:
"Masz wrażenie, że ciągle jesteś przeziębiona i musisz wycierać nos kilkanaście razy dziennie? Być może czas kupić test ciążowy, bo wiele kobiet na początku ciąży skarży się na gorsze samopoczucie. Hormony sprawiają, że błony śluzowe nosa i jamy ustnej stają się suche i podrażnione, czego wynikiem jest katar. Kup nawilżające krople do nosa i staraj się jak najwięcej pić, by nawilżyć śluzówkę."

Hej.
Nie ma durnych pytań;)
Tak kochana , to możliwe. Poczytaj:
"Masz wrażenie, że ciągle jesteś przeziębiona i musisz wycierać nos kilkanaście razy dziennie? Być może czas kupić test ciążowy, bo wiele kobiet na początku ciąży skarży się na gorsze samopoczucie. Hormony sprawiają, że błony śluzowe nosa i jamy ustnej stają się suche i podrażnione, czego wynikiem jest katar. Kup nawilżające krople do nosa i staraj się jak najwięcej pić, by nawilżyć śluzówkę."
No i wszytsko jasne :) dziękuję za tekst.
Przyznam się że to zupełnie nowy objaw ciążowy którego nie mialam przy wcześniejszych 2pakach [emoji41][emoji39]

A ja doczytałam o tym przypadkiem jak w każdym objawie doszukiwałam się ciąży. Oczywiście urojonej ;)
Czytam,czytam ale nic nowego nie mam do wniesienia w temat. W dodatku full zajęć i chore dziecko,więc i czasu brak.
Ale znasz to ;)
Pozdrawiam serdecznie i wytrwałości dla Ciebie:wink:

reklama
Do góry