reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Miciur-ka testy robiłam ok9rano, koło południa i ok22 każdego dnia od 16dc, wczesniej po dwa, rano i wieczorem i była samiutkie jasne kreseczki, cienie, 7 rano pojawiła sie mocniejsza kreska w południe jeszcze mocniejsza a o 22 niemal jak kontrolna, rano 8 kreseczki takie same, w południe nieco słabsza wieczorem już bladzioch. 9 czułam ból w prawym jajniku. I szyjka sie zamknęła.
9 już nic wiec już nie testuje.
Temp mi skacze strasznie, w tych dniach bardzo mało spałam, wstawałam do chłopaków. Nie wiem co to sie wydarzyło.
Matko jeśli to w sama owu to chłopak będzie [emoji17]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A na pewno lekarz ci ponownie wypisze receptę? Nie chciałabym żebyś później została bez clo :(
A wizytę mam u lekarza dopiero 12.04 a już będę w połowie cyklu i za późno na clo

A na pewno lekarz ci ponownie wypisze receptę? Nie chciałabym żebyś później została bez clo :(
A wizytę mam u lekarza dopiero 12.04 a już będę w połowie cyklu i za późno na clo

Nie ma problemu , naprawdę. Jeśli teraz nie zaskoczy to i tak w nast cyklu nie wezme

reklama
Z moim cyklem nawet od zwariował [emoji23]
1520922385-3c72b50297f8c883-aaaaaa.jpeg

Owu wyznaczył na 21 lutego [emoji23][emoji23][emoji23]
Co by nie było zostało mi czekac na testowanie a Wy trzymajcie kciuki, żeby było to tutu a nawet dwa

Do góry