reklama
@Miciur-ka testy robiłam ok9rano, koło południa i ok22 każdego dnia od 16dc, wczesniej po dwa, rano i wieczorem i była samiutkie jasne kreseczki, cienie, 7 rano pojawiła sie mocniejsza kreska w południe jeszcze mocniejsza a o 22 niemal jak kontrolna, rano 8 kreseczki takie same, w południe nieco słabsza wieczorem już bladzioch. 9 czułam ból w prawym jajniku. I szyjka sie zamknęła.
9 już nic wiec już nie testuje.
Temp mi skacze strasznie, w tych dniach bardzo mało spałam, wstawałam do chłopaków. Nie wiem co to sie wydarzyło.
Matko jeśli to w sama owu to chłopak będzie [emoji17]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
9 już nic wiec już nie testuje.
Temp mi skacze strasznie, w tych dniach bardzo mało spałam, wstawałam do chłopaków. Nie wiem co to sie wydarzyło.
Matko jeśli to w sama owu to chłopak będzie [emoji17]
Czy któraś z zaciazonych już pań nie chciałaby sprzedać clo?
Oddam Ci mój jak chcesz
A na pewno lekarz ci ponownie wypisze receptę? Nie chciałabym żebyś później została bez clo
A wizytę mam u lekarza dopiero 12.04 a już będę w połowie cyklu i za późno na clo
Nie ma problemu , naprawdę. Jeśli teraz nie zaskoczy to i tak w nast cyklu nie wezme
reklama
Z moim cyklem nawet od zwariował [emoji23]
Owu wyznaczył na 21 lutego [emoji23][emoji23][emoji23]
Co by nie było zostało mi czekac na testowanie a Wy trzymajcie kciuki, żeby było to tutu a nawet dwa
Owu wyznaczył na 21 lutego [emoji23][emoji23][emoji23]
Co by nie było zostało mi czekac na testowanie a Wy trzymajcie kciuki, żeby było to tutu a nawet dwa
Podziel się: